Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Συσκευές ηλεκτρικής διέγερσης

Ενημερωτικό δελτίο

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™ από E-Stim Systems

Με το ElectroHelix™, την τελευταία καινοτομία μεταξύ των συσκευών ηλεκτροδιέγερσης από την E-Stim Systemsη προηγμένη τεχνολογία συναντά την ηλεκτρισμένη, ερωτική απόλαυση. Βασισμένο στην επιτυχία της σειράς 1, το ElectroHelix™ προσφέρει μια συμπαγή, πλούσια σε χαρακτηριστικά εμπειρία που επαναπροσδιορίζει τον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3753/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™ από την E-Stim Systems: η πύλη σας σε έναν κόσμο ηλεκτρισμένης απόλαυσης κατά τη διάρκεια του σεξ!

    Με το ElectroHelix™, την τελευταία καινοτομία στις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από την E-Stim Systems, η προηγμένη τεχνολογία συναντά την ηλεκτρισμένη ερωτική απόλαυση E-Stim Systemsη προηγμένη τεχνολογία συναντά την ηλεκτρισμένη, ερωτική απόλαυση. Βασισμένη στην επιτυχία της σειράς 1, η ElectroHelix™ προσφέρει μια συμπαγή, πλούσια σε χαρακτηριστικά εμπειρία που επαναπροσδιορίζει τον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

    Βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™ από την E-Stim Systems:

    • Βελτιωμένος σχεδιασμός: το ElectroHelix™ διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς 1, αλλά με εντελώς ανανεωμένο σχεδιασμό. Προσφέρει περισσότερα από όλα όσα αγαπούν οι πελάτες μας.
    • Βελτιωμένος έλεγχος: Εξοπλισμένο με ένα σύστημα ενίσχυσης ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή και ένα νέο σύστημα ελέγχου, το ElectroHelix™ διαθέτει 5 λειτουργίες προγράμματος με αδιαβάθμητους αναλογικούς ελέγχους για την ισχύ, την ταχύτητα, την αίσθηση και το μοναδικό κουμπί "FIRE" για άμεση ένταση.
    • Ποικιλία λειτουργιών: Εκτός από τις τυπικές λειτουργίες "Flo" και "Pulse", υπάρχουν τώρα και οι λειτουργίες "Milk" και "Tease", οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για ποικίλη διέγερση και μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια "Speed" και "Feel".
    • Ευκολία στη χρήση: Οι λειτουργίες μπορούν να επιλεγούν με ευκολία χρησιμοποιώντας ένα κουμπί.
    • Λειτουργία Sport: Για όσους αναζητούν μια έντονη εμπειρία, η λειτουργία ElectroHelix™ Sport ενισχύει κάθε αίσθηση και κάνει τα πάντα λίγο πιο συναρπαστικά, ακριβώς όπως όταν οδηγείτε μια Ferrari.
    • Εργονομικός σχεδιασμός: Το επανασχεδιασμένο περίβλημα είναι μικρότερο και ελαφρύτερο και εφαρμόζει άνετα στο χέρι. Οι λαστιχένιοι επιλογείς χειρισμού είναι εύκολοι στο χειρισμό, ακόμη και με γάντια ή λιπαρά δάχτυλα.
    • Λειτουργεί με μπαταρία: Η αξιοπιστία είναι το Α και το Ω. Η δοκιμασμένη μπαταρία PP3 εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας.


    Το ElectroHelix™ είναι η πιο πρόσφατη συσκευή στη σειρά συσκευών ηλεκτροδιέγερσης από την E-Stim Systems. Η ιστορία της E-Stim Systems χρονολογείται από το 2004, όταν κυκλοφόρησε η αρχική σειρά 1, η οποία έκτοτε έχει γίνει κλασική. Η σειρά 1 αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σειράς Intro2Electro από το E-Stim Systems. Αλλά όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα, με την πάροδο του χρόνου οι άνθρωποι θέλουν απλώς κάτι περισσότερο, ίσως λίγο πιο εύχρηστο και φυσικά με περισσότερα χαρακτηριστικά - το αποτέλεσμα είναι το ElectroHelix™, ή Helix για συντομία.

    Το ElectroHelix™ περιέχει το DNA της Series 1, αλλά με μια πλήρως ενημερωμένη και αναθεωρημένη ιδέα που προσφέρει απλώς περισσότερα από όλα. Με ένα ανανεωμένο σύστημα ενίσχυσης που ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή, έναν διευρυμένο και βελτιωμένο τρόπο ελέγχου, το ElectroHelix™ προσφέρει πέντε λειτουργίες προγράμματος, αδιαβάθμητους αναλογικούς ελέγχους όχι μόνο για το επίπεδο εξόδου και την ταχύτητα, αλλά και για την "αίσθηση" και το περιβόητο και ακόμα μοναδικό κουμπί "FIRE".

    Με τις 5 λειτουργίες του, το ElectroHelix™ έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα από τις τυπικές λειτουργίες "Flo" και "Pulse". Εκτός από τη λειτουργία "FIRE", υπάρχουν οι λειτουργίες "Milk" και "Tease", οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για ακόμα πιο ενδιαφέρουσες αισθήσεις και μπορούν και οι δύο να ελεγχθούν πλήρως μέσω των χειριστηρίων ταχύτητας και "Feel". Η επιλογή της λειτουργίας γίνεται με το απλό πάτημα ενός κουμπιού και, καθώς το επίπεδο διέγερσης δεν πέφτει στο μηδέν, είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών κατά τη διάρκεια της χρήσης.

