Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Moaner™ Electrosex Anal Plug από το E-Stim Systems

Ο σχεδιασμός του ηλεκτροδίου Moaner™ βασίζεται στο ηλεκτρόδιο φλάντζας με τις καλύτερες πωλήσεις, αλλά έχει ελαφρώς μακρύτερο λαιμό και μεγαλύτερη κεφαλή για μια βαθύτερη και ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία κατά την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

3781/00

Χρόνος παράδοσης περίπου 7 ημέρες

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο Moaner™ Electrosex Anal Plug από την E-Stim Systems: Αναπτύχθηκε για πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση.

    Ο σχεδιασμός του ηλεκτροδίου Moaner™ βασίζεται στο ηλεκτρόδιο φλάντζας με τις καλύτερες πωλήσεις, αλλά έχει ελαφρώς μακρύτερο λαιμό και μεγαλύτερη κεφαλή για μια βαθύτερη και ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία κατά την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση.

    Καλό είναι να γνωρίζετε: "To moan" σημαίνει "βογκάω", παρεμπιπτόντως, οπότε ονομάσαμε το ηλεκτρόδιο Moaner™ επειδή ένα μέλος της ομάδας δοκιμών μας δήλωσε ότι αυτό το θαύμα της τεχνολογίας ηλεκτροδιέγερσης τον έκανε να βογκάει!

    Καλύτερος σχεδιασμός για περισσότερη απόλαυση:

    • Το ηλεκτρόδιο Moaner™ έχει ελαφρώς μακρύτερο λαιμό και μεγαλύτερη κεφαλή από το ηλεκτρόδιο Flange, επιτρέποντας ισχυρή ηλεκτροδιέγερση αλλά και ευχάριστη πρωκτική ή κολπική διείσδυση.
    • Το ηλεκτρόδιο Moaner™ είναι ιδανικό για κολπική και πρωκτική χρήση και παρέχει ικανοποιητική αίσθηση χωρίς το ηλεκτρόδιο να είναι πολύ μεγάλο.


    Άνετο και ασφαλές στη χρήση:

    • Η φλαντζωτή βάση όχι μόνο εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση κατά τη χρήση, αλλά παρέχει επίσης μια πρόσθετη επιφάνεια επαφής που καθιστά αυτό το ηλεκτρόδιο ιδιαίτερα δημοφιλές για κολπική διέγερση, καθώς διεγείρει επίσης την ηβική περιοχή.
    • Ένα φρεζαρισμένο αυλάκι στη βάση του ηλεκτροδίου διευκολύνει την εισαγωγή και την αφαίρεσή του και συμβάλλει στη λειτουργικότητά του.


    Βέλτιστη επαφή και φυσική αίσθηση:

    • Όπως και με τα άλλα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems ηλεκτρόδια, οι επαφές του ηλεκτροδίου βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος, γεγονός που εξασφαλίζει άριστη ηλεκτρική επαφή και πιο φυσική αίσθηση κατά τη χρήση.


    Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός και περίτεχνη κατασκευή:

    • Το ηλεκτρόδιο Moaner™ είναι κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας και θα διαρκέσει για χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.
    • Το ηλεκτρόδιο αποσυναρμολογείται εύκολα για καθαρισμό και έχει το σατινέ φινίρισμα για το οποίο είναι γνωστή η Moaner™ E-Stim Systems είναι γνωστή για.


    Προδιαγραφές και φροντίδα:

    • Μέγεθος: διάμετρος βάσης 50 mm, διάμετρος κεφαλής 38 mm, μήκος 120 mm, βάρος 277 g.
    • Εξοπλισμένο με υποδοχές 4 mm στη βάση, είναι συμβατό με τους συνδέσμους χαμηλού προφίλ των E-Stim Systems συμβατό.
    • Το ηλεκτρόδιο μπορεί να καθαριστεί εύκολα με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με το σπρέι VERYCLEAN της MEO. Θα πρέπει να αποφεύγονται τα ισχυρά καθαριστικά μέσα.


    Συνιστώμενο λιπαντικό:

    • Για βέλτιστη λειτουργία, θα πρέπει να χρησιμοποιείται ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το ESHOCK, ώστε να διασφαλίζεται η εύκολη κολπική ή πρωκτική εισαγωγή και η καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται λιπαντικά σιλικόνης ή υβριδικά λιπαντικά και τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Το Moaner™ Electrosex Anal Plug από την E-Stim Systems: Για οργασμούς που κόβουν την ανάσα!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug από E-Stim Systems δεν είναι απλώς ένα πρωκτικό παιχνίδι, αλλά ένα ηλεκτρόδιο υψηλής ποιότητας που παρέχει έντονη ηλεκτροδιέγερση και υψηλό επίπεδο άνεσης για τον χρήστη. Το Moaner™ Electrosex Anal Plug από E-Stim Systems είναι κατάλληλο για όποιον θέλει βαθιά και πολύ ικανοποιητική ηλεκτροδιέγερση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Τύπος: BiPolar, εισάξιμο
    • Διαστάσεις: συνολικό μήκος 115 mm, μήκος που μπορεί να εισαχθεί 85 mm, διάμετρος κεφαλής 38 mm, διάμετρος βάσης 50 mm.
    • Βάρος: 277 g.
    • Συνδέσεις Δύο υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Απαιτείται καλώδιο 4 mm. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο κορδέλας (3808). Ένα καλώδιο χαμηλού προφίλ έχει βύσματα 4 mm, αλλά δεν προεξέχει τόσο πολύ από το ηλεκτρόδιο όσο το τυπικό καλώδιο 4 mm. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση με αυτό το ηλεκτρόδιο, εάν το ηλεκτρόδιο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και σε καθιστή θέση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα δι-καλώδιο (3809). Διαθέτει έναν σύνδεσμο 4 mm και έναν σύνδεσμο 2 mm στο ίδιο άκρο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά ηλεκτρόδια. Είναι ιδανικό για το συνδυασμό ενός εισαγόμενου ηλεκτροδίου με αυτοκόλλητα μαξιλάρια.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Με ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Αξιολόγηση 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Αξιολόγηση 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Αξιολόγηση 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Αξιολόγηση 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Moaner™ Electrosex Anal Plug από το E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug από το E-Stim Systems

            Ο σχεδιασμός του ηλεκτροδίου Moaner™ βασίζεται στο ηλεκτρόδιο φλάντζας με τις καλύτερες πωλήσεις, αλλά έχει ελαφρώς μακρύτερο λαιμό και μεγαλύτερη κεφαλή για μια βαθύτερη και ακόμη πιο ικανοποιητική εμπειρία κατά την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: