Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από E-Stim Systems

Νέο Προσφορά
  • Πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από E-Stim Systems

Το πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από το E-Stim Systems είναι μια ευέλικτη και καινοτόμος λύση για την αρθρωτή διπολική ηλεκτροδιέγερση του πέους. Σχεδιασμένο να συνεργάζεται με το σύστημα ElectroRing™ για τη δημιουργία πραγματικών διπολικών αισθήσεων, προσφέρει μια μοναδική και αποτελεσματική προσέγγιση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους.

Περισσότερες πληροφορίες

3764/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από την E-Stim Systems: Βελτιωμένη αρθρωτή ηλεκτροδιέγερση του πέους.

    Το πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από το E-Stim Systems είναι μια ευέλικτη και καινοτόμος λύση για την αρθρωτή διπολική ηλεκτροδιέγερση. Σχεδιασμένο να συνεργάζεται με το σύστημα ElectroRing™ για τη δημιουργία πραγματικών διπολικών αισθήσεων, προσφέρει μια μοναδική και αποτελεσματική προσέγγιση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους.

    The ElectroRing™ Accessory Pack from E-Stim Systems αποτελεί βασικό μέρος του συστήματος ElectroRing™. Για πλήρη και αποτελεσματική διπολική διέγερση, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το πακέτο αξεσουάρ μαζί με τους δακτυλίους του συστήματος ElectroRing™. Το πακέτο αξεσουάρ βελτιώνει τη δυνατότητα προσαρμογής των μεμονωμένων δακτυλίων, τη διέγερση και την ασφάλεια (αγνότητα σε πλαίσιο BDSM).

    Καινοτόμος αρθρωτός σχεδιασμός για στοχευμένη ηλεκτροδιέγερση:

    • Το σύστημα ElectroRing™ έχει αρθρωτό σχεδιασμό και αποτελείται από δύο δακτυλίους που χωρίζονται από έναν μονωτήρα για να δημιουργηθεί μια πραγματική διπολική διαμόρφωση.
    • Συνήθως, ένας μεγαλύτερος δακτύλιος τοποθετείται πίσω από τους όρχεις και ένας μικρότερος δακτύλιος τοποθετείται στον άξονα του πέους για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική διέγερση και των δύο περιοχών.


    Αυξημένη ασφάλεια και ευελιξία:

    • Για μια εφαρμογή που δεν "ξεφεύγει", το σετ εξαρτημάτων περιλαμβάνει εξάγωνες βίδες και ένα εξάγωνο κλειδί για την αντικατάσταση των παραδοσιακών βιδών. Αυτό καθιστά πιο δύσκολη την αφαίρεση των δακτυλίων πέους χωρίς το κατάλληλο εργαλείο, αυξάνοντας την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της αγνότητας.
    • Η σειρά ElectroRing™ προσφέρει μεγάλη ποικιλία μεγεθών, από 30 mm έως 65 mm εσωτερική διάμετρο, όλα κατασκευασμένα από ανθεκτικό αλουμίνιο. Αυτή η ποικιλία εξασφαλίζει άνετη και κατάλληλη εφαρμογή για διαφορετικά μεγέθη πέους.


    Πλήρες πακέτο εξαρτημάτων για εύκολη εγκατάσταση:

    • Το πακέτο αξεσουάρ περιλαμβάνει έναν διαχωριστή και όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για μια πλήρη διαμόρφωση.
    • Οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν με ευελιξία τα μεγέθη των δακτυλίων ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και έτσι να προσαρμόζουν το σύστημα.


    Πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από την E-Stim Systems: Το επόμενο επίπεδο ηλεκτροδιέγερσης πέους.

    Το πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από το E-Stim Systems είναι κάτι περισσότερο από ένα σετ αξεσουάρ, είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα για ενισχυμένη ηλεκτροδιέγερση. Με τον αρθρωτό σχεδιασμό του, το σύστημα ElectroRing™ είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει προηγμένες τεχνικές ηλεκτροδιέγερσης για το πέος.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • ElectroRing™ από E-Stim Systems
    • Σημείωση: Το πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ δεν περιέχει δακτυλίους.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems ύψιστη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Με ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Κατασκευασμένο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

     

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από E-Stim Systems

      Πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από E-Stim Systems

      Το πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™ από το E-Stim Systems είναι μια ευέλικτη και καινοτόμος λύση για την αρθρωτή διπολική ηλεκτροδιέγερση του πέους. Σχεδιασμένο να συνεργάζεται με το σύστημα ElectroRing™ για τη δημιουργία πραγματικών διπολικών αισθήσεων, προσφέρει μια μοναδική και αποτελεσματική προσέγγιση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: