Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Anal Overload - Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

Ο εξελιγμένος σχεδιασμός του ηλεκτροδίου "Anal Overload" επιτρέπει την έντονη και στοχευμένη ηλεκτρική διέγερση του σφιγκτηριακού μυός. Αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοχευμένα ηλεκτρικά ερεθίσματα που παρέχουν μια βαθιά και καθηλωτική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3776/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το ηλεκτρόδιο "Anal Overload" αναπτύχθηκε ειδικά για την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Ο έξυπνος σχεδιασμός του επιτρέπει την έντονη και εστιασμένη ηλεκτρική διέγερση της πρωκτικής περιοχής, ιδιαίτερα του σφιγκτήρα μυός. Αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοχευμένους ηλεκτρικούς παλμούς που παρέχουν μια βαθιά και καθηλωτική εμπειρία. Είναι ιδανικό για χρήστες που επιθυμούν έντονη πρωκτική ηλεκτροδιέγερση και προτιμούν τη συγκεντρωμένη, ισχυρή διέγερση. το "Anal Overload" προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας και ισχύος, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό και περιζήτητο προϊόν στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης.

    Anal Overlad Electro Play

    Καινοτόμος και φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός:

    • Το μικροηλεκτρόδιο έχει ειδικό σχεδιασμό σε σχήμα V που επιτρέπει την ήπια και άνετη διείσδυση στον πρωκτό. Χρειάζεται μόνο λίγη πίεση για την εισαγωγή του ηλεκτροδίου στον πρωκτό. Στη συνέχεια, συνδέστε το με τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και απολαύστε τις αισθήσεις.
    • Αυτό το ηλεκτρόδιο δεν είναι κατάλληλο μόνο για άνδρες, οι γυναίκες μπορούν επίσης να το απολαύσουν κολπικά.


    Υψηλής ποιότητας κατασκευή για μακροχρόνια αντοχή:

    • Το μικροηλεκτρόδιο είναι κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας και έχει το πολυτελές σατινέ φινίρισμα της E-Stim Systems σατινέ φινίρισμα.
    • Η ανθεκτική κατασκευή εξασφαλίζει ότι με την κατάλληλη φροντίδα, αυτό το ηλεκτρόδιο θα αποτελέσει μια μακροχρόνια προσθήκη στη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης.


    Καθαρισμός του μικροηλεκτροδίου:

    • Απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σπρέι VERYCLEAN.
    • Όπως όλα τα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας από E-Stim Systems το μικροηλεκτρόδιο μπορεί επίσης να αποσυναρμολογηθεί εύκολα για ενδελεχή καθαρισμό. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν χάνονται μικρά εξαρτήματα.


    Προδιαγραφές και εγγύηση:

    • Διαστάσεις: διάμετρος 25 mm και μήκος 58 mm, καθιστώντας το μια διακριτική και εύχρηστη επιλογή για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.
    • Το μικροηλεκτρόδιο παρέχεται σε προστατευτική θήκη για ασφαλή φύλαξη όταν δεν χρησιμοποιείται.
    • Το μικροηλεκτρόδιο μας καλύπτεται από την αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής από την E-Stim Systems.


    Προετοιμασία για την πρωκτική / κολπική ηλεκτροδιέγερση:

    • Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK της MEO για εύκολη εισαγωγή και βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Αποφύγετε τη χρήση λιπαντικών σιλικόνης ή υβριδικών λιπαντικών. Τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Το μικροηλεκτρόδιο από το E-Stim Systems: ακριβής διέγερση για πρωκτική απόλαυση!

    Το μικροηλεκτρόδιο από το E-Stim Systems δεν είναι απλώς ένα μικρότερο ηλεκτρόδιο, αλλά ένα καινοτόμο αριστούργημα για ακριβή και στοχευμένη ηλεκτροδιέγερση του πρωκτού. Είναι ιδανικό για όποιον είναι νέος στην ηλεκτροδιέγερση ή προτιμά μια πιο στοχευμένη προσέγγιση. Αυτό το ηλεκτρόδιο προσφέρει μια ιδιαίτερα οικεία και πολύ έντονη εμπειρία που μπορεί να απολαμβάνεται ξανά και ξανά.

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Μικροηλεκτρόδιο από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: διάμετρος 25 mm, μήκος 58 mm.
    • Βάρος: 82 g
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνδέσεις: Στη βάση
    • Ασφάλεια και ποιότητα E-Stim Systems αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    • Παρέχεται με εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Plugghino carino

    Plug piccolo ma per iniziare va benissimo, consiglio

      Αξιολόγηση 

      Oh! Wow!!!

      This diabolical little thing... wow, I mean, just... everything about it, the quality, the conductivity, the bran scrambling pleasure! This is the finest, highest quality electro toy I have ever experienced. I want everything MEO makes now.

        Αξιολόγηση 

        Sehr gute Verarbeitung

        Bin begeistert von der Qualität und der Estim damit.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Anal Overload - Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

          Anal Overload - Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

          Ο εξελιγμένος σχεδιασμός του ηλεκτροδίου "Anal Overload" επιτρέπει την έντονη και στοχευμένη ηλεκτρική διέγερση του σφιγκτηριακού μυός. Αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στοχευμένα ηλεκτρικά ερεθίσματα που παρέχουν μια βαθιά και καθηλωτική εμπειρία.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: