Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Violet Wand

Ενημερωτικό δελτίο

Violet Wand 

Αυτό το μαγικό ραβδί σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης, που ονομάζεται Violet Wand, στέλνει χιλιάδες μικροσκοπικές λάμψεις από το φωτεινό γυάλινο εξάρτημα στο δέρμα του δέκτη. Ανάλογα με το πόσο ισχυρό είναι ρυθμισμένο το Violet Wand και ποιο εξάρτημα χρησιμοποιείται, κάθε μεμονωμένη λάμψη μοιάζει με ένα απαλό γαργαλητό ή με ένα άσχημο τσίμπημα. Αυτό...

Αυτό το μαγικό ραβδί σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης, που ονομάζεται Violet Wand, στέλνει χιλιάδες μικροσκοπικές λάμψεις από το φωτεινό γυάλινο εξάρτημα στο δέρμα του δέκτη. Ανάλογα με το πόσο ισχυρό είναι ρυθμισμένο το Violet Wand και ποιο εξάρτημα χρησιμοποιείται, κάθε μεμονωμένη λάμψη μοιάζει με ένα απαλό γαργαλητό ή με ένα άσχημο τσίμπημα. Αυτό σας προσφέρει διέγερση από τρυφερή έως επώδυνη, σε συνδυασμό με εντυπωσιακά και ίσως ακόμη και τρομακτικά οπτικά εφέ.

Περισσότερα
Εμφάνιση 1 - 1 από 1 στοιχείο
Εμφάνιση 1 - 1 από 1 στοιχείο

Αυτό το μαγικό ραβδί της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης, που ονομάζεται Violet Wand, στέλνει χιλιάδες μικροσκοπικές λάμψεις από το φωτεινό γυάλινο εξάρτημα στο δέρμα του δέκτη. Ανάλογα με το πόσο ισχυρό είναι ρυθμισμένο το Violet Wand και ποιο εξάρτημα χρησιμοποιείται, κάθε μεμονωμένη λάμψη μοιάζει με ένα απαλό γαργαλητό ή με ένα κακό τσίμπημα. Αυτό σας προσφέρει διέγερση από τρυφερή έως επώδυνη, σε συνδυασμό με εντυπωσιακά και ίσως ακόμη και τρομακτικά οπτικά εφέ.

Τι είναι τα Violet Wands

ΤαViolet Wands είναι ένας τύπος παιχνιδιού ηλεκτροσεξ που χρησιμοποιείται συνήθως σε συνεδρίες BDSM. Παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας και χαμηλής έντασης που εφαρμόζεται στο δέρμα με μια φορητή συσκευή. Το ρεύμα παράγεται από έναν μετασχηματιστή υψηλής τάσης και συνήθως περνάει μέσα από μια ποικιλία γυάλινων ή μεταλλικών ηλεκτροδίων, τα οποία προσφέρουμε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη στο BDSM ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Προέλευση των βιολετί ραβδιών:

ΤαViolet Wands αναπτύχθηκαν αρχικά στις αρχές του 20ου αιώνα για ιατρικούς σκοπούς, όπως η θεραπεία δερματικών παθήσεων και ως μια μορφή ηλεκτροθεραπείας. Ωστόσο, σύντομα έγιναν δημοφιλή στην κοινότητα BDSM ως μέσο ηλεκτρικής διέγερσης του σώματος για ερωτικούς σκοπούς.

Ηλεκτρόδια για το Violet Wand:

Η MEO διαθέτει διάφορους τύπους ηλεκτροδίων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα Violet Wands, μεταξύ των οποίων:

  • Ηλεκτρόδιο μανιταριού: Ένα μεγάλο, στρογγυλό ηλεκτρόδιο που χρησιμοποιείται για γενική διέγερση του σώματος.
  • Ηλεκτρόδιο χτένας: Ένα ηλεκτρόδιο με πολλές μυτερές ακίδες που χρησιμοποιείται για διέγερση.
  • Ηλεκτρόδιο Υ: Ένα ηλεκτρόδιο με δύο ακίδες που χρησιμοποιείται για τη διέγερση της θηλής.
  • Ηλεκτρόδιο Wartenberg pinwheel: Ένα ηλεκτρόδιο με πολλές μυτερές βελόνες που χρησιμοποιείται για τρυφερή έως σκληρή διέγερση.
  • Ηλεκτρόδιο καθετήρα: Ηλεκτρόδιο με μυτερό άκρο που χρησιμοποιείται για εσωτερική διέγερση.


Σε ένα πλαίσιο BDSM, τα Violet Wands χρησιμοποιούνται συχνά για το Sensation Play, το Pain Play και την Κυριαρχία και Υποταγή. Το ηλεκτρικό ρεύμα που παράγεται από ένα Violet Wand μπορεί να προκαλέσει διαφορετικές αισθήσεις ανάλογα με την ένταση και τον τύπο του ηλεκτροδίου που χρησιμοποιείται, από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα ή βουητό μέχρι έναν οξύ, διαπεραστικό πόνο.

Είναι ασφαλής η χρήση των Violet Wands

ΤαViolet Wands θεωρούνται ασφαλής μορφή ηλεκτρικής διέγερσης όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας και να χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο σε περιοχές του σώματος που είναι κατάλληλες για ηλεκτροδιέγερση, όπως οι εξωτερικοί μηροί, τα χέρια και η πλάτη. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε γειωμένη πρίζα και να μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή κοντά στο κεφάλι ή σε άτομα με βηματοδότες ή άλλα ιατρικά εμφυτεύματα.

Συνολικά, τα Violet Wands είναι ένα δημοφιλές και ευέλικτο σεξουαλικό παιχνίδι για την εξερεύνηση της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης. Παράγουν ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων και συναισθημάτων, καθιστώντας τα ένα δημοφιλές εργαλείο για πολλά άτομα στην κοινότητα BDSM.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούνται τα Violet Wands

ΤαViolet Wands είναι γνωστά στην κοινότητα BDSM για τη σεξουαλική ηλεκτρική διέγερση από τη δεκαετία του '90. Ένα Violet Wand παράγει ήπια κύματα ηλεκτρισμού όταν κρατιέται κοντά στο σώμα και παρέχει συγκλονιστικές αισθήσεις όταν έρχεται σε επαφή με το σώμα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι αισθητό μόνο όταν υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ του ηλεκτροδίου και του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, το Violet Wand μετατρέπει το κανονικό ηλεκτρικό ρεύμα σε αβλαβές ρεύμα χαμηλού αμπέρ!

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα Violet Wands σε ένα BDSM πλαίσιο για μια ποικιλία κινήτρων. Σε μερικούς αρέσουν οι μοναδικές αισθήσεις που παράγονται από την ηλεκτρική διέγερση, οι οποίες μπορεί να κυμαίνονται από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα μέχρι μια έντονη, τσιμπητική αίσθηση. Η αίσθηση μπορεί να είναι πολύ διεγερτική και να οδηγήσει σε αυξημένη διέγερση ή ακόμη και σε οργασμό.

Άλλοι από τους πελάτες μας απολαμβάνουν τις ψυχολογικές πτυχές της χρήσης των Violet Wands κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM. Η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος για την πρόκληση πόνου ή ευχαρίστησης μπορεί να είναι πολύ διεγερτική και να δημιουργήσει μια αίσθηση αλλαγής δύναμης μεταξύ του κυρίαρχου και του υποτακτικού συντρόφου. Για μερικούς, η αίσθηση του ηλεκτρικού ρεύματος μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα αίσθημα ευπάθειας, το οποίο προσθέτει στην ένταση της εμπειρίας.

Τα VioletWands μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες δραστηριότητες BDSM, όπως η δουλεία ή η αισθητηριακή στέρηση, για να ενισχύσουν τη συνολική εμπειρία. Για παράδειγμα, ένας υποτακτικός σύντροφος μπορεί να είναι δεμένος και με δεμένα μάτια, ενώ ο κυρίαρχος σύντροφος χρησιμοποιεί το Violet Wand για να διεγείρει διάφορα μέρη του σώματος.

Εκτός από τις σωματικές και ψυχολογικές πτυχές της χρήσης των Violet Wands σε συνεδρίες BDSM, μερικοί άνθρωποι βρίσκουν την αισθητική γοητεία της συσκευής εξαιρετικά διεγερτική. Τα λαμπερά ηλεκτρόδια και ο ήχος που παράγει η συσκευή μπορούν να προσθέσουν στην αισθητηριακή εμπειρία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι λόγοι για τους οποίους πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν τη χρήση Violet Wands σε συνεδρίες BDSM μπορεί να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό και ότι αυτό που απολαμβάνει ένα άτομο μπορεί να μην αρέσει σε κάποιο άλλο. Όπως και με κάθε παραλλαγή στο BDSM, είναι σημαντικό να επικοινωνείτε και να συμφωνείτε με όλους τους εμπλεκόμενους συντρόφους για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Πού μπορώ να αγοράσω ένα Violet Wall;

Η MEO διαθέτει πολλά προϊόντα σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης (επίσης γνωστά ως e-stim), καθώς είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές παιχνιδιών ηλεκτροδιέγερσης από το 1997. Φυσικά, μπορείτε να βρείτε Violet Wands καθώς και τα αντίστοιχα ηλεκτρόδια και αξεσουάρ E-Stim στο BDSM ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το πλήρες σετ του Dr. Sado για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως και να εξερευνήσετε τον υπέροχο κόσμο του ηλεκτροελέγχου! Αν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το ηλεκτροεξ ή τα σεξουαλικά παιχνίδια BDSM, μπορείτε πάντα να μας τηλεφωνήσετε ή να μας γράψετε.