Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Watersports Kink

Ενημερωτικό δελτίο

Watersports Kink 

watersportτο χρυσό ντους και το χρυσό ντους είναι σίγουρα από τα πιο οικεία πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε κατά τη διάρκεια του σεξ. Παρέχουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ ... γρήγορα ✓ Διακριτικά ✓ Φθηνά.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 43 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 43 στοιχεία

watersport, επίσης γνωστή ως "watersports kink", ουρολαγνία ή ουροφιλία, είναι μια παραλλαγή του BDSM στην οποία ένας σύντροφος διεγείρεται σεξουαλικά από την ούρηση πάνω στον εαυτό του ή σε ένα άλλο άτομο. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως τα "χρυσά ντους" (ούρηση πάνω σε άλλο άτομο) ή τα "watersports" (ούρηση πάνω στον εαυτό του ή σε άλλο άτομο κατά τη διάρκεια σεξουαλικής δραστηριότητας).

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Watersports, π.χ:

  • Βύσματα πέους, π.χ. με χωνί ή σωλήνα: πρόκειται για ειδικά βύσματα πέους που εισάγονται στην ουρήθρα για να επιτρέπουν την ευκολότερη και πιο ελεγχόμενη ούρηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
  • Βοηθήματα ούρησης: Πρόκειται για συσκευές που φοριούνται γύρω από τη μέση και διαθέτουν σωλήνα που μπορεί να εισαχθεί στην ουρήθρα για να διευκολύνει και να ελέγχει την ούρηση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
  • Μπουκάλια ή δοχεία ούρων: Πρόκειται για δοχεία που συγκρατούν ούρα για χρήση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
  • Το λεγόμενο μαξιλάρι φετίχ: Πρόκειται για ένα μαύρο μαξιλάρι υψηλής απορρόφησης υγρασίας που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα στη σκηνή φετίχ, επειδή εγγυάται την ανεμπόδιστη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του σεξ, επειδή απορροφά αξιόπιστα όλα τα υγρά που προκύπτουν.
  • Αξεσουάρ: Για παράδειγμα, jockstraps, χειροπέδες, δερμάτινα κολάρα κ.λπ. με λεπτομέρειες κίτρινου χρώματος που σηματοδοτούν ότι είστε σε Watersports να στέκεσαι όρθιος.

Κορυφαίες στιγμές των θαλάσσιων σπορ:

  • watersport εξυπηρετεί τη δημιουργία μιας αίσθησης δύναμης και ελέγχου σε μια δυναμική BDSM.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξερεύνηση νέων ορίων όσον αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα
  • Μπορεί να είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί μια αυξημένη αίσθηση ευαλωτότητας και υποταγής


Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι πρακτικές BDSM απαιτούν αμοιβαία συναίνεση και επικοινωνία και ότι η ασφάλεια και η υγιεινή είναι υψίστης σημασίας. Πριν από την ενασχόληση με πρακτικές θαλάσσιων σπορ, φροντίστε να το συζητήσετε με τον σύντροφό σας, να θέσετε όρια και να συμφωνήσετε σε μια ασφαλή λέξη. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε επίγνωση των κινδύνων που ενέχει η Watersportsόπως οι λοιμώξεις, και να έχετε πάντα έναν τρόπο να σταματήσετε τη δραστηριότητα, εάν είναι απαραίτητο. Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνετε τις απαραίτητες προφυλάξεις και να χρησιμοποιείτε ένα κατάλληλο απολυμαντικό, όπως το σπρέι μας INSTACLEAN, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο.