Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

CBT

Ενημερωτικό δελτίο

CBT 

Για την ευχαρίστηση του πόνου: εργαλεία και σεξουαλικά παιχνίδια για βασανιστήρια πέους και σφαιρών. Εδώ θα βρείτε ακριβώς τα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες dominas και masters.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 65 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 65 στοιχεία

Ο όρος CBT σημαίνει"cock and ball torture". Πρόκειται για μια μορφή BDSM (δέσιμο, πειθαρχία, σαδισμός και μαζοχισμός) στην οποία τα γεννητικά όργανα είναι το επίκεντρο της δραστηριότητας. Τα κοινά χρησιμοποιούμενα αξεσουάρ bem CBT περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, σφίχτες όρχεων, τεντωτήρες όρχεων και ζώνες αγνότητας με ηλεκτρική διέγερση ή κλουβιά πέους με αιχμές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν την κίνηση ή να ασκήσουν πίεση στα γεννητικά όργανα. Επιπλέον, αξεσουάρ BDSM όπως σχοινιά, αλυσίδες και χειροπέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δέσουν ή να περιορίσουν συναινετικά το άτομο που υποβάλλεται στοCBT . Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλες οι δραστηριότητες BDSM είναι συναινετικές και ασφαλείς και όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν τα όριά τους.

CBT αναφέρεται στηνπρακτική BDSM του πέους και των όρχεων. CBT είναι μια συναινετική πρακτική και όχι βασανιστήρια με την ηθική έννοια, κλασικά μεταξύ ενός σαδιστικά προδιατεθειμένου ατόμου (άνδρα ή γυναίκας) και ενός αρσενικού, μαζοχιστικά προδιατεθειμένου ατόμου.