    Άλλες βελτιώσεις στο ElectroHelix™ περιλαμβάνουν αλλαγές στη λειτουργία παλμών που επιτρέπουν μικρότερα και μεγαλύτερα διαστήματα παλμών σε σύγκριση με τη σειρά 1, καθώς και ένα διευρυμένο εύρος "Feel" για όλες τις λειτουργίες, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν και τα δύο με τους επιλογείς, επιτρέποντας σχεδόν απεριόριστο έλεγχο όλων των αισθήσεων.

    Το ElectroHelix™ από το E-Stim Systems διαθέτει επίσης τη λεγόμενη λειτουργία "Sport" για όσους επιθυμούν ακόμη πιο έντονη διέγερση. Όταν το ElectroHelix™ είναι ενεργοποιημένο, η ένταση των αισθήσεων είναι επαρκής για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά όταν το ElectroHelix™ είναι ενεργοποιημένο ενώ το κουμπί FIRE είναι πατημένο, όλα γίνονται λίγο πιο έντονα και έντονα.

    Με ένα πρόσφατα σχεδιασμένο περίβλημα, το ElectroHelix™ έχει E-Stim Systems καταστήσει το ElectroHelix™ μικρότερο και ελαφρύτερο, έτσι ώστε η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης να κάθεται άνετα στο χέρι και όλα τα χειριστήρια να είναι εύκολα προσβάσιμα. Χάρη στα λαστιχένια περιστροφικά κουμπιά και την επιφάνεια με προστασία από μουτζούρες, το ElectroHelix™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με γάντια ή λιπαντικό στα δάχτυλα και κάθεται πάντα με ασφάλεια στο χέρι. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές E-Stim Systems παραιτήθηκε από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία και αντ' αυτού επέλεξε τη δοκιμασμένη μπαταρία PP3, η οποία εγγυάται μεγάλο χρόνο λειτουργίας.

    Το ElectroHelix™ παραδίδεται σε μια προσαρμοσμένη θήκη μεταφοράς, μαζί με ένα καλώδιο σύνδεσης 2 mm, μια μπαταρία, ένα πακέτο με 4 αυτοκόλλητα μαξιλαράκια ηλεκτροδίων και ένα λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών - όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως.

    Το ElectroHelix™ έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως έναν περιοριστή ρεύματος.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

    • Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™ από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Περιεχόμενο παράδοσης: Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™, 1 x καλώδιο εξόδου 3,5 mm έως 2 mm, 4 x αυτοκόλλητα μαξιλαράκια ηλεκτροδίων, 1 x μπαταρία PP3 9V, οδηγίες χρήσης, τσάντα μεταφοράς.
    • Κανάλια/έξοδοι: Μονό κανάλι μέσω της τυποποιημένης υποδοχής μονοφωνικού βύσματος 3,5 mm της βιομηχανίας.
    • Οθόνη: Πολύ φωτεινές λυχνίες LED για την ένδειξη του αυτοελέγχου, της κατάστασης της μπαταρίας, της κατάστασης εξόδου και της τρέχουσας λειτουργίας.
    • Λειτουργίες προγράμματος: 5, "Pulse", "Flo", "Fire", "Milk" και "Tease".
    • Στοιχεία ελέγχου: Ένταση εξόδου, έλεγχος αίσθησης, έλεγχος ταχύτητας, επιλογή τρόπου λειτουργίας και κουμπί "Fire".
    • Κυματομορφή εξόδου: BiPhasic AC
    • Τροφοδοσία: Τυπική αλκαλική μπαταρία 9 βολτ (PP3) (περιλαμβάνεται)
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
    • Αναπτύχθηκε σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    • Ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως ο περιορισμός του ρεύματος.
    • Σήμανση CE και UKCA.
    • Παρέχεται με εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια συνηθισμένη πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση

     

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top

    Appareil assez complet et propose une grande variété de fonctions. D'où sa complexité a l'usage.Demande une certaine habitude de l'appareil

      Αξιολόγηση 

      Efficacité maximum

      C'est le meilleur système pour électrostimulation du pénis que j'ai acheté. Je viens d'en recommander 2. je recommande vraiment

        Αξιολόγηση 

        This is my first e-stim and I love it.

        This is my first e-stim and I love it. It has enough power for all kinds of play.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™ από E-Stim Systems

          Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroHelix™ από E-Stim Systems

          Με το ElectroHelix™, την τελευταία καινοτομία μεταξύ των συσκευών ηλεκτροδιέγερσης από την E-Stim Systemsη προηγμένη τεχνολογία συναντά την ηλεκτρισμένη, ερωτική απόλαυση. Βασισμένο στην επιτυχία της σειράς 1, το ElectroHelix™ προσφέρει μια συμπαγή, πλούσια σε χαρακτηριστικά εμπειρία που επαναπροσδιορίζει τον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          17 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: