Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Estim Dildo Pro 5X - Δονητής με ηλεκτροδιέγερση

Ανακαλύψτε νέες διαστάσεις απόλαυσης με το E-Stim Pro 5X - έναν ενάρετα σχεδιασμένο δονητή που συνδυάζει ηλεκτροδιέγερση και δόνηση για να δημιουργήσει μια αισθησιακά ηλεκτρισμένη εμπειρία. Αυτό το αριστούργημα θέτει νέα πρότυπα στον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3420/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε νέες διαστάσεις απόλαυσης με το E-Stim Pro 5X - έναν ενάρετα σχεδιασμένο δονητή που συνδυάζει ηλεκτροδιέγερση και δόνηση για να δημιουργήσει μια αισθησιακά ηλεκτρισμένη εμπειρία. Αυτό το αριστούργημα θέτει νέα πρότυπα στον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης. Ο δονητής E-Stim Dildo δεν είναι απλώς ένας συνηθισμένος δονητής, αλλά προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία που πλημμυρίζει το σώμα με ηλεκτρικά κύματα απόλαυσης.

     

    E-Stim Pro 5X: Ένας δονητικός δονητής για την απόλυτη ηλεκτρική έκσταση!

     

    Ηκομψότητα συναντά τον ηλεκτρισμό: Η κλασική, σε σχήμα φαλλού μορφή συμπληρώνεται από διεγερτικές αυλακώσεις κατά μήκος του άξονα που εντείνουν κάθε εισαγωγή και απόσυρση. Η χαρακτηριστική βάλανος είναι διαμορφωμένη σε πραγματικό πέος και υπόσχεται φυσική αίσθηση σε κάθε κίνηση.

     

    Ηισχύς συναντά την ευελιξία: Με 3 διαφορετικές εντάσεις απόλαυσης, 2 μοτίβα διέγερσης, 3 ταχύτητες δόνησης και 2 μοτίβα δόνησης, το E-Stim Dildo προσφέρει μια εντυπωσιακή γκάμα συνδυασμών, όλα σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας. Είτε πρόκειται για απαλό έρωτα είτε για έντονη BDSM απόλαυση, αυτός ο δονητής μπορεί να προγραμματιστεί ξεχωριστά για να προσφέρει ακριβώς τη σωστή ποσότητα απόλαυσης ή τιμωρίας.

     

    Έλεγχος με το πάτημα ενός κουμπιού: Το ασύρματο χειριστήριο με τη μικρή οθόνη δείχνει με μια ματιά ποια λειτουργία είναι ενεργή αυτή τη στιγμή. Έτσι έχετε πάντα τον έλεγχο των αισθησιακών σας εμπειριών.

     

    Εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό: Δεν χρειάζεται κουραστική σύνδεση στην πρίζα, ούτε ογκώδεις συσκευές ρεύματος διέγερσης. Αντ' αυτού, το E-Stim Dildo σας προσφέρει πλήρη ηλεκτρική απόλαυση σε έναν συμπαγή, ασύρματο σχεδιασμό. Χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB, η φόρτιση είναι εύκολη. Η βελούδινα μαλακή σιλικόνη δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις και λατέξ, ώστε να εγγυάται ασφαλή απόλαυση. Και η βάση με βεντούζα, η οποία είναι συμβατή με τα περισσότερα συστήματα strap-on, ανοίγει αμέτρητες δυνατότητες.

     

    Ένα ερωτικό παιχνίδι με δόνηση και ηλεκτροδιέγερση προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων στο πλαίσιο του BDSM για να εντείνει το παιχνίδι ανάμεσα στην ευχαρίστηση και τον πόνο, την κυριαρχία και την υποταγή, τον έλεγχο και την παράδοση. Ακολουθούν ορισμένες πιθανές εφαρμογές και τεχνικές για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ερωτικών παιχνιδιών Estim:

     

    Αυξημένη ευαισθησία: Ξεκινήστε με απαλές δονήσεις για να αυξήσετε την ευαισθησία του υποτακτικού συντρόφου. Μετά από λίγο, η ηλεκτροδιέγερση εντείνεται, αυξάνοντας το αίσθημα διέγερσης και υπερευαισθησίας ταυτόχρονα.

     

    Ελεγχόμενη απόλαυση: Ο κυρίαρχος σύντροφος μπορεί να ελέγχει την ένταση και το ρυθμό των δονήσεων και της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό καθιστά δυνατό να φέρει τον υποτακτικό σύντροφο στα πρόθυρα του οργασμού και στη συνέχεια να τον σταματήσει ξανά (πείραγμα και άρνηση).

     

    Τιμωρία και ανταμοιβή: Χρησιμοποιήστε τα υψηλότερα επίπεδα ηλεκτροδιέγερσης ως "τιμωρία" και τις δονήσεις ως "ανταμοιβή". Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον υποτακτικό να νιώσει ότι πρέπει να "κερδίσει" την απόλαυση.

     

    Δέσιμο: Ο υποτακτικός σύντροφος είναι δεμένος και το ερωτικό παιχνίδι Estim χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα αίσθημα αδυναμίας. Ο συνδυασμός της δουλείας και της ερωτικής ηλεκτρικής διέγερσης μπορεί να αυξήσει το αίσθημα της υποταγής.

     

    Στέρηση αισθήσεων: δέστε τα μάτια του συντρόφου σας και χρησιμοποιήστε ωτοασπίδες για να απενεργοποιήσετε άλλες αισθήσεις. Αυτό αυξάνει την εστίαση στην ηλεκτρική διέγερση και τις δονήσεις, γεγονός που αυξάνει την ένταση της εμπειρίας.

     

    Παιχνίδι ρόλων: Ενσωματώστε το ερωτικό παιχνίδι Estim σε διάφορα παιχνίδια ρόλων, π.χ. ως "ιατρική συσκευή" σε ένα σενάριο κλινικής.

     

    Συνδυασμός με άλλα ερωτικά παιχνίδια: Χρησιμοποιήστε το ερωτικό παιχνίδι Estim σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ BDSM, όπως μαστίγια, σφιγκτήρες θηλών ή κερί. Ανάλογα με το πλαίσιο, αυτό μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστηση ή τον πόνο.

     

    Συμβουλή: Για μια ιδιαίτερα έντονη εμπειρία, συνιστούμε το συνδυασμό με ένα τζελ ηλεκτροδίων με βάση το νερό, όπως το λιπαντικό μας ESHOCK. Πριν και μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε το ερωτικό παιχνίδι Estim με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Βυθιστείτε στον συναρπαστικό συνδυασμό ηλεκτρισμένης διέγερσης και βαθιάς δόνησης. Αυτό το ερωτικό παιχνίδι Estim έχει σχεδιαστεί για να ωθήσει τα όριά σας και να φτάσει σε νέα ύψη. Έτοιμοι για περιπέτεια

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Το Estim Estim είναι έτοιμο για χρήση από τον υπολογιστή σας και είναι έτοιμο για χρήση από τον υπολογιστή σας:

     

    • Estim Dildo - δονητής με ηλεκτρική διέγερση
    • Με τηλεχειριστήριο
    • Dimensions: Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 203 mm, μήκος εισαγωγής 152 mm, μεγαλύτερη διάμετρος εισαγωγής 41 mm
    • Υλικό: Σιλικόνη, πλαστικό ABS
    • Σημείωση: Λειτουργεί με μπαταρία με 1 μπαταρία CR2032, που περιλαμβάνεται στην παράδοση.
    • Τα σεξουαλικά παιχνίδια με δόνηση και ηλεκτρική διέγερση μπορούν να αποτελέσουν μια συναρπαστική προσθήκη σε μια συνεδρία BDSM, αν και η ασφάλεια θα πρέπει πάντα να αποτελεί προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων σαφή όρια και ασφαλείς λέξεις και να δίνετε πάντα προσοχή στις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Η ηλεκτροδιέγερση πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με προσοχή και αφού διαβάσετε διεξοδικά τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
    • Γνωρίστε τον συναρπαστικό κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης με τη MEO - έναν από τους ηγέτες του κλάδου στα προϊόντα e-stimulation. Με πολυετή εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων που θα κάνουν ακόμη και τις πιο τρελές φαντασιώσεις πραγματικότητα. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Νιώστε την έντονη και μοναδική αίσθηση των ηλεκτρικών παλμών που πάλλονται βαθιά μέσα σας. Οι δονητές E-Stim και τα πρωκτικά βύσματα δεν είναι μόνο εργονομικά σχεδιασμένα, αλλά προσφέρουν επίσης ασφαλή και ευχάριστη χρήση για στιγμές που κόβουν την ανάσα. Ηλεκτρικά δαχτυλίδια πέους: Ανεβάστε τη διέγερσή σας σε ένα νέο επίπεδο! Τα δαχτυλίδια πέους μας υπόσχονται όχι μόνο πιο σκληρή και μεγαλύτερη στύση, αλλά και μια μυρμηγκιαστική απόλαυση που εντείνει κάθε άγγιγμα. Ηλεκτρικά μαξιλάρια & ηλεκτρόδια: Ιδανικά για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Τοποθετήστε τα εκεί που θέλετε να απολαύσετε περισσότερο την ηλεκτρική διέγερση και ζήστε ένα εντελώς νέο φάσμα αισθήσεων. Ελεγκτές E-Stim: Από το απαλό τσούξιμο μέχρι τις έντονες αυξήσεις, οι ελεγκτές μας σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο των ηλεκτρικών σας περιπετειών. Η MEO αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο στην ερωτική ηλεκτρική διέγερση. Εμπνευστείτε από την ποικιλία των προϊόντων μας Estim και βουτήξτε στον κόσμο της ηλεκτρικής έκστασης.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Αξιολόγηση 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Αξιολόγηση 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Αξιολόγηση 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Estim Dildo Pro 5X - Δονητής με ηλεκτροδιέγερση

            Estim Dildo Pro 5X - Δονητής με ηλεκτροδιέγερση

            Ανακαλύψτε νέες διαστάσεις απόλαυσης με το E-Stim Pro 5X - έναν ενάρετα σχεδιασμένο δονητή που συνδυάζει ηλεκτροδιέγερση και δόνηση για να δημιουργήσει μια αισθησιακά ηλεκτρισμένη εμπειρία. Αυτό το αριστούργημα θέτει νέα πρότυπα στον κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: