Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Mystim Real Deal Neal - Δονητής E-Stim

Ετοιμαστείτε για μια απολύτως ηλεκτρισμένη περιπέτεια, γιατί έρχεται το "Real Deal Neal", ένας δονητής e-stim από το Mystim, ένα πραγματικό αριστούργημα στο ηλεκτροσεξ! Αυτό το ερωτικό παιχνίδι είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό δονητή. Είναι ο νέος σας συμπαίκτης, έτοιμος να σας οδηγήσει σε σεξουαλική έκσταση και να διεγείρει τις πιο προσωπικές σας ζώνες όπως δεν έχετε ξαναζήσει

Περισσότερες πληροφορίες

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ετοιμαστείτε για μια απολύτως ηλεκτρισμένη περιπέτεια, γιατί έρχεται το "Real Deal Neal", ένας δονητής e-stim από το Mystim, ένα πραγματικό αριστούργημα στο electrosex! Αυτό το ερωτικό παιχνίδι ηλεκτροδιέγερσης είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό δονητή. Είναι ο νέος σας συμπαίκτης, έτοιμος να σας οδηγήσει σε σεξουαλική έκσταση και να διεγείρει τις πιο προσωπικές σας ζώνες όπως δεν έχετε ξαναζήσει ποτέ πριν!!!!

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο για όλους μας:

     

    • Επαναφορτιζόμενος δονητής ηλεκτρονικής διέγερσης.
    • Για πρωκτική και κολπική χρήση.
    • Ηλεκτροδιέγερση και δόνηση: όλα σε ένα παιχνίδι - δεν χρειάζεται πρόσθετη συσκευή διέγερσης.
    • Εκτεταμένη γλωσσίδα: αγκαλιάζει τα hotspots σας για στοχευμένη διέγερση, διεγείρει έντονα όταν χρησιμοποιείται κολπικά ή πρωκτικά.
    • 8 τρόποι δόνησης: παρέχουν άφθονη ποικιλία.
    • Ηλεκτροδιέγερση σε 5 λειτουργίες: για βαθύ, ευχάριστο παλλόμενο μυρμήγκιασμα.
    • Αποτελεσματική προπόνηση του πυελικού εδάφους: Ενισχύει και τονώνει τους μύες της οικείας περιοχής.
    • Εύκολο στη χρήση: Όλα μπορούν να ελεγχθούν άνετα απευθείας στο παιχνίδι με το πάτημα ενός κουμπιού.
    • Μεταξένια μαλακή σιλικόνη: Για εύκολη εισαγωγή και μέγιστη άνεση περιποίησης.
    • Αδιάβροχο: Για σεξ στο μπάνιο/στην πισίνα ή στο ντους.

     

    Το "Real Deal Neal" μας είναι ένας επαναφορτιζόμενος δονητής e-stim που σας προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Συνδυάζει 8 ακαταμάχητους τρόπους δόνησης με 5 έντονα ρεύματα διέγερσης για να σας διαπεράσει με μια ισχυρή, βαθιά αίσθηση μυρμηγκιάσματος που θα σας αφήσει εντελώς άναυδους και γεμάτους απόλαυση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αυτός ο ευέλικτος δονητής E-Stim μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά, χάρη στην έντονη γλωσσίδα του που αγκαλιάζει τέλεια τις ερωτογενείς σας ζώνες για σημειακή διέγερση. Είτε χρησιμοποιείτε τον δονητή E-Stim μόνη σας είτε με σύντροφο, ο Neal είναι πάντα έτοιμος να σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία.

     

    Μπορείτε εύκολα να ελέγχετε τις λειτουργίες απευθείας στο παιχνίδι με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιλέξτε τις λειτουργίες δόνησης και e-stim που σας αρέσουν περισσότερο και απολαύστε τις μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Θα λατρέψετε το πώς η μεταξένια μαλακή επιφάνεια σιλικόνης κάνει μασάζ στα ενδότερα βάθη σας και σας δίνει μια αίσθηση απόλυτης ευεξίας.

     

    Η Neal δεν είναι φτιαγμένη μόνο για απόλαυση στο κρεβάτι! Γίνετε γενναίοι και πάρτε τον στο ντους ή στην μπανιέρα, γιατί είναι απολύτως αδιάβροχος. Τα υγρά και άγρια παιχνίδια σας είναι σίγουρο ότι θα γίνουν ακόμα πιο συναρπαστικά! Και αν ξεμείνετε από ενέργεια, ο Neal μπορεί να επαναφορτιστεί σε χρόνο μηδέν με το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης USB που περιλαμβάνεται.

     

    Ο καθαρισμός του Neal είναι επίσης πολύ εύκολος. Απλά χρησιμοποιήστε νερό και ήπιο σαπούνι ή ένα ειδικό καθαριστικό όπως το σπρέι μας VERYCLEAN για να τον διατηρήσετε καθαρό και φρέσκο. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό για να προστατεύετε τη μεταξένια επιφάνεια του δονητή e-stim, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε μια ομαλή και άνετη εισαγωγή.

     

    Είστε έτοιμοι για την πραγματική συμφωνία Τότε πάρτε το ρίσκο και παραγγείλτε το Mystim "Real Deal Neal" σήμερα. Θα ενθουσιαστείτε!

     

    Καθαρισμός και φροντίδα:

     

    Το E-Stim Sextoy είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη ιατρικής πλατίνας. Αυτό το καθιστά πολύ υγιεινό και εύκολο στον καθαρισμό με ένα υγρό πανί και ήπιο σαπούνι. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε ένα φιλικό προς το δέρμα απολυμαντικό, όπως το VERYCLEAN (ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης). Πριν χρησιμοποιήσετε ή επαναφορτίσετε τον δονητή, αφήστε τον να στεγνώσει εντελώς. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον δονητή μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το τζελ ESHOCK, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για ηλεκτροδιέγερση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Mystim Δονητής "Real Deal Neal" με ηλεκτροδιέγερση
    • Δόνηση & ηλεκτροδιέγερση σε μία μόνο συσκευή
    • Ιδιαίτερα αθόρυβος παρά τους δύο ισχυρούς κινητήρες
    • 8 προγράμματα δόνησης
    • 5 προγράμματα E-Stim σε 10 εντάσεις
    • 1 πρόγραμμα διέγερσης της κυκλοφορίας του αίματος
    • Μπαταρία ιόντων λιθίου
    • Διαστάσεις: Cm, μήκος εισαγωγής 11,5 cm, μέγιστη διάμετρος 3,6 cm.
    • Αδιάβροχο: Για σεξ στο ντους ή στη μπανιέρα.
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 x Επαναφορτιζόμενος δονητής Real Deal Neal με E-Stim από το Mystim. Περιλαμβάνει μαγνητικό καλώδιο φόρτισης USB.
    • Υλικό: 100% πλατινένια σιλικόνη ιατρικού βαθμού.
    • εγγύηση 12 μηνών
    • Οδηγίες χρήσης στα γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ολλανδικά και ρωσικά.
    • Το E-Stim, δηλαδή η ηλεκτρική διέγερση, έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι περίεργο: υπάρχουν πολλά νεύρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων - πολύ περισσότερα από ό,τι σε άλλα σημεία. Με μια σωστά ρυθμισμένη συσκευή ρεύματος διέγερσης και το κατάλληλο αξεσουάρ, μπορείτε να διεγείρετε κάθε ένα από αυτά τα νεύρα σε σημείο έκστασης. Αυτή η διέγερση είναι ακίνδυνη όταν γίνεται με προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη MEO και όχι απερίσκεπτα.
    • Προγράμματα: Ο δονητής Mystim E-Stim διαθέτει 8 προγράμματα δόνησης, 5 προγράμματα E-Stim και ένα ειδικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση του πυελικού εδάφους. Έχετε τον έλεγχο για το αν θέλετε να διεγείρετε τον εαυτό σας με συνεχή δόνηση ή μάλλον με έντονα διαστήματα. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των προγραμμάτων. Αλλά όπως συμβαίνει τόσο συχνά στη ζωή, το ίδιο ισχύει και εδώ: Η απόδειξη της πουτίγκας βρίσκεται στο φαγητό! Οι μύες του πυελικού εδάφους έχουν πολλά σημαντικά καθήκοντα: Κρατούν τα όργανα εκεί που ανήκουν, σταθεροποιούν την κοιλιά και την πλάτη, αποτρέπουν ενοχλήσεις όπως αδυναμία στην ουροδόχο κύστη ή πρόπτωση της μήτρας και συμβάλλουν στην καλύτερη στάση του σώματος. Και μετά υπάρχουν και τα άλλα οφέλη ενός καλά γυμνασμένου πυελικού εδάφους: καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και, φυσικά, η ικανότητα να "σφίγγετε" τον πρωκτό ή τον κόλπο με τη σύσφιξη του καλά γυμνασμένου πυελικού εδάφους σας κάνει πιο ευαίσθητες στο οικείο άγγιγμα και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ικανότητα για οργασμό.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Mystim Real Deal Neal - Δονητής E-Stim

      Mystim Real Deal Neal - Δονητής E-Stim

      Ετοιμαστείτε για μια απολύτως ηλεκτρισμένη περιπέτεια, γιατί έρχεται το "Real Deal Neal", ένας δονητής e-stim από το Mystim, ένα πραγματικό αριστούργημα στο ηλεκτροσεξ! Αυτό το ερωτικό παιχνίδι είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν απλό δονητή. Είναι ο νέος σας συμπαίκτης, έτοιμος να σας οδηγήσει σε σεξουαλική έκσταση και να διεγείρει τις πιο προσωπικές σας ζώνες όπως δεν έχετε ξαναζήσει

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: