Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Κατηγορίες

Ενημερωτικό δελτίο

Πληροφορίες παράδοσης

 

Το πότε μπορεί να γίνει η παράδοση εξαρτάται από το συγκεκριμένο προϊόν. Εάν δεν εμφανίζονται πληροφορίες παράδοσης στην προβολή λεπτομερειών του αντικειμένου, θα παραδώσουμε λίγες ημέρες μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πρόσθετους παράγοντες, όπως η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Βασικά, έχετε διάφορες επιλογές για να επηρεάσετε την ημερομηνία παράδοσης:


Ταχεία παράδοση:

 

Με την παράδοση εξπρές, μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο σας την αμέσως επόμενη ημέρα.


Επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης:

 

Εάν δεν βιάζεστε τόσο πολύ, αλλά θα θέλατε να σας παραδοθούν τα εμπορεύματά σας σε μια επιθυμητή ημερομηνία, μπορούμε να σας το προσφέρουμε και αυτό.

 

Στο Κέντρο Βοήθειας θα βρείτε επίσης πληροφορίες για τα ακόλουθα θέματα: Κόστος αποστολής, εξαγωγή, διακριτική ευχέρεια και αναφορές ζημιών.

 

 

Πληροφορίες για το χρόνο παράδοσης

 

Τα είδη μας είναι συνήθως διαθέσιμα για άμεση παράδοση. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι πιθανοί χρόνοι παράδοσης. Ανάλογα με το επιλεγμένο άρθρο, οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να είναι 3-5 ημέρες, σε σπάνιες εξαιρετικές περιπτώσεις έως και 8-10 εβδομάδες.

Λάβετε επίσης υπόψη σας τις πληροφορίες σχετικά με την παράδοση εξπρές ή την παράδοση την επιθυμητή ημερομηνία.

 

 

Υπηρεσία εξπρές

 

Παραγγελία σήμερα, παράδοση το συντομότερο δυνατό

 

Με την υπηρεσία Express Delivery, μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας το νωρίτερο την επόμενη ημέρα.


Απλώς επιλέξτε την υπηρεσία κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Πληρώνετε μόνο μία επιβάρυνση ανά παραγγελία. Η προσαύξηση εξαρτάται από το βάρος της αποστολής και τον προορισμό. Επιπλέον, ισχύουν τα συνήθη έξοδα αποστολής.

 


 

 

Κόστος αποστολής

 

Η MEO επιθυμεί να κάνετε τις αγορές σας χαλαρά και να παραλαμβάνετε τα προϊόντα που παραγγείλατε γρήγορα, οικονομικά και με ασφάλεια. Γι' αυτό έχουμε κάνει τους όρους αποστολής μας όσο το δυνατόν πιο απλούς και διαφανείς για εσάς:

 

Συνδεόμενοι με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας ή αφού εγγραφείτε για πρώτη φορά, θα δείτε τα τρέχοντα έξοδα αποστολής στο καλάθι αγορών σας. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζετε πριν αγοράσετε αν και πόσο θα είναι τα έξοδα αποστολής.

 

Παράδοση εκτός Γερμανίας

 

Παραδίδουμε παγκοσμίως - σε όλες τις χώρες

 

Οι τυπικοί χρόνοι παράδοσης (αποστολή με UPS ή UPS Express) είναι περίπου 2 έως 3 ημέρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και περίπου 5 ημέρες για όλες τις άλλες χώρες. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από πρόσθετους παράγοντες, όπως η διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Διακριτικότητα - χωρίς προβλήματα στο τελωνείο

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες υπόκεινται σε ΦΠΑ. Η MEO πρέπει να χρεώνει γερμανικό ΦΠΑ στις αποστολές προς όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας. Το ποσό του ΦΠΑ για όλες τις παραγγελίες που αποστέλλονται σε διεύθυνση παράδοσης εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αναγράφεται στην τελευταία σελίδα της παραγγελίας σας, στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στο τιμολόγιο που επισυνάπτεται στην παράδοσή σας. Η τιμή σε ευρώ που εμφανίζεται στον ιστότοπο B2C για πελάτες που διαμένουν στην ΕΕ περιλαμβάνει τον ΦΠΑ.

 

Για παραγγελίες από χώρες εκτός ΕΕ, χρησιμοποιούμε διαφορετικούς, ξεχωριστούς τιμοκαταλόγους (για παράδειγμα, τιμοκατάλογος Ελβετίας). Εδώ δεν εμφανίζεται φόρος προστιθέμενης αξίας.

 

Λάβετε υπόψη ότι οι παραγγελίες για αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να υπόκεινται σε φόρους και δασμούς ανά χώρα.

 

Στα τελωνειακά έντυπα για επιστολές και δέματα προς χώρες εκτός ΕΕ αναγράφεται η αξία των ειδών που περιλαμβάνονται στην παράδοση ανά τύπο προϊόντος. Τα τελωνεία ενδέχεται να ανοίξουν επιστολές και δέματα για έλεγχο, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επ' αυτού. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας εκτός ΕΕ, τα τελωνειακά ή εισαγωγικά τέλη συνήθως επιβάλλονται μόλις το δέμα φτάσει στη χώρα σας. Τα τέλη για τον εκτελωνισμό βαρύνουν εσάς- δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί αυτών των τελών και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το ύψος τους. Οι τελωνειακοί κανονισμοί διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με το τοπικό σας τελωνείο. Λάβετε υπόψη ότι ως εισαγωγέας πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς της εκάστοτε χώρας.

 

Η MEO συνιστά την UPS ως πάροχο υπηρεσιών αποστολής για διακριτική, γρήγορη και ασφαλή αποστολή.

 

Διακριτικότητα

 

Η διακριτικότητα είναι πολύ σημαντική για εμάς στη MEO. Εδώ και χρόνια έχουμε εμπειρία στην παράδοση σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, δημόσια πρόσωπα, πολιτικούς και VIP.

 

Παράδοση δεμάτων:

 

Όλα τα δέματα της MEO παραδίδονται με το ταχυδρομείο ή την UPS, ουδέτερα συσκευασμένα με διακριτικές πληροφορίες αποστολέα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι περιέχει το δέμα. Τα δέματά μας είναι γερά και ασφαλώς συσκευασμένα και δεν υπάρχει καμία διαφήμιση στα δέματά μας. Η ιδιωτική σας ζωή είναι κοντά στην καρδιά μας!

 

Φυσικά, θα πραγματοποιήσουμε παραδόσεις και σε επιθυμητές διευθύνσεις της επιλογής σας (π.χ. σε συσκευαστήρια, στο γραφείο σας ή σε έναν φίλο).

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα:

 

Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή με τη MEO! Η προστασία και η ασφάλεια των δεδομένων έχουν μεγάλη σημασία για εμάς. Μέσω της επάρκειας των υπαλλήλων μας σε θέματα προστασίας δεδομένων και της συνεχούς βελτιστοποίησης όλων των τεχνικών αρχών ασφαλείας, η MEO βελτιώνει συνεχώς την ασφάλεια και των δικών σας δεδομένων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες μας για την προστασία δεδομένων. Κάθε υπάλληλος της MEO δεσμεύεται συμβατικά να συμμορφώνεται με τις οδηγίες μας για την προστασία των δεδομένων.

 

Δήλωση πιστωτικής κάρτας:

 

Καμία πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα που έχετε αγοράσει δεν θα εμφανιστεί στη δήλωση της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Διαφήμιση:

 

Δεν θα λαμβάνετε καμία διαφήμιση από εμάς, ούτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ούτε μέσω επιστολής - εκτός εάν το έχετε παραγγείλει ρητά στο προφίλ σας (Τα δεδομένα μου - My MEO).

 

Επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης

 

Θα σας παραδώσουμε όλα τα άρθρα την ημέρα που επιθυμείτε. Η παράδοση θα γίνει την 3η ή την 5η εργάσιμη ημέρα μετά την παραλαβή της τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής παραγγελίας σας, ανάλογα με το είδος.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας, επιλέξτε παράδοση την επιθυμητή ημερομηνία και δηλώστε μας την επιθυμητή ημερομηνία.

Για τα είδη που αποστέλλονται ταχυδρομικώς ή με UPS, μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης από Δευτέρα έως Παρασκευή. Δυστυχώς, δεν έχουμε καμία επιρροή στην πρωινή ή απογευματινή παράδοση.

 

Κατεστραμμένες αποστολές

 

Θα συσκευάσουμε την παραγγελία σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερα. Χρησιμοποιούμε ασφαλή και πιστοποιημένα χαρτοκιβώτια για την αποστολή. Ωστόσο, σε περίπτωση που προκύψει ζημιά, παρακαλούμε να αρνηθείτε την παραλαβή, εάν η ζημιά είναι άμεσα ορατή, και να επιστρέψετε την αποστολή στον αποστολέα. Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τις κατεστραμμένες αποστολές.

MEO Vertriebs GmbH

Lise-Meitner-Str. 9
D-45699 Herten

E-mail: info@meo.de
Φαξ: +49 (0) 2366 500510