Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μικρό ElectroWand™ από το E-Stim Systems

Το μικρό ElectroWand™ του E-Stim Systems προσφέρει μια νέα μέθοδο ηλεκτροδιέγερσης που συνδυάζει τη συγκίνηση των ηλεκτρικών παλμών με τη στοχευμένη πρωκτική ή κολπική διείσδυση. Ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο, το ElectroWand® είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε οποιαδήποτε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης!

Περισσότερες πληροφορίες

3792/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μικρό ElectroWand™ από την E-Stim Systems: φέρνοντας επανάσταση στην πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση!

    Το μικρό ElectroWand™ από E-Stim Systems προσφέρει μια νέα μέθοδο ηλεκτροδιέγερσης που συνδυάζει τη συγκίνηση των ηλεκτρικών παλμών με τη στοχευμένη πρωκτική ή κολπική διείσδυση. Ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο, το ElectroWand® είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης!

    Το ElectroWand® είναι ένα μονοπολικό, φορητό ηλεκτρόδιο σε σχήμα ραβδιού. Αυτό το επαναστατικό προϊόν από την E-Stim Systems φέρνει ένα νέο επίπεδο ελέγχου και έντασης στη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.

    Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του μικρού ElectroWand®:

    • Μονοπολικό ηλεκτρόδιο: Το ElectroWand™ είναι ένα μονοπολικό ηλεκτρόδιο που απαιτεί ένα πρόσθετο ηλεκτρόδιο (όπως ένα αυτοκόλλητο ηλεκτρόδιο Estim) για να ολοκληρωθεί το κύκλωμα. Αυτό επιτρέπει την εστιασμένη και ελεγχόμενη ηλεκτροδιέγερση.
    • Χειροκίνητο και τοποθετούμενο: Δεδομένου ότι το ElectroWand™ είναι φορητό και εισάξιμο, μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια και επιτρέπει τη στοχευμένη διέγερση τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά και στην επιφάνεια του δέρματος.
    • Μονωμένη λαβή για άνετη χρήση: Το ElectroWand™ διαθέτει μονωμένη λαβή που επιτρέπει τον άνετο χειρισμό κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό διασφαλίζει ότι οι ευχάριστες αισθήσεις συγκεντρώνονται μόνο στον ραβδωτό άξονα και στη γυαλισμένη κεφαλή του ElectroWand™ συγκεντρώνονται μόνο στον ραβδωτό άξονα και στη γυαλισμένη κεφαλή.
    • Υλικά και κατασκευή υψηλής ποιότητας: Το μικρό ElectroWand™ είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ποιότητας και διαθέτει εσοχή υποδοχής 4 mm. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή για όλη τη διάρκεια ζωής του E-Stim Systems.


    Διαστάσεις και τεχνικά στοιχεία:

    Ο μικρός ElectroWand™ έχει συνολικό μήκος 250 mm, μήκος εισαγωγής 130 mm, διάμετρο 38 mm και βάρος 639 γραμμάρια. Για όσους προτιμούν μεγαλύτερη διάμετρο, το ElectroWand™ διατίθεται επίσης σε μεγαλύτερο μέγεθος.

    Καθαρισμός και φροντίδα:

    Ο καθαρισμός του ηλεκτροδίου ElectroWand™ είναι απλός: καθαρίστε το ηλεκτρόδιο με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN και στη συνέχεια σκουπίστε το. Βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρόδιο, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών, είναι τελείως στεγνό πριν το αποθηκεύσετε.

    Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση από την ηλεκτροδιέγερση:

    Χρησιμοποιήστε λιπαντικό ESHOCK για εύκολη πρωκτική/κολπική εισαγωγή και βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα. Αποφύγετε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια της E-Stim Systems ηλεκτροδίων.

    Το μικρό ElectroWand™: Απόλυτη ακρίβεια στην πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση!

    Με τον μοναδικό σχεδιασμό και την ευελιξία του, το μικρό ηλεκτρόδιο ElectroWand™ προσφέρει έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο για να ανακαλύψετε και να διαφοροποιήσετε την ερωτική ηλεκτροδιέγερση. Είτε για πρωκτική/κολπική διέγερση είτε ως ηλεκτρόδιο επαφής με το δέρμα, προσφέρει μια ηλεκτρισμένη εμπειρία και επομένως αποτελεί πολύτιμη προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Small ElectroWand™ του E-Stim Systems
    • Εφαρμογή: Συνδέστε το μονοπολικό ηλεκτρόδιο ElectroWand™ σε μία έξοδο της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης που διαθέτετε. Ως δεύτερο πόλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο μαξιλάρι Estim ή ένα άλλο μονοπολικό ηλεκτρόδιο, το οποίο είναι επίσης συνδεδεμένο με τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσής σας. Η μονωμένη, μη ηλεκτρικά αγώγιμη λαβή του ηλεκτροδίου σε σχήμα ράβδου ElectroWand™ σας επιτρέπει να το τοποθετείτε, να το εισάγετε (πρωκτικό/κολπικό) και να το μετακινείτε ακριβώς στο σωστό σημείο, ενώ ο σύντροφός σας δέχεται τη διεγερτική ηλεκτροδιέγερση όχι μόνο μέσω του εξαιρετικά γυαλισμένου, αυλακωτού στελέχους, αλλά και μέσω της κεφαλής του ηλεκτροδίου ElectroWand™.
    • Τύπος: Μονοπολικό ηλεκτρόδιο, που μπορεί να εισαχθεί
    • Συνολικό μήκος: 250 mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 130 mm
    • Διάμετρος: 38 mm
    • Περίμετρος/μέγεθος: 119 mm
    • Βάρος: 639g
    • Συνδέσεις: Στη βάση
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Αξιολόγηση 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Μικρό ElectroWand™ από το E-Stim Systems

        Μικρό ElectroWand™ από το E-Stim Systems

        Το μικρό ElectroWand™ του E-Stim Systems προσφέρει μια νέα μέθοδο ηλεκτροδιέγερσης που συνδυάζει τη συγκίνηση των ηλεκτρικών παλμών με τη στοχευμένη πρωκτική ή κολπική διείσδυση. Ως μονοπολικό ηλεκτρόδιο, το ElectroWand® είναι μια θαυμάσια προσθήκη σε οποιαδήποτε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: