Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Deviant™ - Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ είναι η ανώτερη κατηγορία ηλεκτροδίων της εταιρείας E-Stim Systems και αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογικής τεχνογνωσίας και δημιουργικού σχεδιασμού. Αυτό το ηλεκτρόδιο παρέχει πλήρη ένταση για πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση σε ένα μέγεθος που εντυπωσιάζει και πείθει.

Περισσότερες πληροφορίες

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ από την E-Stim Systems: η επιτομή της πρωκτικής και κολπικής ηλεκτροδιέγερσης!

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ είναι η ανώτερη κατηγορία ηλεκτροδίων από την E-Stim Systems E-Stim Systems και αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογικής τεχνογνωσίας και δημιουργικού σχεδιασμού. Αυτό το ηλεκτρόδιο προσφέρει πλήρη ένταση για πρωκτικό και κολπικό ηλεκτροδιέγερση σε ένα μέγεθος που εντυπωσιάζει και πείθει.

    Ζήστε την απόλυτη έκσταση με τα ηλεκτρόδια Deviant™ της E-Stim Systems:

    Τα ηλεκτρόδια Deviant™ διατίθενται σε τρία μεγέθη και προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία κολπικού ή πρωκτικού ηλεκτροδιεγέρτη Η μοναδική τεχνολογία Ripplehead™ με αυλακωτή επιφάνεια εντείνει την ηλεκτρική διέγερση του ηλεκτροδίου στο εσωτερικό του σώματος και το καθιστά ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό μέσο για εκστατικούς οργασμούς. Ο διπολικός σχεδιασμός εστιάζει την ηλεκτρική αίσθηση και εντείνει τη διέγερση και την απόλαυση. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, τα ηλεκτρόδια είναι άνετα στη χρήση και υπόσχονται ασφάλεια και απόλυτη σεξουαλική ικανοποίηση. Είτε για διέγερση του σημείου G είτε για διέγερση του προστάτη, τα ηλεκτρόδια Deviant™ είναι το κλειδί για έντονους και εκπληκτικούς οργασμούς.

    Βασικά χαρακτηριστικά του μεγάλου ηλεκτροδίου Deviant™:

    • Μοναδικός σχεδιασμός Ripplehead™: το ηλεκτρόδιο Deviant™ διαθέτει πλήθος κορυφογραμμών κατά μήκος της κεφαλής του, προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν ιδιαίτερα έντονη διέγερση κατά την πρωκτική/κολπική διείσδυση. Οι αυλακώσεις ενισχύουν την ηλεκτρική διέγερση, ενώ η λεία, στρογγυλή κεφαλή επιτρέπει την άνετη πρωκτική/κολπική εισαγωγή.
    • Αποτελεσματικός σχεδιασμός διπολικού ηλεκτροδίου: Ο συνδυασμός μιας αγώγιμης κεφαλής ηλεκτροδίου και μιας βάσης που διαχωρίζεται από έναν μονωμένο λαιμό δημιουργεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό διπολικό ηλεκτρόδιο. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει τη στοχευμένη και έντονη ηλεκτροδιέγερση, τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά.
    • Εργονομικός και ασφαλής σχεδιασμός: Οι απαλές καμπύλες του μονωμένου, ηλεκτρικά μη αγώγιμου λαιμού και η φρεζαρισμένη αυλάκωση στη βάση διευκολύνουν την πρωκτική/κολπική εισαγωγή και αφαίρεση.
    • Κατασκευή υψηλής ποιότητας: Το ηλεκτρόδιο Deviant™ είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά γυαλισμένο αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας με υποδοχές σύνδεσης από ανοξείδωτο χάλυβα 4 mm και καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή για όλη τη διάρκεια ζωής του E-Stim Systems.
    • Το ηλεκτρόδιο Deviant™ συνδέεται σε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης μέσω υποδοχών 4 mm που είναι ενσωματωμένες στη βάση. Προσφέρουμε διάφορους προσαρμογείς, ώστε τα ηλεκτρόδια μας να μπορούν να συνδεθούν και σε συσκευές άλλων κατασκευαστών.
    • Διαστάσεις: Με διάμετρο 50 mm και μήκος 148 mm, το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ είναι το ιδανικό μέγεθος για όποιον θέλει να βιώσει μια πιο έντονη αίσθηση κατά την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση.


    Καθαρισμός και φροντίδα του ηλεκτροδίου:

    Το ηλεκτρόδιο Deviant™ καθαρίζεται εύκολα - απλά ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή χρησιμοποιήστε σπρέι VERYCLEAN και αφήστε το να στεγνώσει. Το ηλεκτρόδιο πρέπει να είναι τελείως στεγνό πριν από την αποθήκευση, ειδικά οι υποδοχές 4 mm.

    Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση από την ηλεκτροδιέγερση:

    Για άνετη κολπική/πρωκτική εισαγωγή και ιδιαίτερα καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το ESHOCK της MEO. Αποφύγετε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια των E-Stim Systems

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™: μια τολμηρή επιλογή για όποιον αγαπάει τη σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση!

    Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει έντονες και ικανοποιητικές εμπειρίες με ηλεκτροδιέγερση. Είτε αναζητάτε νέες αισθήσεις είτε θέλετε να πάτε το ηλεκτροεξ στο επόμενο επίπεδο σε ένα πλαίσιο BDSM, το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ σας προσφέρει ένα ηλεκτρισμένο ταξίδι στα πρωκτικά ή κολπικά βάθη που θα σας συναρπάσει.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Deviant™ - Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems
    • Ακριβώς διαμορφωμένες αυλακώσεις κατά μήκος της μακράς κεφαλής του ηλεκτροδίου παρέχουν έντονη διέγερση κατά την εισαγωγή, ενώ η ομαλή, στρογγυλεμένη κεφαλή του ηλεκτροδίου καθιστά την εισαγωγή εύκολη τόσο για τους άνδρες (πρωκτικό) όσο και για τις γυναίκες (κολπικό ή πρωκτικό). Μόλις εισαχθεί, οι πολυάριθμες αυλακώσεις του ηλεκτροδίου εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελεσματική ηλεκτρική επαφή - ένα πλεονέκτημα για ηλεκτροσεξ που κόβει την ανάσα.
    • Ο μη αγώγιμος λαιμός του ηλεκτροδίου έχει σχεδιαστεί με απαλές καμπύλες για μεγαλύτερη άνεση και η βάση έχει βαθύτερο αυλάκι για να διευκολύνει την αφαίρεση από τον πρωκτό ή τον κόλπο.
    • Ο συνδυασμός αγώγιμης κεφαλής ηλεκτροδίου και βάσης, που διαχωρίζονται και οι δύο από έναν μονωμένο λαιμό ηλεκτροδίου, έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό διπολικό ηλεκτρόδιο. Τώρα απλά προσθέστε τις θαυμάσιες λειτουργίες μιας από τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσής μας και έχετε ένα εκπληκτικό και απαραίτητο σεξτέξι Estim.
    • Τύπος: Διπολικό, εισάξιμο
    • Συνολικό μήκος: 150 mm
    • Εισαγώγιμο μήκος: 115 mm
    • Διάμετρος: 50 mm
    • Περιφέρεια: 157 mm
    • Βάρος: 658g
    • Συνδέσεις Δύο υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα προηγούνται.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Deviant™ - Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Deviant™ - Μεγάλο κολπικό και πρωκτικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Το μεγάλο ηλεκτρόδιο Deviant™ είναι η ανώτερη κατηγορία ηλεκτροδίων της εταιρείας E-Stim Systems και αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογικής τεχνογνωσίας και δημιουργικού σχεδιασμού. Αυτό το ηλεκτρόδιο παρέχει πλήρη ένταση για πρωκτική και κολπική ηλεκτροδιέγερση σε ένα μέγεθος που εντυπωσιάζει και πείθει.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: