Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Anal Egg Estim Pro - δονητής αυγού με ηλεκτροδιέγερση

Αυτό το δονούμενο αυγό με e-stim θα είναι το προσωπικό σας μυστικό για τους ηλεκτρισμένους οργασμούς! Εξοπλισμένο με ισχυρούς εσωτερικούς κινητήρες, το Estim Egg παρέχει έντονη δόνηση και ηλεκτροδιέγερση χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες συσκευές διέγερσης ή καλώδια. Το τέλειο ερωτικό παιχνίδι για όποιον θέλει να γνωρίσει τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης με τον εύκολο τρόπο!

Περισσότερες πληροφορίες

3421/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το δονητικό αυγό με e-stim θα είναι το προσωπικό σας μυστικό για τους ηλεκτρισμένους οργασμούς! Εξοπλισμένο με ισχυρούς εσωτερικούς κινητήρες, το Estim Egg παρέχει έντονη δόνηση και ηλεκτροδιέγερση χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες συσκευές διέγερσης, καλώδια ή ηλεκτρόδια. Το τέλειο ερωτικό παιχνίδι για όποιον θέλει να γνωρίσει τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης με τον εύκολο τρόπο! Αφήστε τον σύντροφό σας να σας ευχαριστήσει ή να σας τιμωρήσει διακριτικά και απολαύστε βαθιές, παλλόμενες στιγμές ηδονής!

     

    Δονητικό αυγό E-Stim Pro με τηλεχειριστήριο: ηλεκτρισμένη απόλαυση με το πάτημα ενός κουμπιού!

     

    Διαφοροποιήστε τη διέγερση: επιλέξτε ανάμεσα σε 3 εντάσεις ηλεκτροδιέγερσης και 2 μοτίβα Estim, καθώς και 3 ταχύτητες δόνησης και 2 μοτίβα δόνησης. Ανακαλύψτε αμέτρητους συνδυασμούς για να βρείτε την ιδανική διέγερση για εσάς. Η δόνηση και η ηλεκτροδιέγερση μπορούν να ελέγχονται ανεξάρτητα, ώστε να μπορείτε να βιώσετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός και ο αθόρυβος κινητήρας καθιστούν αυτό το αυγό μια ιδιαίτερα διακριτική απόλαυση. Χάρη στον ιμάντα επιστροφής, το αυγό μπορεί να εισαχθεί πλήρως πρωκτικά ή κολπικά και προσφέρει έντονη εσωτερική διέγερση που δεν έχει προηγούμενο.

     

    Οέλεγχος βρίσκεται στο χέρι σας: το ασύρματο τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται διαθέτει μια συμπαγή οθόνη που σας δείχνει ποια λειτουργία δόνησης και ποια ένταση ηλεκτροδιέγερσης είναι αυτή τη στιγμή ενεργή. Οι ανάγλυφες αυλακώσεις στην επιφάνεια του αυγού ενισχύουν τη διέγερση για μια ακόμα πιο έντονη εμπειρία!

     

    Ελέγξτε με το χέρι: Το ασύρματο τηλεχειριστήριο θέτει νέα πρότυπα για ερωτικές ή ακόμα και κυρίαρχες εκπλήξεις. Φανταστείτε μια βραδιά με τον σύντροφό σας όπου παραδίδετε εντελώς τον έλεγχο. Ένα μυστικό πάτημα ενός κουμπιού στη μέση του δείπνου ή σε ένα πάρτι πυροδοτεί ξαφνικά μια ηλεκτρισμένη ώθηση ή μια έντονη δόνηση βαθιά μέσα στο σώμα σας.

     

    Υλικά υψηλής ποιότητας: Το δονητικό αυγό επαναφορτίζεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου φόρτισης USB και είναι κατασκευασμένο από βελούδινα απαλή σιλικόνη που δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και λατέξ. Για την καλύτερη εμπειρία, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τζελ ηλεκτροδίων με βάση το νερό.

     

    Ένα ερωτικό παιχνίδι με δόνηση και ηλεκτροδιέγερση προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων στο πλαίσιο του BDSM για να εντείνει το παιχνίδι μεταξύ ηδονής και πόνου, κυριαρχίας και υποταγής, ελέγχου και παράδοσης. Ακολουθούν ορισμένες πιθανές εφαρμογές και τεχνικές για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ερωτικών παιχνιδιών Estim:

     

    Αυξημένη ευαισθησία: Ξεκινήστε με απαλές δονήσεις για να αυξήσετε την ευαισθησία του υποτακτικού συντρόφου. Μετά από λίγο, η ηλεκτροδιέγερση εντείνεται, αυξάνοντας το αίσθημα διέγερσης και υπερευαισθησίας ταυτόχρονα.

     

    Ελεγχόμενη απόλαυση: Ο κυρίαρχος σύντροφος μπορεί να ελέγχει την ένταση και το ρυθμό των δονήσεων και της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό καθιστά δυνατό να φέρει τον υποτακτικό σύντροφο στα πρόθυρα του οργασμού και στη συνέχεια να τον σταματήσει ξανά (πείραγμα και άρνηση).

     

    Τιμωρία και ανταμοιβή: Χρησιμοποιήστε τα υψηλότερα επίπεδα ηλεκτροδιέγερσης ως "τιμωρία" και τις δονήσεις ως "ανταμοιβή". Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον υποτακτικό να νιώσει ότι πρέπει να "κερδίσει" την απόλαυση.

     

    Δέσιμο: Ο υποτακτικός σύντροφος είναι δεμένος και το ερωτικό παιχνίδι Estim χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα αίσθημα αδυναμίας. Ο συνδυασμός της δουλείας και της ερωτικής ηλεκτρικής διέγερσης μπορεί να αυξήσει το αίσθημα της υποταγής.

     

    Στέρηση αισθήσεων: δέστε τα μάτια του συντρόφου σας και χρησιμοποιήστε ωτοασπίδες για να απενεργοποιήσετε άλλες αισθήσεις. Αυτό αυξάνει την εστίαση στην ηλεκτρική διέγερση και τις δονήσεις, γεγονός που αυξάνει την ένταση της εμπειρίας.

     

    Παιχνίδι ρόλων: Ενσωματώστε το ερωτικό παιχνίδι Estim σε διάφορα παιχνίδια ρόλων, π.χ. ως "ιατρική συσκευή" σε ένα σενάριο κλινικής.

     

    Συνδυασμός με άλλα ερωτικά παιχνίδια: Χρησιμοποιήστε το ερωτικό παιχνίδι Estim σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ BDSM, όπως μαστίγια, σφιγκτήρες θηλών ή κερί. Ανάλογα με το πλαίσιο, αυτό μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστηση ή τον πόνο.

     

    Συμβουλή: Για μια ιδιαίτερα έντονη εμπειρία, συνιστούμε τη χρήση ενός τζελ ηλεκτροδίων με βάση το νερό, όπως το λιπαντικό μας ESHOCK. Πριν και μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε το ερωτικό παιχνίδι Estim με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Παραδοθείτε στην ηλεκτρισμένη αποπλάνηση και ζήστε την εκστατική διέγερση που βάζει τα πάντα στη σκιά!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Estim Anal Egg - πρωκτικός δονητής με ηλεκτροδιέγερση
    • Με τηλεχειριστήριο
    • Με διαστάσεις: 1,5 εκ: 81 mm, μεγαλύτερη διάμετρος εισαγωγής περίπου 41 mm, μήκος ιμάντα ανάκτησης περίπου 89 mm.
    • Υλικά: Σιλικόνη, πλαστικό ABS
    • Σημείωση: Λειτουργεί με μπαταρία με 1 μπαταρία CR2032, που περιλαμβάνεται στην παράδοση.
    • Τα σεξουαλικά παιχνίδια με δόνηση και ηλεκτρική διέγερση μπορούν να αποτελέσουν μια συναρπαστική προσθήκη σε μια συνεδρία BDSM, αν και η ασφάλεια θα πρέπει πάντα να αποτελεί προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων σαφή όρια και ασφαλείς λέξεις και να δίνετε πάντα προσοχή στις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Η ηλεκτροδιέγερση πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με προσοχή και αφού διαβάσετε διεξοδικά τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
    • Γνωρίστε τον συναρπαστικό κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης με τη MEO - έναν από τους ηγέτες του κλάδου στα προϊόντα e-stimulation. Με πολυετή εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων που θα κάνουν ακόμη και τις πιο τρελές φαντασιώσεις πραγματικότητα. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Νιώστε την έντονη και μοναδική αίσθηση των ηλεκτρικών παλμών που πάλλονται βαθιά μέσα σας. Οι δονητές E-Stim και τα πρωκτικά βύσματα δεν είναι μόνο εργονομικά σχεδιασμένα, αλλά προσφέρουν επίσης ασφαλή και ευχάριστη χρήση για στιγμές που κόβουν την ανάσα. Ηλεκτρικά δαχτυλίδια πέους: Ανεβάστε τη διέγερσή σας σε ένα νέο επίπεδο! Τα δαχτυλίδια πέους μας υπόσχονται όχι μόνο πιο σκληρή και μεγαλύτερη στύση, αλλά και μια μυρμηγκιάρικη απόλαυση που εντείνει κάθε άγγιγμα. Ηλεκτρικά μαξιλάρια & ηλεκτρόδια: Ιδανικά για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Τοποθετήστε τα εκεί που θέλετε να απολαύσετε περισσότερο την ηλεκτρική διέγερση και ζήστε ένα εντελώς νέο φάσμα αισθήσεων. Ελεγκτές E-Stim: Από το απαλό τσούξιμο μέχρι τις έντονες αυξήσεις, οι ελεγκτές μας σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο των ηλεκτρικών σας περιπετειών. Η MEO αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο στην ερωτική ηλεκτρική διέγερση. Εμπνευστείτε από την ποικιλία των προϊόντων μας Estim και βουτήξτε στον κόσμο της ηλεκτρικής έκστασης.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts

    Für mich ist die Elektrostimulation nichts. Für Leute die darauf stehen ist es bestimmt toll aber mein Fall ist es nicht. Ansonsten ist das Teil gut gemacht und die Vibration ist stark.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Primer contacto satisfactorio

    Ha sido la primera vez que pruebo con la electroestimulación así que no puedo comparar pero me ha gustado y es fácil de utilizar y muuuy placentera la experiencia, así que le pongo 5 estrellas por que he quedado satisfecho también con este producto

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Klasse

    Das Produkt hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Die Größe und Form des Eies ist genau richtig (nicht zu klein, aber auch nicht zu groß) und das Material ist wirklich super. Wie stark die elektrische Funktion tatsächlich ist, hat mich beim ersten Test überrascht. Wirklich mal was anderes in Kombination mit der Vibration. Das Ding macht auf jeden Fall sehr viel Spaß und hat es sich auf jeden Fall verdient, einen festen Platz in unserer Schublade zu bekommen.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Fun with a shock!

    This really got my sub wet and wild. I was afraid she might short something out with all the waterworks it produced. It excites her to the point she was able to achieve a squirting experience, something that's only happened twice before. A big turn on for me, I can see us wearing this item out and buying more!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Electrifying!

    My submissive friend she loved it when I amped it up a little inside her the throbbing she enjoyed from the shocks she couldn't get enough of it.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Zuckende Orgasmen aber nicht nur....

    Was das elektrische Ei selbst betrifft:
    Die angegebenen Maße sind sehr genau und es gibt auch keine scharfen oder unebenen Gusskanten. Von der Haptik her wirkt das Spielzeug sehr hochwertig und angenehm. Die Größe könnte unter Umständen für einen Anfänger zu groß sein, aber da ist ja jeder Mensch anders. Meiner Meinung nach ist es von der Größe her perfekt und von der Form her super. Er trägt nicht auf, so dass man ihn versteckt unter der Kleidung tragen kann und der männliche G-Punkt wird genau getroffen, was bei den Vibrationen ab und zu ungewollte feuchte Hosen bedeutet.

    Nun zur Funktion:
    Die Vibrationen sind der absolute Wahnsinn. Ich habe schon viele Sexspielzeuge getestet, aber die meisten sind sehr schwach auf der Brust. Dieses Prachtstück ist alles andere als schwach, man spürt die Vibration dauerhaft sehr gut, auch beim normalen Gehen, beim Sport treiben oder beim Sitzen. Die Programme sind, wie ich finde, sehr abwechslungsreich und angenehm bis aufregend. Die Elektostimulation ist, wie ich finde, sehr stark. Wer also im BDSM-Bereich unterwegs ist und jemanden bestrafen möchte und/oder auf Tease & Denial steht, ist hier genau richtig. Für mich war das Gefühl etwas ungewohnt aber super super geil, wobei das Zucken meines Schwanzes meinen Freund sehr angeturnt hat. Es ist auch sehr schwer, sich gegen die Vibrationen zu wehren. Beim Bettsport ist das für die Bewegung sehr förderlich :-)

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ein geiles Toy...

    Ob alleine oder zu zweit. Spass und Orgasmen sind garantiert!
    Die verschiedenen Estim-Stufen sind leicht einzustellen und die Elektrostimulation ist der Wahnsinn.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Anal Egg Estim Pro - δονητής αυγού με ηλεκτροδιέγερση

    Anal Egg Estim Pro - δονητής αυγού με ηλεκτροδιέγερση

    Αυτό το δονούμενο αυγό με e-stim θα είναι το προσωπικό σας μυστικό για τους ηλεκτρισμένους οργασμούς! Εξοπλισμένο με ισχυρούς εσωτερικούς κινητήρες, το Estim Egg παρέχει έντονη δόνηση και ηλεκτροδιέγερση χωρίς την ανάγκη για πρόσθετες συσκευές διέγερσης ή καλώδια. Το τέλειο ερωτικό παιχνίδι για όποιον θέλει να γνωρίσει τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης με τον εύκολο τρόπο!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: