Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μεσαίο ηλεκτρικό αυγό από E-Stim Systems

Καλωσορίζουμε το μεσαίου μεγέθους, ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυγό από την E-Stim Systems. Αν και η διάμετρος είναι μόνο 8 mm μεγαλύτερη, αυτή η μικρή αλλαγή κάνει το μεσαίο ηλεκτρικό αυγό 2,5 φορές μεγαλύτερο. Αυτό το κάνει να αισθάνεται πολύ καλύτερα στον πρωκτό και δίνει περισσότερη από την υπέροχη αίσθηση της ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3783/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ηλεκτρικό αυγό μεσαίου μεγέθους από την E-Stim Systems: μεγαλύτερο για ακόμα μεγαλύτερη διέγερση και ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

    Καλωσορίζουμε το μεσαίου μεγέθους, ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυγό από την E-Stim Systems E-Stim Systems. Εξίσου όμορφο με το μικρό ηλεκτρικό αυγό, αλλά με ένα κόκκινο μονωτικό δαχτυλίδι που χωρίζει τα δύο γυαλισμένα μισά του αυγού, και σημαντικά μεγαλύτερο από το μικρό του αδελφό. Αλλά πόσο μεγαλύτερο Η διάμετρος είναι μόνο 8 mm μεγαλύτερη, αλλά αυτή η μικρή αλλαγή κάνει το μεσαίο ηλεκτρικό αυγό 2,5 φορές μεγαλύτερο. Αυτό το κάνει να αισθάνεται πολύ καλύτερα στον πρωκτό και παρέχει περισσότερη από την υπέροχη αίσθηση της ηλεκτροδιέγερσης.

    Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές δυνατότητες της πρωκτικής ή κολπικής ηλεκτροδιέγερσης με το ηλεκτροαυγό από την E-Stim Systems:

    Με τα ηλεκτροαυγά από την E-Stim Systems η προηγμένη τεχνολογία ηλεκτροδιέγερσης συναντά το καθαρό σεξ. Διαθέσιμα σε τρία μεγέθη - μικρό, μεσαίο και μεγάλο - κάθε ηλεκτρο αυγό είναι σχεδιασμένο για μια μοναδική εμπειρία. Η κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση παρέχουν μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία που διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές μεθόδους σεξουαλικής διέγερσης. Με την κολπική ηλεκτροδιέγερση, τα ηλεκτρικά ερεθίσματα στοχεύουν απαλά στις εσωτερικές νευρικές απολήξεις και δημιουργούν μια βαθιά, διαρκή αίσθηση που τα συμβατικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως οι δονητές ή οι δονητές, συχνά δεν μπορούν να παράγουν. Αυτός ο τύπος διέγερσης μπορεί να οδηγήσει σε πολύ έντονους οργασμούς. Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνεται στις νευρικές απολήξεις γύρω από τον πρωκτό. Οι ηλεκτρικοί παλμοί διεγείρουν αυτές τις ευαίσθητες περιοχές και δημιουργούν αισθήσεις που κυμαίνονται από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα έως ισχυρούς ρυθμικούς παλμούς. Αυτό μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη σεξουαλική ευχαρίστηση, ειδικά για όσους θέλουν να απολαύσουν τη διέγερση του προστάτη στο έπακρο. Είναι γνωστό ότι η ηλεκτροδιέγερση του προστάτη μπορεί να προκαλέσει έντονους οργασμούς ολόκληρου του σώματος. Όλες οι μέθοδοι πρωκτικού και κολπικού ηλεκτροδιεγέρτη προσφέρουν υψηλό βαθμό ελέγχου και προσαρμογής χάρη στις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems προσφέρουν υψηλό βαθμό ελέγχου και εξατομίκευσης που μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές προτιμήσεις. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να πειραματιστούν με μια ποικιλία εντάσεων και μοτίβων ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση των προσωπικών σημείων ευχαρίστησης και στην ανακάλυψη άγνωστων προηγουμένως ερωτογενών ζωνών. Συνοψίζοντας, τόσο η κολπική όσο και η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση είναι ένας καινοτόμος τρόπος για την αύξηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης και επιτρέπει εμπειρίες σε νέους τομείς της αίσθησης και της οικειότητας.

    Δεν απαιτείται πρόσθετο καλώδιο!

    Το ηλεκτρικό αυγό είναι εξοπλισμένο με καλώδιο μήκους περίπου 1,5 m με βύσμα 3,5 mm, οπότε δεν απαιτούνται πρόσθετα καλώδια. Καθώς δεν υπάρχει βύσμα που να προεξέχει από το ηλεκτρικό αυγό, είναι το ιδανικό ηλεκτρόδιο για να απολαμβάνετε διακριτικά την ερωτική ηλεκτροδιέγερση κάτω από τα ρούχα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

    Βελτιστοποιημένη σχεδίαση για άνετη χρήση:

    • Το Electro Egg διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό με μονωτικό δακτύλιο που διαχωρίζει τα δύο εξαιρετικά γυαλισμένα μισά για αποτελεσματική διπολική διέγερση.
    • Το λείο σχήμα του ηλεκτρικού αυγού διευκολύνει την εισαγωγή του και το καθιστά εξίσου κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική διέγερση.


    Ποιότητα και εγγύηση:

    • Όπως συμβαίνει με όλα τα premium ηλεκτρόδια από E-Stim Systems το Electro Egg καλύπτεται επίσης από τη μοναδική εγγύηση διάρκειας ζωής της E-Stim Systems (εξαιρουμένων των καλωδίων), η οποία εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία.


    Προδιαγραφές:

    • Μέγεθος: 60 mm μήκος, 38 mm διάμετρος
    • Βάρος: 153 g


    Ενσωματωμένη σύνδεση για μεγαλύτερη ευκολία:

    • Mm για άμεση σύνδεση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems που παρέχονται.


    Καθαρίζεται εύκολα:

    • Απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σπρέι VERYCLEAN. Σκουπίστε στεγνά, μη χρησιμοποιείτε επιθετικά καθαριστικά και μη βυθίζετε σε υγρά.
    • Το ηλεκτρικό αυγό δεν έχει σχεδιαστεί για να αποσυναρμολογείται για καθαρισμό.


    Προετοιμασία και το κατάλληλο λιπαντικό:

    • Για βέλτιστη λειτουργία, θα πρέπει να χρησιμοποιείται λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK, ώστε να διασφαλίζεται η εύκολη εισαγωγή και η καλύτερη δυνατή ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Αποφύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή τα υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Μεσαίου μεγέθους ηλεκτροαυγό από την E-Stim Systems: Μια σημαντική αύξηση στην απόλαυση της ηλεκτροδιέγερσης!

    Το μεσαίου μεγέθους ηλεκτροαυγό από το E-Stim Systems προσφέρει μια πιο έντονη και ικανοποιητική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης. Το μεγαλύτερο μέγεθος προσφέρει βαθύτερη αίσθηση και το καθιστά την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: μήκος 60 mm, διάμετρος 38 mm
    • Βάρος: 153 g
    • Το ηλεκτρικό αυγό ΔΕΝ προορίζεται να αποσυναρμολογηθεί για σκοπούς καθαρισμού.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτα απ' όλα είναι η ασφάλεια και η ασφάλεια.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Υποστηρίζεται από εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Αξιολόγηση 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Μεσαίο ηλεκτρικό αυγό από E-Stim Systems

        Μεσαίο ηλεκτρικό αυγό από E-Stim Systems

        Καλωσορίζουμε το μεσαίου μεγέθους, ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυγό από την E-Stim Systems. Αν και η διάμετρος είναι μόνο 8 mm μεγαλύτερη, αυτή η μικρή αλλαγή κάνει το μεσαίο ηλεκτρικό αυγό 2,5 φορές μεγαλύτερο. Αυτό το κάνει να αισθάνεται πολύ καλύτερα στον πρωκτό και δίνει περισσότερη από την υπέροχη αίσθηση της ηλεκτροδιέγερσης.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: