Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ 

παραγγείλετε 100% διακριτικά και ανώνυμα στο MEO. Όλα τα έπιπλα BDSM, ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα και τα γνωστά μας έπιπλα σεξ σε απόθεμα και άμεσα διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο. Επίσης: Τεράστια ποικιλία από άρθρα BDSM. Ανακαλύψτε τώρα και παραγγείλτε online.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 38 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 38 στοιχεία

Τα έπιπλα BDSM είναι ειδικός εξοπλισμός και έπιπλα σχεδιασμένα για συνεδρίες BDSM. Τα έπιπλα BDSM χρησιμοποιούνται συχνά για τη δημιουργία συγκεκριμένων σκηνών, στάσεων και εφέ και μπορεί να κυμαίνονται από απλά έως πολύπλοκα σχέδια.

Ένα από τα πιο δημοφιλή έπιπλα BDSM είναι ο σταυρός BDSM, γνωστός και ως σταυρός του Αγίου Ανδρέα. Πρόκειται για μια μεγάλη κατασκευή σε σχήμα Χ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρακτικές bondage και sadomaso. Είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε το άτομο που δένεται να είναι τεντωμένο και εκτεθειμένο, καθιστώντας το πιο ευάλωτο σε συνεδρίες με μαστίγιο.

Ένα άλλο δημοφιλές κομμάτι επίπλων BDSM είναι ο πάγκος ξυλοδαρμού. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το άτομο που πρόκειται να μαστιγωθεί να είναι λυγισμένο προς τα εμπρός και εκτεθειμένο, με τα πόδια και τα χέρια δεμένα, καθιστώντας το πιο επιρρεπές στο μαστίγωμα.

Τα κρεβάτια δουλείας και οι σανίδες δουλείας είναι επίσης πολύ δημοφιλή έπιπλα BDSM. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν έναν άνετο και ασφαλή τρόπο για να δέσετε ένα άτομο και να επιτρέψουν μια ποικιλία θέσεων και δραστηριοτήτων. Συχνά έρχονται με μια επιλογή από περιοριστικά μέσα, όπως χειροπέδες, σχοινιά και αλυσίδες, και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη και τύπους σώματος.

Οι ιμάντες BDSM είναι επίσης ένα δημοφιλές κομμάτι επίπλων BDSM. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπουν στο παθητικό άτομο να αιωρείται στον αέρα, γεγονός που δημιουργεί μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως το δέσιμο, fisting και ανάρτηση.

Τα κλουβιά BDSM είναι επίσης δημοφιλή έπιπλα BDSM. Παρέχουν έναν ασφαλή και κλειστό χώρο για το άτομο που είναι δεμένο και επιτρέπουν ποικίλες δραστηριότητες και στάσεις. Τα κλουβιά BDSM διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και υλικά, μερικά είναι φορητά, άλλα είναι μόνιμα εγκατεστημένα.

Όλα τα έπιπλα BDSM που διαθέτουμε είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν μια ασφαλή και άνετη εμπειρία και για τους δύο συντρόφους και να επιτρέπουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων και στάσεων. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας υλικά και συχνά είναι ρυθμιζόμενα ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη και σωματότυπους. Είναι εύκολα στη χρήση και τον καθαρισμό και έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι πρακτικές BDSM απαιτούν αμοιβαία συναίνεση και επικοινωνία και ότι η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό στοιχείο. Πριν χρησιμοποιήσετε έπιπλα BDSM, θα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφό σας γι' αυτό, να θέσετε όρια και να συμφωνήσετε σε μια ασφαλή λέξη.