Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

E-Stim Systems

Ενημερωτικό δελτίο

Καλώδιο χαμηλού προφίλ με βύσματα 4mm από E-Stim Systems - μήκους 1,5 μέτρου

Νέο

Το καλώδιο χαμηλού προφίλ 4mm από E-Stim Systems είναι ιδανικό για τη σύνδεση συσκευών ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems μεγαλύτερα ή φλαντζωτά ηλεκτρόδια με υποδοχές 4 mm. Το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με ορθογώνιους επίπεδους συνδέσμους για διακριτική και βολική χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες

3808/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Καλώδιο χαμηλού προφίλ από τα συστήματα E-Stim: Για την ασφαλή και διακριτική χρήση των ηλεκτροδίων σας.

Το καλώδιο χαμηλού προφίλ 4mm από το E-Stim Systems είναι ένα ειδικό καλώδιο που βελτιώνει την εμπειρία της ερωτικής σας ηλεκτροδιέγερσης. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση συσκευών ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems μεγαλύτερα ή φλαντζωτά ηλεκτρόδια με υποδοχές 4 mm. Το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με ορθογώνιους ακροδέκτες spade για διακριτική και βολική χρήση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καλωδίου Low Profile Cable της E-Stim Systems:

  • Ορθογώνιοι ακροδέκτες spade: οι ακροδέκτες στο ένα άκρο του καλωδίου έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να εξέχουν όσο το δυνατόν λιγότερο από το ηλεκτρόδιο. Αυτό επιτρέπει την πιο άνετη χρήση των πρωκτικών ή κολπικών ηλεκτροδίων χωρίς τα βύσματα να προεξέχουν πολύ από το ηλεκτρόδιο, καθιστώντας τα ιδανικά για παρατεταμένη χρήση και διακριτική χρήση. Αυτά τα επίπεδα βύσματα μειώνουν επίσης τον κίνδυνο θραύσης του καλωδίου.
  • Βέλτιστο μήκος για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης: Με μήκος 1,5 μέτρου, αυτό το καλώδιο προσφέρει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και ευελιξία χρήσης, π.χ. όταν ταξιδεύετε. Αυτό το καλώδιο από E-Stim Systems είναι ιδανικό για μια ποικιλία δημιουργικών σεναρίων ηλεκτροδιέγερσης.
  • Ασφαλείς και χρωματικά κωδικοποιημένες συνδέσεις: Το καλώδιο διαθέτει ένα βύσμα υποδοχής 3,5 mm στο ένα άκρο και δύο χρωματικά κωδικοποιημένα ορθογώνια βύσματα 4 mm στο άλλο άκρο. Αυτά τα χρωματικά κωδικοποιημένα βύσματα επιτρέπουν την ασφαλή και εύκολη σύνδεση μεταξύ της συσκευής ηλεκτρικής διέγερσης και ενός ηλεκτροδίου και μειώνουν τον κίνδυνο σφαλμάτων σύνδεσης.
  • Ποιότητα και αξιοπιστία: Το καλώδιο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη στιβαρότητα και την ανθεκτικότητα και συνοδεύεται από 3μηνη εγγύηση του κατασκευαστή. Αυτή η εγγύηση μιλάει για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων από E-Stim Systems προϊόντα και τα καθιστά μια αξιόπιστη προσθήκη στον εξοπλισμό σας για ηλεκτροδιέγερση.


Καλώδιο χαμηλού προφίλ από την E-Stim Systems: Βελτιώστε την εμπειρία της ερωτικής σας ηλεκτροδιέγερσης - ακόμα και εν κινήσει!

Το καλώδιο χαμηλού προφίλ 4mm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όποιον θέλει να συνδέει τα ηλεκτρόδια του βολικά και διακριτικά. Είτε για σεξουαλικούς είτε για άλλους σκοπούς, αυτό το καλώδιο δημιουργεί μια τέλεια σύνδεση μεταξύ της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης και του ηλεκτροδίου, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία χωρίς να διακυβεύεται η άνεση ή η διακριτικότητα. Το καλώδιο είναι συμβατό με μια σειρά συσκευών και ηλεκτροδίων από E-Stim Systems καθιστώντας το μια ευέλικτη και πολύτιμη προσθήκη. Για παράδειγμα, αυτό το καλώδιο με τα ειδικά βύσματα επιτρέπει τη διακριτική χρήση ενός πρωκτικού ηλεκτροδίου όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης παραμένει στην τσέπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Αξεσουάρ για την ερωτική ηλεκτροδιέγερση
  • Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ.
  • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
  • E-Stim Systems η and MEO χαρακτηρίζεται από καινοτομία και ποιότητα στην αγορά των προϊόντων ηλεκτροδιέγερσης και BDSM. Και οι δύο εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στην κοινότητα BDSM. Μέσω της δέσμευσής τους στην ασφάλεια και την εκπαίδευση, διασφαλίζουν ότι οι χρήστες μπορούν να ζήσουν τις προτιμήσεις τους με ασφάλεια και καλή ενημέρωση. Με την παγκόσμια εμβέλειά τους, και οι δύο εταιρείες προσφέρουν τα προϊόντα τους σε παγκόσμιο κοινό, εδραιώνοντας τη θέση τους ως ηγέτες της αγοράς στον κλάδο.
  • Η MEO είναι ένα εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Καλώδιο χαμηλού προφίλ με βύσματα 4mm από E-Stim Systems - μήκους 1,5 μέτρου

Καλώδιο χαμηλού προφίλ με βύσματα 4mm από E-Stim Systems - μήκους 1,5 μέτρου

Το καλώδιο χαμηλού προφίλ 4mm από E-Stim Systems είναι ιδανικό για τη σύνδεση συσκευών ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems μεγαλύτερα ή φλαντζωτά ηλεκτρόδια με υποδοχές 4 mm. Το καλώδιο είναι εξοπλισμένο με ορθογώνιους επίπεδους συνδέσμους για διακριτική και βολική χρήση.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: