Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Συσκευές ηλεκτρικής διέγερσης

Ενημερωτικό δελτίο

E-Stim Remote System από E-Stim Systems: Τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση

Νέο Προσφορά
  • E-Stim Remote System από E-Stim Systems: Τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση

Ζήστε τη συγκίνηση μιας συνεδρίας BDSM με το E-Stim Remote System του E-Stim Systemsτο οποίο σας προσφέρει προηγμένη τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση ή τέλειο ηλεκτροσεξ. Με εντυπωσιακή εμβέλεια έως και 100 μέτρα, αυτό το σύστημα επιτρέπει δυναμικό και γρήγορο έλεγχο από απόσταση - ιδανικό για να εξερευνήσετε ακόμα βαθύτερα την κυριαρχία και την υποταγή.

Περισσότερες πληροφορίες

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε τη συγκίνηση μιας συνεδρίας BDSM με το E-Stim Remote System του E-Stim Systemsτο οποίο σας προσφέρει προηγμένη τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση ή τέλειο ηλεκτροσεξ. Με εντυπωσιακή εμβέλεια έως και 100 μέτρα, αυτό το σύστημα επιτρέπει δυναμικό και γρήγορο έλεγχο από απόσταση - ιδανικό για να εξερευνήσετε ακόμα βαθύτερα την κυριαρχία και την υποταγή. Το E-Stim Remote System του E-Stim Systems διαθέτει 10 διαφορετικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών ανίχνευσης κίνησης και ήχου, για να αυξήσει τον έλεγχο σε σενάρια BDSM. Το E-Stim Remote System έχει σχεδιαστεί για διακριτική και προσαρμόσιμη διέγερση και είναι κατάλληλο τόσο για μεμονωμένους όσο και για ζευγάρια. Το E-Stim Remote System χαρακτηρίζεται από συμπαγή σχεδιασμό και ατομικά ρυθμιζόμενα επίπεδα ισχύος. Αυτό το σύστημα όχι μόνο ενισχύει την εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης, αλλά και συνδέει πολλαπλές συσκευές για σύνθετες και ηλεκτρισμένες ρυθμίσεις BDSM.

    Το E-Stim Remote Systemτελευταία προσθήκη στο E-Stim Systems Σειρά προϊόντων, αποτελεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με το αρχικό "Series 1 Remote". Προσφέροντας ένα συνδυασμό περισσότερης ισχύος, ελέγχου και καινοτόμων λειτουργιών, αυτό το σύστημα είναι η ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της ηλεκτροδιέγερσης σε ένα πλαίσιο BDSM.

    Βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος E-Stim Remote System από την E-Stim Systems:

    • Προηγμένες λειτουργίες τηλεχειρισμού: Με εμβέλεια έως και 100 μέτρα, το ψηφιακά κωδικοποιημένο σύστημα ραδιοελέγχου εξασφαλίζει αποτελεσματική και ευέλικτη απομακρυσμένη ηλεκτροδιέγερση.
    • Πολλαπλοί τρόποι λειτουργίας: Το σύστημα διαθέτει 10 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων δύο τρόπων ανίχνευσης κίνησης και δύο καινοτόμων τρόπων ήχου, παρέχοντας μια ποικιλία επιλογών για ηλεκτροδιέγερση.
    • Διαισθητικός σχεδιασμός και εύκολη λειτουργία: Το σύστημα αποτελείται από έναν ειδικά σχεδιασμένο πομπό χειρός με 4 κουμπιά και έναν μικρό, διακριτικό δέκτη με κλιπ ζώνης για εύκολη λειτουργία.
    • Προσαρμόσιμα επίπεδα ισχύος: Το σύστημα προσφέρει 27 επίπεδα ισχύος σε 10 διαφορετικές λειτουργίες, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να ρυθμιστεί σε επτά επίπεδα. Αυτό επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της έντασης της ηλεκτροδιέγερσης.
    • Σύνδεση πολλαπλών συσκευών: Το σύστημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους διάφοροι φορητοί πομποί και συσκευές ηλεκτροδιέγερσης, επιτρέποντας ευέλικτες διαμορφώσεις για ένα ή περισσότερα άτομα.
    • Καινοτόμο σύστημα δυναμικής κυματομορφής: Το καινοτόμο σύστημα δυναμικής κυματομορφής διαθέτει μια ασφαλή, περιορισμένη σε ρεύμα έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος (BiPhasic) που εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή ηλεκτρική διέγερση.
    • Εγγύηση διάρκειας ζωής από την E-Stim Systems: Αυτό το τηλεχειριστήριο συνοδεύεται από εγγύηση διάρκειας ζωής E-Stim Systems παρέχεται.


    Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών:

    • Λειτουργία κίνησης: Η λειτουργία κίνησης αντιδρά στην παραμικρή κίνηση και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες "τιμωρίας". Το κουμπί "FIRE" μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απενεργοποίηση του αισθητήρα κίνησης για ένα άμεσο αποτέλεσμα "δράσης".
    • Λειτουργίες ήχου: Δύο νέες λειτουργίες ήχου είναι τόσο ευαίσθητες που μπορούν να ενεργοποιηθούν με χειροκρότημα από αρκετά μέτρα μακριά και προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας και λειτουργίες απεικόνισης για διαφορετικές εφαρμογές.
    • Λειτουργία εκπαίδευσης: Η λειτουργία εκπαίδευσης έχει βελτιωθεί και τώρα προσφέρει τέσσερα επίπεδα ισχύος (25%, 50%, 75% και 100%) που μπορούν να ρυθμιστούν με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.
    • Λειτουργία εκμάθησης: Με τη λειτουργία εκμάθησης, οι ρυθμίσεις ελέγχου μπορούν να προσαρμοστούν έτσι ώστε ένας φορητός πομπός να μπορεί να ελέγχει πολλές συσκευές και αντίστροφα.
    • Περισσότερη ισχύς: Η ελεγχόμενη από μικροεπεξεργαστή γεννήτρια τάσης εξασφαλίζει αποδοτική χρήση της μπαταρίας και αποτελεσματική απόδοση ισχύος, ειδικά σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στο νέο δυναμικό σύστημα εξόδου.


    Ασφάλεια και συμβατότητα:

    • Το E-Stim Remote System διαθέτει ισχυρή έξοδο 3,5 mm που είναι συμβατή με όλα τα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems συμβατά.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, το σύστημα συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου και φέρει σήμανση CE, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής και αξιόπιστη λειτουργία του.


    Τεχνικά στοιχεία:

    • Κανάλια/έξοδοι: Ραδιοελεγχόμενο μονό κανάλι μέσω μονοφωνικής υποδοχής 3,5 mm.
    • Οθόνη: Οι φωτεινές λυχνίες LED υποδεικνύουν την ισχύ, την έξοδο και τη δραστηριότητα του δέκτη.
    • Τρόποι λειτουργίας: 10 ("Φωτιά", "Συνεχής", "Παλμός", "Άσκηση", "Εκπαίδευση") με 27 επίπεδα ισχύος και 7 επιλογές ρύθμισης σε κάθε τρόπο λειτουργίας.
    • Στοιχεία λειτουργίας: Μονάδα τροφοδοσίας (ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, λειτουργία εκμάθησης), τηλεχειριστήριο (πάνω, κάτω, ρύθμιση, φωτιά).
    • Συχνότητα εξόδου: Ειδικά αναπτυγμένη για ασφαλή και αποτελεσματική διέγερση.


    Αυτό το E-Stim Remote System δεν είναι ένα οποιοδήποτε αξεσουάρ, αλλά ένα ευέλικτο εργαλείο για την ανακάλυψη των συναρπαστικών δυνατοτήτων της τηλεχειριζόμενης ηλεκτροδιέγερσης στο BDSM. Ο καινοτόμος σχεδιασμός και οι πολυάριθμες λειτουργίες υπόσχονται μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία τόσο για τους singles όσο και για τους συντρόφους.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • E-Stim Remote System από την E-Stim Systems: Τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση σε μια κατηγορία από μόνη της.
    • Πομποί χειρός: "Up", "Down", "Adjust" και "Fire".
    • Κυματομορφή εξόδου: Διφασικό, περιορισμένο σε ρεύμα, παλμικό εναλλασσόμενο ρεύμα με δυναμικές κυματομορφές.
    • Προδιαγραφές ασυρμάτου: Ψηφιακά κωδικοποιημένο Keyloc 433Mhz
    • Τροφοδοσία: (PP3), φορητός πομπός = μπαταρία CR2032 (παρέχεται)
    • Περιεχόμενο παράδοσης: Πομπός χειρός με μπαταρία, μπαταρία PP3, καλώδιο εξόδου TENS 3,5 mm έως 2 mm, 4 αυτοκόλλητα μαξιλαράκια ηλεκτροδίων, προστατευτική τσάντα, οδηγός γρήγορης εκκίνησης.
    • Διαστάσεις: 112mm x 65mm x 41mm, 146g, πομπός χειρός 33mm x 59mm x 8mm, 17g.
    • Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως ο περιορισμός ρεύματος.
    • Σήμανση CE και UKCA.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Αξιολόγηση 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Αξιολόγηση 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          E-Stim Remote System από E-Stim Systems: Τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση

          E-Stim Remote System από E-Stim Systems: Τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση

          Ζήστε τη συγκίνηση μιας συνεδρίας BDSM με το E-Stim Remote System του E-Stim Systemsτο οποίο σας προσφέρει προηγμένη τηλεχειριζόμενη ηλεκτροδιέγερση ή τέλειο ηλεκτροσεξ. Με εντυπωσιακή εμβέλεια έως και 100 μέτρα, αυτό το σύστημα επιτρέπει δυναμικό και γρήγορο έλεγχο από απόσταση - ιδανικό για να εξερευνήσετε ακόμα βαθύτερα την κυριαρχία και την υποταγή.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          17 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: