Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems

Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems είναι ένα πραγματικό αριστούργημα ηλεκτροδιέγερσης που προσφέρει απαράμιλλη ευχαρίστηση τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική χρήση. Το ακριβώς κατασκευασμένο ηλεκτρόδιο με το μοναδικό του σχήμα δεν είναι μόνο εύκολο να εισαχθεί, αλλά παρέχει επίσης μια έντονη και βαθιά ικανοποιητική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3800/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ της E-Stim Systems: το απόλυτο στην κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ της E-Stim Systems: το απόλυτο στην κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση E-Stim Systems είναι ένα πραγματικό αριστούργημα ηλεκτροδιέγερσης που προσφέρει απαράμιλλη απόλαυση τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική χρήση. Το ακριβώς κατασκευασμένο ηλεκτρόδιο με το μοναδικό του σχήμα δεν είναι μόνο εύκολο να εισαχθεί, αλλά παρέχει επίσης μια έντονη και βαθιά ικανοποιητική εμπειρία. Το μεγάλο Magnum™ έχει ένα κομψό σατινέ φινίρισμα, σήμα κατατεθέν της E-Stim Systemsτο οποίο αντιπροσωπεύει την ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό.

    Με διάμετρο 50 mm και μήκος 167 mm, αυτό το ηλεκτρόδιο είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς Magnum™ από την E-Stim Systems. Ο καινοτόμος σχεδιασμός με ηλεκτρικά αγώγιμες επαφές στο πάνω και κάτω μέρος αντί για τα πλαϊνά εξασφαλίζει άριστη επαφή με το σώμα και ακόμη πιο φυσική αίσθηση κατά την ερωτική ηλεκτροδιέγερση.

    Σχεδιασμός και χρήση:

    Κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας, αυτό το μεγάλο ηλεκτρόδιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και μπορεί ακόμη και να αποσυναρμολογηθεί για σχολαστικό καθαρισμό. Η βάση διαθέτει φρεζαρισμένο αυλάκι που διευκολύνει την πρωκτική/κολπική εισαγωγή και αφαίρεση.

    Το ηλεκτρόδιο Magnum™ διαθέτει δύο υποδοχές 4 mm στη βάση και καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή για όλη τη διάρκεια ζωής του E-Stim Systems. Με ένα βαρύ βάρος 644 γραμμαρίων, αυτό το ηλεκτρόδιο προσφέρει μια ισχυρή και ικανοποιητική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Καθαρισμός και φροντίδα:

    Για να καθαρίσετε το ηλεκτρόδιο, μπορείτε απλά να το καθαρίσετε με ζεστό νερό και κάποιο ήπιο απορρυπαντικό ή με το σπρέι μας VERYCLEAN. Αφήστε το ηλεκτρόδιο να στεγνώσει εντελώς πριν το αποθηκεύσετε. Για μια ακόμη καλύτερη εμπειρία, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λιπαντικό ESHOCK με βάση το νερό για να εξασφαλίσετε εύκολη εισαγωγή και βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα. Λάβετε υπόψη ότι δεν συνιστώνται λιπαντικά σιλικόνης ή υβριδικά λιπαντικά και τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με αυτό το ηλεκτρόδιο.

    Εγγύηση εφ' όρου ζωής:

    Όπως όλα τα premium ηλεκτρόδια από την E-Stim Systems το μεγάλο Magnum™ έρχεται επίσης με εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας ζωής. Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι ιδανικό για όποιον θέλει να βελτιώσει την εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης με ένα προϊόν που προσφέρει τόσο μεγαλύτερη απόλαυση όσο και μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ηλεκτρόδιο Magnum™ μεγάλου μεγέθους από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνολικό μήκος: 167mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 135mm
    • Μέγιστη διάμετρος: 50mm
    • Περιφέρεια: 157mm
    • Βάρος: 644g
    • Συνδέσεις: 2 υποδοχές 4mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτα η ασφάλεια και η ποιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Αξιολόγηση 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Αξιολόγηση 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems

          Μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems

          Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems είναι ένα πραγματικό αριστούργημα ηλεκτροδιέγερσης που προσφέρει απαράμιλλη ευχαρίστηση τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική χρήση. Το ακριβώς κατασκευασμένο ηλεκτρόδιο με το μοναδικό του σχήμα δεν είναι μόνο εύκολο να εισαχθεί, αλλά παρέχει επίσης μια έντονη και βαθιά ικανοποιητική εμπειρία.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: