Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Ηλεκτρόδιο φλάντζας από E-Stim Systems

Το ηλεκτρόδιο φλάντζας από E-Stim Systems είναι ένα μοναδικό και πολύ δημοφιλές ηλεκτρόδιο στην κατηγορία premium, γνωστό για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ευελιξία του. Αυτό το ηλεκτρόδιο ήταν μία από τις πρώτες εξελίξεις από την E-Stim Systems και εξακολουθεί να αποτελεί best seller λόγω των φιλικών προς τον χρήστη χαρακτηριστικών του και της αποτελεσματικής ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3780/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ηλεκτρόδιο φλάντζας από την E-Stim Systems: Αξιόπιστη και ικανοποιητική ηλεκτροδιέγερση.

    Το ηλεκτρόδιο φλάντζας από το E-Stim Systems είναι ένα μοναδικό και πολύ δημοφιλές ηλεκτρόδιο στην κατηγορία premium, γνωστό για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ευελιξία του. Αυτό το ηλεκτρόδιο ήταν μία από τις πρώτες εξελίξεις από την E-Stim Systems και συνεχίζει να αποτελεί best seller λόγω των φιλικών προς το χρήστη χαρακτηριστικών του και της αποτελεσματικής ηλεκτροδιέγερσης.

    Η φλαντζωτή βάση εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση, αλλά παρέχει επίσης μια πρόσθετη επιφάνεια επαφής, η οποία το καθιστά πολύ δημοφιλές για κολπική χρήση, καθώς διεγείρει επίσης την περιοχή των χειλέων. Όπως και με τα άλλα ηλεκτρόδια της σειράς premium, οι επαφές του ηλεκτροδίου βρίσκονται στο πάνω και στο κάτω μέρος του ηλεκτροδίου, παρέχοντας εξαιρετική επαφή και πιο φυσική αίσθηση σε σχέση με τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών.

    Αν ψάχνετε για κάτι μεγαλύτερο, θα πρέπει να εξετάσετε το Moaner™ ή το MJ™ τα οποία βασίζονται και τα δύο στον μοναδικό σχεδιασμό φλάντζας μας.

    Για ασφάλεια και άνεση:

    • Η μικρή κεφαλή του ηλεκτροδίου φλάντζας επιτρέπει την εύκολη και άνετη εισαγωγή, τόσο κολπικά όσο και πρωκτικά, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για αρχάριους και έμπειρους χρήστες.
    • Η μεγάλη βάση της φλάντζας δεν παρέχει μόνο ασφάλεια αποτρέποντας την εισαγωγή σε πολύ μεγάλο βάθος, αλλά και αίσθημα άνεσης και εμπιστοσύνης κατά τη χρήση.


    Καλύτερη ηλεκτροδιέγερση:

    • Η φαρδιά βάση της φλάντζας παρέχει μια πρόσθετη επιφάνεια επαφής που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά την κολπική χρήση, καθώς διεγείρει επίσης την ηβική περιοχή.
    • Ένα φρεζαρισμένο αυλάκι στη βάση του ηλεκτροδίου διευκολύνει την εισαγωγή και την αφαίρεση και συμβάλλει στη λειτουργικότητά του.


    Βέλτιστη επαφή με το ηλεκτρόδιο και φυσική αίσθηση:

    • Το ηλεκτρόδιο φλάντζας διαθέτει επαφές στο πάνω και στο κάτω μέρος που εξασφαλίζουν άριστη ηλεκτρική επαφή και πιο φυσική αίσθηση σε σύγκριση με άλλα προϊόντα.


    Σχεδιασμός και κατασκευή υψηλής ποιότητας:

    • Αυτό το ηλεκτρόδιο υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας και θα διαρκέσει για χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα.
    • Το ηλεκτρόδιο μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί για σχολαστικό καθαρισμό.


    Τεχνικά στοιχεία και εγγύηση εφ' όρου ζωής:

    • Μέγεθος: 50mm (διάμετρος βάσης), 25mm (διάμετρος κεφαλής) x 100mm μήκος, βάρος 210 γραμμάρια.
    • Εξοπλισμένο με υποδοχές 4mm στη βάση, συμβατό με τους συνδέσμους χαμηλού προφίλ των E-Stim Systems.
    • Παραδίδεται σε ειδική συσκευασία και καλύπτεται από τη μοναδική εγγύηση διάρκειας ζωής από την E-Stim Systems.


    Λιπαντικό και καθαρισμός:

    • Για καλύτερο αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιείται λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK για να διασφαλίζεται η εύκολη εισαγωγή και η αποτελεσματική ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Θα πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαντικά σιλικόνης ή υβριδικά λιπαντικά και τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με αυτό το ηλεκτρόδιο.
    • Ο καθαρισμός είναι εύκολος με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή με το σπρέι VERYCLEAN της MEO, αποφεύγοντας τα σκληρά απορρυπαντικά για να διατηρηθεί η ποιότητα του ηλεκτροδίου.


    Ηλεκτρόδιο φλάντζας από την E-Stim Systems: Μια ασφαλής και αποτελεσματική επιλογή για ηλεκτροδιέγερση

    Το ηλεκτρόδιο φλάντζας είναι η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να βυθιστεί στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης. Ο μοναδικός σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητά του το καθιστούν μια ευέλικτη και πολύτιμη προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Είτε είστε νέοι στην ηλεκτροδιέγερση είτε μακροχρόνιοι χρήστες, το ηλεκτρόδιο φλάντζας σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ηλεκτρόδιο φλάντζας από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Διαστάσεις: Διάμετρος: Συνολικό μήκος 100 mm, μήκος εισαγωγής 65 mm, διάμετρος κεφαλής 25 mm, διάμετρος βάσης κεφαλής 50 mm.
    • Βάρος: 208 g
    • Συνδέσεις Δύο υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Απαιτείται καλώδιο 4 mm. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο κορδέλας (3808). Ένα καλώδιο χαμηλού προφίλ έχει βύσματα 4 mm αλλά δεν προεξέχει τόσο πολύ από το ηλεκτρόδιο όσο το τυπικό καλώδιο 4 mm. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση με αυτό το ηλεκτρόδιο, εάν το ηλεκτρόδιο πρόκειται επίσης να χρησιμοποιηθεί σε καθιστή θέση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα δι-καλώδιο (3809). Διαθέτει έναν σύνδεσμο 4 mm και έναν σύνδεσμο 2 mm στο ίδιο άκρο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά ηλεκτρόδια. Είναι ιδανικό για το συνδυασμό ενός εισαγόμενου ηλεκτροδίου με αυτοκόλλητα μαξιλάρια.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Με ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ηλεκτρόδιο φλάντζας από E-Stim Systems

      Ηλεκτρόδιο φλάντζας από E-Stim Systems

      Το ηλεκτρόδιο φλάντζας από E-Stim Systems είναι ένα μοναδικό και πολύ δημοφιλές ηλεκτρόδιο στην κατηγορία premium, γνωστό για τον καινοτόμο σχεδιασμό και την ευελιξία του. Αυτό το ηλεκτρόδιο ήταν μία από τις πρώτες εξελίξεις από την E-Stim Systems και εξακολουθεί να αποτελεί best seller λόγω των φιλικών προς τον χρήστη χαρακτηριστικών του και της αποτελεσματικής ηλεκτροδιέγερσης.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: