Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ball stretcher

Ενημερωτικό δελτίο

Ball stretcher 

Ένα ανοξείδωτο ατσάλι ball stretcher προσφέρει σε πολλούς άνδρες μεγάλη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού. Οι βαρύτερες εκδόσεις μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διεύρυνση του όσχεου.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 66 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 66 στοιχεία

Τοball stretcher είναι μια συσκευή ή ένα σεξουαλικό παιχνίδι που φοριέται γύρω από το όσχεο για να τεντώσει τους όρχεις. Το ball stretcher είναι συνήθως κατασκευασμένο από διάφορα υλικά. Η MEO προσφέρει ball stretcher από σιλικόνη, ball stretcher από δέρμα, ball stretcher από μέταλλο και ball stretcher από καουτσούκ. Διαθέτουμε επίσης κλειδώσιμα ball stretcher. ball stretcher και τα βάρη όρχεων διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη και μπορούν να φορεθούν για μικρές ή μεγάλες χρονικές περιόδους.

Η χρήση ενός σφαιρικού τεντωτήρα έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πολλοί άνδρες βρίσκουν την αίσθηση του τεντώματος των όρχεων ή του όσχεου τους πολύ ευχάριστη, καθώς τους δίνει ένα μοναδικό και έντονο συναίσθημα κατά τη διάρκεια του σεξ. Ορισμένοι άνδρες παρατηρούν επίσης ότι η χρήση ενός τεντωτήρασφαιρών αυξάνει τη σεξουαλική τους απόδοση αυξάνοντας την αντοχή τους ή κάνοντας τους οργασμούς τους πιο έντονους.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι τεντωτήρων σφαιρών. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς είναι οι εξής:


Όταν επιλέγετε ένα τεντωτήρα μπάλας , είναι σημαντικό να εξετάσετε παράγοντες όπως το υλικό, το μέγεθος και το βάρος. Είναι επίσης σημαντικό να ξεκινήσετε με ένα μικρότερο μέγεθος τεντωτήρα σφαιρών και να προχωρήσετε σταδιακά σεβαρύτερα μεγέθη ball stretcher καθώς το σώμα σας συνηθίζει την αίσθηση του τεντώματος των όρχεων και του όσχεου σας. Είναι επίσης σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης και φροντίδας του κατασκευαστή για να διασφαλίσετε ότι το ball stretcher σας θα διαρκέσει πολύ και θα είναι ασφαλές στη χρήση. Στη MEO, θα βρίσκετε πάντα τη μεγαλύτερη ποικιλία ball stretcher και τα πιο πρόσφατα μοντέλα σφαιρικών τεντωμάτων.