Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αναγκαστικός οργασμός CUMELOT

Ενημερωτικό δελτίο

Διεγέρτης προστάτη με ηλεκτροδιέγερση και τηλεχειριστήριο για αναγκαστική αποδιέγερση

Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT Estim για το άρμεγμα του προστάτη, η MEO ανέπτυξε έναν δονητή προστάτη για αναγκαστικό εξανδραποδισμό που προσαρμόζεται ξεχωριστά στο σχήμα του σώματος και χτυπάει τον προστάτη με ακρίβεια.

Περισσότερες πληροφορίες

2407/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT Estim για το άρμεγμα του προστάτη, η MEO ανέπτυξε έναν δονητή προστάτη για αναγκαστικό εξανδραποδισμό που προσαρμόζεται ξεχωριστά στο σχήμα του σώματος και χτυπάει ακριβώς τον προστάτη.

     

    Κάτω από τη μαύρη επιφάνεια από βελούδινα μαλακή σιλικόνη υπάρχουν δύο ισχυρά μοτέρ που καθιστούν τον διεγέρτη εξαναγκαστικού ευνουχισμού CUMELOT ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας που διεγείρει ταυτόχρονα τον προστάτη και το περίνεο. Αφεθείτε σε απαλά μυρμηγκιάζουσες δονήσεις κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών ή αφεθείτε στην εκπληκτική, εξαιρετικά διεισδυτική απόλαυση με ηλεκτροδιέγερση.

     

    Αναγκαστική χαλάρωση με Estim: Οι παλμοί ρεύματος αποδίδονται ομοιόμορφα, ώστε κάθε πρωκτικό νεύρο και ο προστάτης να διεγείρονται εξαιρετικά εντατικά. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να κυμαίνετε μεταξύ απαλών μυρμηγκωτικών παλμών ρεύματος και σκληρών παλμικών παλμών. Ανάλογα με τη συχνότητα που επιλέγετε, μπορείτε είτε να το απολαύσετε αργά και να αφεθείτε να σας περιποιηθεί ο ελαφρύς μυρμηγκιασμός είτε να φτάσετε σε ακραίο οργασμό του προστάτη ή σε εξαναγκαστικό οργασμό με ρυθμικές, σκληρές ωθήσεις χωρίς παρακάμψεις.

     

    Ιδανικό για BDSM για τον εξαναγκαστικό οργασμό των υποτακτικών ανδρών. Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT Estim, ο προστάτης διεγείρεται ειδικά μέχρι να αποσπαστεί το σπέρμα, χωρίς την ανάγκη απόλαυσης ή διέγερσης.

     

    Και το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό Όλα τα προγράμματα μπορούν να ελεγχθούν μέσω του τηλεχειριστηρίου. Αφήστε τον εαυτό σας να κυριαρχηθεί εν κινήσει, στο εστιατόριο, στο κλαμπ, στο γυμναστήριο ή οπουδήποτε θέλετε το Top να ασκεί σεξουαλικό έλεγχο πάνω σας.

     

    Ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το λιπαντικό AQUAMEO ή το λιπαντικό ESHOCK της MEO, θα ενισχύσει τις ηλεκτρικές αισθήσεις κατά τον εξαναγκαστικό ευνουχισμό και θα διευκολύνει την άνετη εισαγωγή στον πρωκτό. Πριν και μετά τον εξαναγκαστικό εξανδραποδισμό, θα πρέπει να καθαρίζετε αυτό το διεγερτικό του προστάτη με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Διεγέρτης προστάτη με ρεύμα διέγερσης και δόνηση
    • Υποστηρίζει τον ενεργό σύντροφο κατά τον εξαναγκαστικό εξανδραποδισμό του υποχείριου
    • Διαστάσεις: 130 x 115 x 34 mm

     

    Αναγκαστικός απογαλακτισμός - Πώς λειτουργεί σωστά ο απογαλακτισμός

     

    Ο εξαναγκαστικός εξανδραποδισμός και ο εξαναγκαστικός οργασμός ακούγονται σε κάποιους σαν μια εξαιρετικά δυσάρεστη ή φαύλη σεξουαλική πρακτική. Ωστόσο, για πολλούς λάτρεις της δουλείας και του BDSM, ο εξαναγκαστικός απογαλακτισμός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να αντληθεί το σπέρμα από τον παθητικό άνδρα σε αγνότητα. Αν ο σκλάβος του σεξ διατηρείται αγνός και του αρνούνται τον οργασμό, ο εξαναγκαστικός ευνουχισμός είναι ακριβώς η σωστή εναλλακτική λύση για να βγει το σπέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή η ζώνη αγνότητας τον εμποδίζει να αυνανιστεί. Ακόμη και αν ο σκλάβος του σεξ διατηρείται αγνός, το σπέρμα συσσωρεύεται στον προστάτη του. Αυτό διασπάται σταδιακά και πάλι, αλλά πρέπει να βγαίνει από το σώμα του από καιρό σε καιρό για λόγους υγιεινής. Αυτό λειτουργεί χωρίς ο σκλάβος του σεξ να κάνει σεξ ή να αισθάνεται ευχαρίστηση και χωρίς να χρειάζεται να αυνανιστεί ο ίδιος. Ένας εξαναγκαστικός οργασμός ή ένας εξαναγκαστικός εξανδραποδισμός δεν είναι τίποτα το αφύσικο. Αντιθέτως, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ζήσετε τις BDSM φαντασιώσεις σας. Το Sub δεν ικανοποιείται πλήρως παρά την εκσπερμάτιση. Μακροπρόθεσμα θα ερεθιστεί πολύ περισσότερο και θα γίνει πιο υπάκουος. Αυτό καθιστά τον εξαναγκαστικό εξανδραποδισμό έναν καλό τρόπο για τον κύριο του BDSM ή την κυρίαρχη να επιδείξει την ανωτερότητά του.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Consigliato

    Molto soddisfatto del prodotto, lo consiglio

    • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Gesundheit

    Regelmäßige Anwendung hat meiner Prostata sehr geholfen mehr Samenflüssigkeit zu generieren
    E-stim Stufe 2 Vibration Stufe 1 entsamt zuverlässig ohne Höhepunkt. Der Penis wird etwas steif. Leichte Pensistimmulatiion unterstützt die Entsaftung.
    Ich bleibe unverändert sexuell erregbar.
    E-stim Stufe 4/5 Vibration Stufe 4/5 erzeugt einen unglaublich intensiven Höhepunkt. Mit mäßiger Penisstimmulation ist der Penis ist sehr steif und schießt beim Höhepunkt alles an Samenflüssigkeit heraus.
    Ich bin sexuell danach total entspannt.
    Verwendung von E-stim Gleitmittel oder normales Anal Gleitmittel macht für mich keinen erkennbaren Unterschied.
    Trotz Gleitmittel tut das anfängliche Einführen etwas weh. Dann wird es aber reingezogen und liegt ohne Hilfe perfekt am G-Spot und über der Prostata..
    Die Anwendung ist einfach. Trotzdem sollte eine Bedienungsanleitung beigelgt werden. Mir wurde die Anleitung schnell nachgeliefert

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Du bonheur partout

    Très bonnes sensations autant à lavant qu’à l’arrière. Le contrôle par télécommande est franchement un plus. Aussi bien pour les gays que les hétérosexuels aimant le plaisir anal. Je recommande vivement.

      Αξιολόγηση 

      Ottimo

      CUMELOT si è rivelato un prodotto funzionale nell'uso; facile e stimolante nell'approccio nonché elegante per fattura. Certo lo consiglierei per nuove sensazioni.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Orgasmo garantito!

      Eccellente! Giusta dimensione, varie modalità vibranti e stimolazione!
      Orgasmo garantito!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Excellent product

      A small learning curve, ease of use, creates am Amazing result! I hesitated for the longest time to purchase and try...I'm glad I finally made the decision to purchase, I should have done it earlier. Great customer service, you can't go wrong!

      • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Huge estim fan

      Absolutely incredible. It is my favorite estim anal toy and I have many.

      • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      unreliable

      First one I ordered did not work. Replacement stopped working within 3 months. Great when it does work but its now just a small expensive but plug!

      • 2 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Something to experience

      You will not be unhappy with this. It will thump your prostate like you've never had before. While Master plays with you this thing will make you cum faster than you can imagine.

      • 8 από 10 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Διεγέρτης προστάτη με ηλεκτροδιέγερση και τηλεχειριστήριο για αναγκαστική αποδιέγερση

      Διεγέρτης προστάτη με ηλεκτροδιέγερση και τηλεχειριστήριο για αναγκαστική αποδιέγερση

      Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT Estim για το άρμεγμα του προστάτη, η MEO ανέπτυξε έναν δονητή προστάτη για αναγκαστικό εξανδραποδισμό που προσαρμόζεται ξεχωριστά στο σχήμα του σώματος και χτυπάει τον προστάτη με ακρίβεια.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: