Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

human pup Play - Gag

Ενημερωτικό δελτίο

human pup Play - Gag 

Το κουτάβι σας χρειάζεται το σωστό φίμωτρο Μπορείτε να βρείτε ένα φίμωτρο με ή χωρίς κόκαλο στη MEO. Η MEO είναι η πρώτη επιλογή όταν πρόκειται για το σωστό φίμωτρο.

Εμφάνιση 1 - 7 από 7 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 7 από 7 στοιχεία

Τα Bone gags είναι ένας τύπος αξεσουάρ φετίχ που χρησιμοποιείται στην υποκουλτούρα BDSM του ανθρώπινου human pup Play χρησιμοποιούνται. Σε αυτό το πλαίσιο, το bone gag είναι ένα αξεσουάρ που μοιάζει με κόκαλο σκύλου και χρησιμοποιείται για να περιορίσει την ικανότητα επικοινωνίας του χρήστη.

Συνήθως, τα bone gags αποτελούνται από ένα συμπαγές, κυλινδρικό ή οβάλ κομμάτι υλικού, συχνά πλαστικό ή καουτσούκ, το οποίο τοποθετείται στο στόμα και στερεώνεται γύρω από το κεφάλι με ιμάντες. Σκοπός του φίμωτρου είναι να εισάγει μια αίσθηση μεταφοράς εξουσίας και υπακοής στο σενάριο, καθώς και να περιορίσει την ομιλία του χρήστη και να αυξήσει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο έλεος των άλλων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η χρήση φίμωτρων σε συνεδρίες BDSM πρέπει πάντα να είναι συναινετική και να συμφωνείται εκ των προτέρων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. Επίσης, θα πρέπει να καθιερωθούν η κατάλληλη επικοινωνία και οι ασφαλείς λέξεις, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες αισθάνονται άνετα και ασφαλείς κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας.

Συνοψίζοντας, τα bone gags είναι ένας ειδικός τύπος αξεσουάρ φετίχ που χρησιμοποιείται στο human pup Play και, όπως συμβαίνει με όλες τις δραστηριότητες BDSM, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται με προσοχή και σεβασμό για όλους τους εμπλεκόμενους.