Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fleshjack

Ενημερωτικό δελτίο

Fleshjack 

Το Fleshlight και το Fleshjack είναι σαφώς τα πιο δημοφιλή σεξουαλικά παιχνίδια στον κόσμο. Οι άνδρες αγαπούν αυτούς τους αυνανιστές επειδή έρχονται σε τόσα πολλά διαφορετικά σχέδια, αισθάνονται απίστευτα αληθινά, είναι σχετικά φτηνά και είναι απολύτως εύχρηστα. Και το πιο σημαντικό, εγγυώνται απίστευτα έντονους οργασμούς.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 14 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 14 στοιχεία

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για ένα Fleshjack και έναν αυνανισμό με Fleshlight!

 

Το Fleshlight και το Fleshjack είναι σαφώς τα πιο δημοφιλή σεξουαλικά παιχνίδια στον κόσμο. Οι άνδρες αγαπούν αυτούς τους αυνανιστές επειδή κυκλοφορούν σε τόσα πολλά διαφορετικά στυλ, αισθάνονται απίστευτα αληθινά, είναι σχετικά φτηνά και είναι εντελώς εύκολα στη χρήση. Και το πιο σημαντικό, εγγυώνται απίστευτα έντονους οργασμούς.

 

Με αυτόν τον οδηγό Fleshlight θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε τι είναι οι αυνανιστές Fleshlight ή Fleshjack και πώς λειτουργούν!

 

1.) Τι είναι το Fleshlight ή το Fleshjack

 

Πρόκειται για ένα δημοφιλές σεξουαλικό παιχνίδι που εφευρέθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90 στις ΗΠΑ. Είναι σίγουρα ο πιο δημοφιλής σε πωλήσεις ανδρικός αυνανισμός στον κόσμο. Δεδομένου ότι ο αυνανισμός μοιάζει με φακό, είναι εύκολο να τον χρησιμοποιήσετε απολύτως διακριτικά.

 

Οι άνδρες αγαπούν εξίσου το Fleshlight και το Fleshjack επειδή φαίνονται υπέροχα και κάνουν το σεξ να νιώθει πραγματικά καυτό. Η εσωτερική υφή μοιάζει πραγματικά με πραγματικό δέρμα. Επειδή το Fleshlight ή το Fleshjack κρύβονται εύκολα και είναι ανθεκτικά, αυτοί οι αυνανιστές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν καλά όταν ταξιδεύετε ή στο δρόμο στο αυτοκίνητο.

 

Τα περισσότερα σεξουαλικά παιχνίδια εξακολουθούν να κατασκευάζονται για γυναίκες. Τα σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες είχαν πάντα μια μάλλον παραμελημένη ύπαρξη στα περισσότερα ευρωπαϊκά καταστήματα σεξ. Είναι το καινοτόμο πνεύμα των κατασκευαστών των εξαιρετικών προϊόντων Fleshjack και Fleshlight που κάνει αυτούς τους αυνανιστές τόσο καλούς και τόσο τρομερά καινοτόμους.

 

Από την πρεμιέρα της πρώτης σειράς προϊόντων, οι αυνανιστές Fleshlight και Fleshjack εξελίσσονται διαρκώς, έτσι ώστε σήμερα να διατίθεται ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών σχεδίων, χρωμάτων, διαφορετικών ενθέτων, αξεσουάρ και ανοιγμάτων (στόμα, πρωκτός και κόλπος), ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.

 

2.) Ποια είναι τα πραγματικά συστατικά ενός Fleshlight ή Fleshjack

 

Η θήκη:

 

Η θήκη του αυνανισμού είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό σε κρούση, σταθερό σκληρό πλαστικό (πολυαιθυλένιο). Αυτή τη στιγμή παράγεται σε πολλά χρώματα, όπως μαύρο, λευκό, γαλάζιο και γκρι. Περιστασιακά, διατίθενται ειδικές συλλογές Fleshlight σε άλλα χρώματα.

 

Το περίβλημα φιλοξενεί το ένθετο στο χρώμα του δέρματος. Εξασφαλίζει ότι το μαλακό και ελαστικό χιτώνιο διατηρεί το σχήμα του και παρέχει την απαραίτητη αντίθλιψη που απαιτείται στο εσωτερικό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει το σεξ με το Fleshjack μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

Από εδώ

 

Το περίβλημα του Fleshjack είναι ανοιχτό μπροστά και πίσω. Τα ανοίγματα έχουν ένα βιδωτό σπείρωμα πάνω στο οποίο μπορεί να βιδωθεί ένα καπάκι στεγανοποίησης. Όταν το Fleshjack είναι κλειστό, μοιάζει με έναν συνηθισμένο φακό. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει ότι πρόκειται για αυνανισμό. Η αυλακωτή δομή του Fleshjack ή του Fleshlight παρέχει καλό κράτημα, το οποίο εγγυάται άνετο και εύκολο χειρισμό.

 

Μπροστινό κάλυμμα = καπάκι καλύμματος

 

Το καπάκι κάλυψης βιδώνεται στο μπροστινό μέρος του Fleshlight και προστατεύει το ένθετο από τη βρωμιά και τη σκόνη. Αφαιρείται πριν από τη χρήση.

 

Πίσω κάλυμμα = κάλυμμα βαλβίδας

 

Αυτό ρυθμίζει το κενό στο εσωτερικό κανάλι του Fleshlight. Όταν αυτό το κάλυμμα είναι κλειστό, το κενό είναι στο υψηλότερο σημείο του. Όσο περισσότερο ανοίγετε το κάλυμμα βαλβίδας, τόσο λιγότερο ισχυρή είναι η αίσθηση αναρρόφησης.

 

Το ένθετο ή μανίκι του Fleshlight

 

Το ένθετο είναι η καρδιά του αυνανισμού μας. Είναι κατασκευασμένο από το λεγόμενο Super Skin™, ένα πολύ μαλακό υλικό που μοιάζει εξαιρετικά με το πραγματικό δέρμα. Βρίσκεται στο εσωτερικό του περιβλήματος. Το άνοιγμα μπορεί να έχει σχήμα κόλπου, στόματος ή πρωκτού και αποτελεί την είσοδο στο δομημένο εσωτερικό κανάλι. Τα περισσότερα ανοίγματα προέρχονται από το αρχικό καστ διάσημων πορνοστάρ και επομένως φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικά. Οι Fleshjacks στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν πολλές διαφορετικές δομές καναλιών, οι οποίες είναι εντελώς διαφορετικές και παρέχουν ένα ευρύ φάσμα διέγερσης.

 

3.) Τι το ιδιαίτερο έχει το υλικό του μανικιού του Fleshlight

 

Το ένθετο είναι κατασκευασμένο από το υλικό Super Skin™. Πρόκειται για ένα ελαστομερές με πολύ ιδιαίτερες ιδιότητες. Το μαλακό πλαστικό έχει υψηλή ελαστικότητα. Μπορεί να παραμορφωθεί έντονα και, σε συνδυασμό με το λιπαντικό μας Aquameo, μεταφέρει την αίσθηση του πραγματικού πρωκτικού σεξ. Το υλικό προσαρμόζεται τέλεια στο πέος και απορροφά τη θερμότητα του σώματος.

 

Οδηγίες: Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Fleshlight ή ένα Fleshjack

 

Εδώ εξηγούμε πώς να προετοιμάσετε, να χρησιμοποιήσετε και να καθαρίσετε τον αυνανισμό.

 

1. Αφαιρέστε την πλαστική ράβδο

 

Όταν χρησιμοποιείτε το Fleshlight / Fleshjack για πρώτη φορά, θα παρατηρήσετε μια πλαστική ράβδο στο χιτώνιο. Αυτή η ράβδος προστατεύει το εσωτερικό του αυνανισμού κατά την παραγωγή και την αποθήκευση. Η πλαστική ράβδος πρέπει να αφαιρεθεί πριν χρησιμοποιήσετε τον αυνανισμό.

 

2. Καθαρίστε και ζεστάνετε το Fleshlight σας

 

Πριν χρησιμοποιήσετε το Fleshlight / Fleshjack για πρώτη φορά, θα πρέπει να το ζεστάνετε στη θερμοκρασία του σώματος. Το Fleshlight είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για σόλο σεξ αν προσαρμόσετε τη θερμοκρασία του ενθέματος στη θερμοκρασία του σώματός σας. Ποτέ μην ζεσταίνετε ένα Fleshlight / Fleshjack στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε βραστό νερό. Υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ο αυνανισμός. Εκτός από ένα ζεστό υδατόλουτρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λεγόμενο "θερμαντικό μανίκι".

 

3. Χρησιμοποιείτε πάντα το Fleshlight σας με λιπαντικό

 

Όταν το Fleshlight ή το Fleshjack σας έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία, μπορείτε να ξεκινήσετε! Θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε λιπαντικό για να αξιοποιείτε στο έπακρο το Fleshlight σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo της MEO®. Πολλά ένθετα Fleshlight είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό που μοιάζει με πραγματικό δέρμα. Αυτό το υλικό θα μπορούσε να καταστραφεί από άλλα λιπαντικά.

 

Τοποθετήστε το μπουκάλι λιπαντικού Aquameo στο εσωτερικό κανάλι του αυνανισμού και ρίξτε άφθονο λιπαντικό στο κανάλι. Σπρώξτε το πέος σας μέσα στο κανάλι και βρέξτε το πέος με το τζελ διεισδύοντας αργά και γυρίζοντας το Fleshlight / Fleshjack στο πλάι.

 

4. Ρύθμιση του αποτελέσματος αναρρόφησης

 

Το Fleshlight είναι έτοιμο όταν έχει γεμίσει με λιπαντικό. Μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι η εσωτερική πίεση είναι πολύ ισχυρή ή πολύ αδύναμη. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ αναρρόφησης σε πολλά Fleshlight / Fleshjack γυρίζοντας το καπάκι της βαλβίδας. Στρέφοντας το καπάκι της βαλβίδας περισσότερο ή εντελώς προς τα κάτω αυξάνετε την εσωτερική πίεση στο παιχνίδι. Η πίεση μπορεί να μειωθεί χαλαρώνοντας το καπάκι της βαλβίδας. Πολύ χαμηλή πίεση δημιουργείται όταν αφαιρείτε εντελώς το καπάκι της βαλβίδας. Πειραματιστείτε με αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις ποια πίεση θέλετε στο εσωτερικό.

 

5. Χρήση του Fleshlight ή του Fleshjack

 

Το πώς χρησιμοποιείτε το Fleshlight / Fleshjack εξαρτάται από εσάς. Βασικά, ωστόσο, υπάρχουν δύο επιλογές. Από τη μία πλευρά, το Fleshlight μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειροκίνητα με το χέρι. Από την άλλη πλευρά, το Fleshlight μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς τα χέρια σας να αγγίζουν το παιχνίδι. Η χειροκίνητη επιλογή λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τον κλασικό αυνανισμό: ενώ το Fleshjack / Fleshlight κινείται με ένα ή δύο χέρια, μπορείτε να διεγείρετε τον εαυτό σας. Ο αυνανισμός μπορεί επίσης να στερεωθεί μεταξύ δύο αντικειμένων. Τα γερά μαξιλάρια σε ένα στρώμα μπορούν να παρέχουν στήριξη. Οι καναπέδες προσφέρουν συχνά τη δυνατότητα να στερεώσετε ένα Fleshlight ή ένα Fleshjack. Ως αξεσουάρ του Fleshlight, διαθέτουμε μια βάση με βεντούζα για πλακάκια ή γυαλί (Fleshlight Shower Mount), μια βάση για iPad (Launchpad) και πολλά άλλα.

 

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες πωλήσεις από το Fleshjack στη MEO:

 

Οι αυνανιστές της Fleshjack πείθουν με την αυθεντική ανατομία τους και επιτρέπουν την έντονη διέγερση. Ο πρωκτικός δίαυλος με nubbed ή ραβδώσεις και το πατενταρισμένο υλικό Super Skin δημιουργούν μια απίστευτη αίσθηση που θα συναρπάσει κάθε άνδρα. Αν θέλετε να αγοράσετε έναν αυνανισμό Fleshjack ή έναν δονητή Fleshjack, ήρθατε στο σωστό μέρος. Διαθέτουμε όλα τα νέα μοντέλα αυνανιστών Fleshjack με διαφορετικές υφές καθώς και πολλούς δονητές από τη σειρά Fleshjack.de θα βρείτε Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo και φυσικά το δημοφιλές FleshSack!