Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Μάσκες και φίμωτρα BDSM

Ενημερωτικό δελτίο

Μάσκες και φίμωτρα BDSM 

Στη MEO θα βρείτε μάσκες BDSM από δέρμα, λάτεξ, καουτσούκ και σπαντέξ, καθώς και μάσκες αερίου και φίμωτρα που δεν έχετε ξαναδεί.

Υποκατηγορίες

  • Μεγάλη ποικιλία από δερμάτινες μάσκες για το επόμενο ραντεβού δουλείας. Δερμάτινη μάσκα, στενή στο δέρμα, με ή χωρίς φίμωτρο.

  • Διατίθενται πολλά σχέδια. Η μάσκα από νεοπρένιο και ο σκούφος από νεοπρένιο είναι μια καλή εναλλακτική λύση σε σχέση με το δέρμα ή το λατέξ.

  • Διατίθενται πολλά σχέδια. Οι μάσκες ματιών μας εφαρμόζουν με ασφάλεια, είναι 100% αδιαφανείς και άνετες.

  • Οι στοματικές μας φίμωση γεμίζουν το στόμα και δεν ανέχονται καμία αντιμιλία. Εάν απαιτείται, τα φίμωτρα στόματός μας είναι ακόμη και κλειδώσιμα... Φίμωτρα χωνιού, φίμωτρα με μπάλα, φίμωτρα με δαχτυλίδι και πολλά άλλα μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα δεσμών MEO.

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα BDSM της MEO είναι ένα από τα κορυφαία καταστήματα παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας ιμάντες κεφαλής και κλουβιά κεφαλής από το 1997. Κατασκευάζουμε μια ποικιλία από ιμάντες κεφαλής και κλουβιά κεφαλής από ατσάλι, δέρμα, καουτσούκ ή νεοπρένιο, αλλά και μοναδικές, άλλες στερεώσεις για το κεφάλι και το λαιμό που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού....

  • Μάσκες από λατέξ, στεγανές και με φερμουάρ, με ή χωρίς άνοιγμα στόματος και άλλα σχέδια.

  • Φορώντας μια ιδιαίτερα μονωτική μάσκα BDSM από spandex, θα νιώσετε το άγγιγμα πολύ πιο έντονα, επειδή η "απενεργοποίηση" των ματιών ευαισθητοποιεί όλες τις άλλες αισθήσεις!

  • Το κατάστημα BDSM της MEO διαθέτει μια ποικιλία από στρατιωτικές μάσκες αερίου, βιομηχανικές μάσκες αερίου και μάσκες αερίου BDSM, καθώς και πολλά αξεσουάρ, όπως φίλτρα μάσκας αερίου, εύκαμπτους σωλήνες μάσκας αερίου και σακούλες αναπνοής που μπορούν να συνδεθούν με τις μάσκες αερίου μας.

  • Τα ball gags χρησιμοποιούνται συχνά για σενάρια κυριαρχίας και υποταγής και μπορεί να φαίνονται λίγο τρομακτικά αν δεν τα έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πριν. Αλλά μην ανησυχείτε! Τα ball gags είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσετε αυτοπεποίθηση, να δείξετε ευπάθεια και να απολαύσετε την ασφαλή υποταγή μιας συνεδρίας BDSM.

  • Οι διαστολείς στόματος και τα φίμωτρα μας είναι ένα συναρπαστικό αξεσουάρ BDSM και δεσμών και κρατούν το στόμα ανοιχτό.

Οι μάσκες BDSM και τα φίμωτρα είναι σεξουαλικά παιχνίδια που χρησιμοποιούνται συχνά στο BDSM (δέσιμο, κυριαρχία, υποταγή, σαδισμός και μαζοχισμός). Μπορεί να είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά και να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους:

Δερμάτινες μάσκες BDSM: Αυτές οι μάσκες είναι συχνά πολύ στιβαρές και ανθεκτικές. Μπορούν να καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο ή μόνο ορισμένα μέρη όπως τα μάτια ή το στόμα. Οι δερμάτινες μάσκες συχνά προσφέρουν μια κάποια ανωνυμία και μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός αισθήματος κυριαρχίας και υποταγής. Το κατάστημα BDSM της MEO διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία δερμάτινων μασκών σε διάφορα στυλ για αρχάριους και επαγγελματίες.

Μάσκες BDSM spandex: Αυτές οι μάσκες είναι πολύ ελαστικές και προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού. Είναι συχνά πολύ άνετες στη χρήση και μπορούν να καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο ή να έχουν ανοίγματα για τα μάτια και το στόμα. Ορισμένες μάσκες spandex έχουν σχεδιαστεί για να περιορίζουν τις αισθήσεις, όπως οι μάσκες που καλύπτουν τα μάτια και τα αυτιά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα BDSM της MEO προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά από μάσκες BDSM spandex σε διάφορα σχέδια για αρχάριους και επαγγελματίες.

Μάσκες BDSM από λατέξ και μάσκες από νεοπρένιο: Παρόμοια με τις μάσκες από σπαντέξ, οι μάσκες από λατέξ και οι μάσκες BDSM από νεοπρένιο είναι πολύ ελαστικές και προσαρμόζονται στο σχήμα του κεφαλιού. Συχνά έχουν γυαλιστερή εμφάνιση, η οποία είναι πολύ δημοφιλής στη σκηνή BDSM. Οι μάσκες από λατέξ μπορούν επίσης να σχεδιαστούν για να περιορίζουν τις αισθήσεις. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MEO θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μάσκες BDSM από λατέξ σε διάφορα σχέδια για αρχάριους και επαγγελματίες.


Μάσκες αερίου BDSM: Αυτές οι μάσκες έχουν συχνά ισχυρότερη επίδραση και μπορούν να δώσουν μια αίσθηση περιορισμού ή ελέγχου. Μπορούν να συνδυαστούν με άλλα αξεσουάρ BDSM. Το ηλεκτρονικό κατάστημα BDSM MEO προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από μάσκες αερίου, από διάφορες χώρες και αξεσουάρ που ταιριάζουν σε διάφορα σχέδια για αρχάριους και προχωρημένους.

BDSM blindfolds& BDSM gags: Τα blindfolds χρησιμοποιούνται για να εμποδίζουν την όραση και έτσι να ενισχύουν τις άλλες αισθήσεις. Τα BDSM gags φοριούνται στο στόμα και μπορούν να περιορίσουν την ικανότητα ομιλίας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι φίμωτρων, π.χ.στοματικοί διαστολείς,φίμωτρα με μπάλες, φίμωτρα δαγκώματος, φίμωτρα με δαχτυλίδια κ.λπ. Τα φίμωτρα και τα bondage blindfolds σε διάφορα σχέδια για αρχάριους και ειδικούς διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία στο ηλεκτρονικό κατάστημα BDSM της MEO.

Τα οφέλη της χρήσης μασκών και φίμωτρων στο BDSM μπορεί να είναι πολλά. Μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας αίσθησης κυριαρχίας και υποταγής, να διεγείρουν τις αισθήσεις, να παρέχουν ανωνυμία ή απλά να χρησιμοποιηθούν ως μέρος μιας εμφάνισης ή μιας στολής. Όπως συμβαίνει με όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια BDSM, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται με ασφαλή και συναινετικό τρόπο.