Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Anal Depth Play

Ενημερωτικό δελτίο

Anal Depth Play 

Anal Depth Play είναι μια ιδιαίτερη, εξαιρετικά συναρπαστική σεξουαλική πρακτική που μπορεί να ασκηθεί μόνη ή με σύντροφο. Υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές και πολύ μακριές δονητές για αρχάριους και επαγγελματίες για να μεγιστοποιήσετε την πρωκτική εξάσκηση σε βάθος και να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα:

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 62 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 62 στοιχεία

Τι είναι η πρωκτική εκπαίδευση βάθους

 

Η πρωκτική εκπαίδευση βάθους είναι ένας τύπος πρωκτικής εκπαίδευσης που επικεντρώνεται στην εισαγωγή ενός πολύ μεγάλου δονητή βαθιά μέσα στον πρωκτικό σωλήνα. Καθώς η πρωκτική εκπαίδευση βάθους εξελίσσεται, ο εκπαιδευόμενος θα πρέπει να είναι σε θέση να εισάγει πολύ μακριούς δονητές, βύσματα και άλλα αντικείμενα όλο και πιο βαθιά στον πρωκτικό σωλήνα. Σε αντίθεση με άλλες μορφές πρωκτικής εκπαίδευσης, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλα ή παχιά είναι τα αντικείμενα που εισάγονται στην πρωκτική εκπαίδευση βάθους, παρά μόνο πόσο βαθιά διεισδύουν στο σώμα.

 

Η πρωκτική εκπαίδευση βάθους μπορεί να ενθαρρυνθεί ή να διαταχθεί από ένα Top που θέλει να ωθήσει το σώμα του υποτελούς του στα όριά του. Ωστόσο, κάποιος μπορεί επίσης να ξεκινήσει την πρωκτική εκπαίδευση βάθους επειδή του αρέσει να χρησιμοποιεί πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια ή να τον κάνουν να κάνει γροθιά και θέλει να πάει το πρωκτικό του παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο.

 

Υπάρχουν δύο κύριες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσει κάποιος που ξεκινά την πρωκτική εκπαίδευση βάθους. Πρώτον, πρέπει να μάθει να χαλαρώνει τον λεγόμενο ηβοορθικό βρόχο, έναν ισχυρό μυ που σχηματίζει την πρώτη καμπύλη του ορθού. Αυτός ο μυς τείνει να σφίγγει και να κλείνει το ορθό όταν αισθάνεται πίεση, όπως συμβαίνει κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ ή της διέγερσης. Η εκμάθηση της χαλάρωσης του μυός ακόμη και όταν διεγείρεται είναι το κλειδί για την επιτυχή πρωκτική βαθιά εκπαίδευση. Δεύτερον, τα άτομα που υποβάλλονται σε πρωκτική εκπαίδευση πρέπει να μάθουν να συνδέουν τη βαθιά πίεση που αισθάνονται κατά την πρωκτική διείσδυση με την ευχαρίστηση. Η εστίαση στη χαλάρωση του σώματος και η επαφή με τις αισθήσεις του μπορεί να υποστηρίξει την πρωκτική βαθιά εκπαίδευση. Πολλοί άνθρωποι διαπιστώνουν ότι η βαθιά αναπνοή τους βοηθά να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της πρωκτικής διείσδυσης. Ορισμένες στάσεις, όπως στα τέσσερα ή γονατιστοί, βοηθούν επίσης στη χαλάρωση.

 

Ενώ οι κανονικοί δονητές, οι δονητές και οι πολύ μακριές πρωκτικές δονητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση, υπάρχουν επίσης μερικά ειδικά σχεδιασμένα βοηθήματα και λιπαντικά από το MEO ®, το ηλεκτρονικό κατάστημα για πολύ μακριές δονητές.

 

Το αίσθημα πίεσης και μια μικρή δυσφορία κατά τη διάρκεια της βαθιάς πρωκτικής εξάσκησης είναι φυσιολογικό, αλλά το αίσθημα πραγματικού πόνου δεν είναι. Θα πρέπει πάντα να ακούτε το σώμα σας και να μην ξεπερνάτε ποτέ τα όριά σας. Η πρωκτική βαθιά εκπαίδευση δεν πρέπει να βιάζεται, είναι πάντα καλύτερο να προχωράτε αργά. Η MEO ® συνιστά να ξεκινήσετε με τα δάχτυλά σας πριν προχωρήσετε στην εισαγωγή ενός μεγάλου δονητή πρωκτικού βάθους εκπαίδευσης.

 

Τι το ιδιαίτερο έχει ο πολύ μακρύς Anal Depth Play Δονητή

Ένας μακρύς δονητής φέρνει το πρωκτικό παιχνίδι σε ένα νέο επίπεδο, επειδή το βαθύ πρωκτικό σεξ προσφέρει πολύ ιδιαίτερες αισθήσεις! Είτε ψάχνετε τον κλασικό δονητή 1 μέτρου είτε θέλετε να αγοράσετε άλλους εξαιρετικά μακριούς δονητές, έχετε έρθει στο σωστό μέρος στο κατάστημα δονητών MEO ®. Η MEO ® είναι ένας από τους ειδικούς στον τομέα της πρωκτικής εκπαίδευσης σε βάθος: ακραίο μήκος, μεγάλες διάμετροι, ασυνήθιστες υφές και ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα εύκαμπτο, ώστε να το αισθάνεστε ακριβώς στα σωστά σημεία, βαθιά μέσα σας! Αυτός ο πολύ μακρύς δονητής θα σας γεμίσει πλήρως και θα σας εγγυηθεί έντονη ικανοποίηση. Δεν είναι μόνο το μήκος αυτού του δονητή που θα σας πείσει, ο πολύ ιδιαίτερος σχεδιασμός του θα σας χαρίσει επίσης αξέχαστες στιγμές.

 

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν πολύ μακρύ Anal Depth Play Δονητή

Λόγω του μήκους και της περιμέτρου του, η εισαγωγή ενός πολύ μεγάλου δονητή πρωκτικού βάθους εκπαίδευσης μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ένα αγαπημένο βοήθημα είναι το μαξιλάρι μας ASS UP για πρωκτική εκπαίδευση βάθους. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα στηρίξει σταθερά και άνετα το σώμα σας ακόμα και σε έντονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά την πρωκτική εξάσκηση βάθους.

 

Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για Anal Depth Play και την πρωκτική εξάσκηση σε βάθος

Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό! Κατά τη διάρκεια της πρωκτικής εξάσκησης σε βάθος Δεν κουραζόμαστε ποτέ να επαναλαμβάνουμε αυτό το σημείο. Ένας πρωκτός δεν είναι μόνο πιο ευαίσθητος από έναν κόλπο, αλλά γίνεται και πιο ευαίσθητος όσο πιο ψηλά πηγαίνετε. Γι' αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείτε πολύ και πολύ λιπαντικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πληγωθείτε. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν πολύ μακρύ δονητή, σας συνιστούμε το λιπαντικό μας FUCKSLUT Anal Depth Play έχει βάση τη σιλικόνη και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το FUCKSLUT κάνει τη χρήση του μακριού δονητή για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση μια ανώδυνη αλλά έντονη απόλαυση. Θα συνιστούσαμε επίσης σίγουρα το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους Anal Depth Play Επαγγελματίες η τέλεια επιλογή. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ, την πρωκτική βαθιά εκπαίδευση και το πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μακριές δονητές μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Το ειδικό αποτέλεσμα του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και επομένως οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη τέλειας διείσδυσης Anal Depth Play.

Υλικό και φροντίδα του μακρού Anal Depth Play Δονητή:

 

Αυτός ο μακρύς δονητής για Anal Depth Play είναι κατασκευασμένος από βινύλιο υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι επίσης πολύ ανθεκτικό, ώστε ο πολύ μακρύς δονητής σας να διαρκέσει πολύ καιρό. Μπορείτε να καθαρίσετε τον μακρύ δονητή Anal Depth Play Δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός μετά τη χρήση. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε και εσείς μια πρωκτική πλύση για να καθαρίσετε τα έντερα πριν χρησιμοποιήσετε τον πολύ μακρύ δονητή. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "Πρωκτικές πλύσεις" (κάντε κλικ εδώ) θα βρείτε την κατάλληλη πρωκτική πλύση για την πρωκτική εκπαίδευση βάθους.