Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Συσκευές ηλεκτρικής διέγερσης

Ενημερωτικό δελτίο

Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από E-Stim Systems

Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από την E-Stim Systems είναι ιδανική για χρήση BDSM, καθώς διαθέτει 2 κανάλια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διέγερση πολλαπλών σημείων του σώματος και 9 προγράμματα (π.χ. άρμεγμα, πόνος, περιποίηση) που προσφέρουν ποικιλία αισθήσεων. Η λειτουργία ήχου προσθέτει μια άλλη συναρπαστική διάσταση στο E-Stim σε ένα πλαίσιο BDSM.

Περισσότερες πληροφορίες

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Χρόνος παράδοσης περίπου 7 ημέρες

    Περισσότερες πληροφορίες

    Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από την E-Stim Systems: η πύλη σας για απαράμιλλη BDSM απόλαυση.

    Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από την E-Stim Systems είναι μια αξιοσημείωτη συσκευή για δραστηριότητες BDSM λόγω του μοναδικού συνδυασμού ισχύος, ευελιξίας και ευκολίας στη χρήση. Με τη λειτουργία διπλού καναλιού, το ElectroPebble™ επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση δύο ηλεκτροδίων, ενεργοποιώντας συναρπαστικές αισθήσεις σε πολλά σημεία του σώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε σενάρια BDSM, όπου ο έλεγχος της έντασης και της κατανομής της διέγερσης είναι σημαντικός.

    Τα εννέα ρυθμιζόμενα προγράμματα - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" και "Torment" - προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αισθήσεων από απαλές έως έντονες. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη συσκευή στις προσωπικές τους προτιμήσεις και όρια - μια κρίσιμη πτυχή στο BDSM, όπου το παιχνίδι με διαφορετικά επίπεδα αισθήσεων βρίσκεται στο επίκεντρο.

    Η καινοτόμος οθόνη LifeLine™, η οποία εμφανίζει οπτικά τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις, βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη με ένα διαισθητικό και αισθητικά ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Η λειτουργία ήχου, όπου η μουσική ή η φωνή ελέγχει τη διέγερση, ανοίγει νέες δυνατότητες για δημιουργικές συνεδρίες BDSM, δημιουργώντας μια αισθητηριακή εμπειρία που ελέγχεται από τον ήχο.

    Απελευθερώστε την απόλυτη απόλαυση BDSM: Ανακαλύψτε τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ - το κλειδί σας για ηλεκτρισμένες περιπέτειες!

    ElectroPebble™ από την E-Stim Systems: ζήστε την εμπειρία της ηλεκτροδιέγερσης BDSM όπως ποτέ άλλοτε! Το ElectroPebble™, η τελευταία καινοτομία από την E-Stim Systems στον τομέα του ηλεκτροσεξ, δεν είναι απλώς μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, αλλά ένα όργανο καθαρής απόλαυσης. Σχεδιασμένο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες, το ElectroPebble™ είναι ένα μείγμα απόδοσης και ευκολίας στη χρήση.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Ζήστε την εμπειρία του ηλεκτροελέγχου όπως ποτέ άλλοτε!

    Ανακαλύψτε έναν κόσμο αισθήσεων όπου ο έλεγχος συναντά τη δημιουργικότητα και η απόλαυση την καινοτομία. Το ElectroPebble™ δεν είναι απλώς μια συσκευή, αλλά μια περιπέτεια σε ανεξερεύνητες σφαίρες σεξουαλικής κυριαρχίας που περιμένουν να τις ανακαλύψετε εσείς.

    Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ της E-Stim Systems:

    • Ευελιξία χάρη στα δύο κανάλια: Χάρη στη λειτουργικότητα δύο καναλιών του ElectroPebble™, 2 ηλεκτρόδια μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα για να προκαλέσουν διεγερτικές αισθήσεις σε πολλές περιοχές του σώματος (ή σε στόμια). Κάθε κανάλι διαθέτει απείρως μεταβλητούς ελέγχους που σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ισχύ για να επιτύχετε το τέλειο μείγμα απόλαυσης και πόνου.
    • Εννέα ρυθμιζόμενα προγράμματα: Με εννέα ρυθμιζόμενα προγράμματα, όπως "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" και "Torment", μπορείτε να βυθιστείτε σε μια ποικιλία αισθήσεων. (Οι όροι αναφέρονται σε διαφορετικές ρυθμίσεις διέγερσης: το "Pulse" δημιουργεί ρυθμικούς παλμούς, το "Flo" παρέχει ομαλή, ρέουσα διέγερση, το "Split" χωρίζει τη διέγερση σε διαφορετικά μοτίβα, το "Bounce" εναλλάσσει τις εντάσεις, το "Audio" χρησιμοποιεί ήχους για έλεγχο, το "Milk" αναφέρεται στο άρμεγμα του πέους, το "Squeeze" προσομοιώνει μια αίσθηση πίεσης, το "Tease" για απαλή διέγερση και το "Torment" για πιο έντονη διέγερση.). Κάθε ρύθμιση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μοναδικές και ποικίλες εμπειρίες που μπορούν εύκολα να ελεγχθούν για εξατομικευμένη ηλεκτροδιέγερση.
    • Καινοτόμος οθόνη LifeLine™: Το ElectroPebble™ διαθέτει την οθόνη LifeLine™, μια σειρά από φωτεινές λυχνίες LED που πάλλονται συγχρονισμένα με τη λειτουργία και τη ρύθμιση, παρέχοντας μια οπτική ένδειξη της τρέχουσας λειτουργίας της συσκευής - μια πραγματική καινοτομία στις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης.
    • Λειτουργία ήχου: Το ενσωματωμένο μικρόφωνο στη λειτουργία ήχου καθιστά δυνατό τον έλεγχο της ηλεκτροδιέγερσης με μουσική ή φωνή - για μια εντελώς μοναδική εμπειρία.
    • Εργονομικός σχεδιασμός: Το ElectroPebble™ έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να εφαρμόζει άνετα στο χέρι. Συνδυάζει εργονομικό σχεδιασμό με ισχυρές λειτουργίες, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν κάτι περισσότερο από μια απλή συσκευή e-stimulation.


    Το ElectroPebble™ είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή συσκευή ηλεκτροδιέγερσης - είναι ένας πραγματικός θησαυρός. Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ είναι η πιο πρόσφατη συσκευή από την E-Stim Systemsγεμάτη με χαρακτηριστικά και ισχύ, αλλά και εύκολη στη χρήση.

    Το ElectroPebble™ διατίθεται σε θήκη μεταφοράς και η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης καλύπτεται από την αποκλειστική εγγύηση διάρκειας ζωής από την E-Stim Systems.

    Καθώς πρόκειται για συσκευή διπλού καναλιού, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα δύο ηλεκτρόδια για να εξαπλωθούν οι αισθήσεις σε πολλές περιοχές του σώματος. Κάθε κανάλι διαθέτει το δικό του αδιαβάθμητο ρυθμιστή που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ακριβή ένταση της διέγερσης που επιθυμείτε. αν ανεβάσετε πολύ τον επιλογέα, μπορείτε να τον κατεβάσετε ξανά με ένα γρήγορο γύρισμα, χωρίς να χρειάζεται να πατάτε επανειλημμένα κουμπιά.

    Κάθε ένας από τους 9 τρόπους λειτουργίας του προγράμματος είναι ρυθμιζόμενος, προσφέροντας ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος αισθήσεων και δυνατοτήτων, και με τα απλά χειριστήρια επιλογής τρόπου λειτουργίας, η εναλλαγή μεταξύ των τρόπων λειτουργίας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη.

    Αν θέλετε κάτι άλλο εκτός από τους προκαθορισμένους τρόπους λειτουργίας, απλά γυρίστε το ElectroPebble™ σε λειτουργία ήχου. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας είδος ηλεκτροδιέγερσης με το ElectroPebble™ παίζοντας μουσική ή αφήνοντας τη φωνή του δασκάλου σας να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο. Το ηχητικό σήμα ελέγχει το σήμα εξόδου και με μια εντελώς νέα μέθοδο, η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ μπορεί να δημιουργήσει υπέροχες αισθήσεις που μπορείτε να ελέγξετε εσείς ή ο κυρίαρχος σύντροφός σας.

    Το ElectroPebble™ έρχεται σε μια προσαρμοσμένη θήκη μεταφοράς μαζί με δύο καλώδια σύνδεσης 2mm, μια μπαταρία, ένα πακέτο τεσσάρων αυτοκόλλητων μαξιλαριών ηλεκτροδίων, έναν οδηγό γρήγορης εκκίνησης και φυσικά ένα λεπτομερές εγχειρίδιο χρήσης - όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως.

    Το ElectroPebble™ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους ευρωπαϊκούς και βρετανικούς κανονισμούς ασφαλείας και διαθέτει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο περιορισμός ρεύματος. Έχει σήμανση CE και συνοδεύεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • ElectroPebble™ συσκευή ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems
    • Pebble™ Διαστάσεις: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Το αντικείμενο της παράδοσης περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τις περιπέτειες ηλεκτροδιέγερσης BDSM.
    • Πεδίο παράδοσης: Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™, 2 x καλώδια εξόδου 3,5 mm έως 2 mm, 4 x αυτοκόλλητα μαξιλαράκια ηλεκτροδίων, 1 x μπαταρία PP3 9V, οδηγός γρήγορης εκκίνησης και λεπτομερείς οδηγίες χρήσης, προσαρμοσμένη προστατευτική τσάντα.
    • Κανάλια/έξοδοι: Δύο κανάλια μέσω των τυποποιημένων στη βιομηχανία μονοφωνικών υποδοχών 3,5 mm
    • Οθόνη: Πολύ φωτεινές ενδεικτικές λυχνίες LED δείχνουν την κατάσταση, την κατάσταση της μπαταρίας, τη δραστηριότητα του καναλιού και της λειτουργίας.
    • Λειτουργίες προγράμματος: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" και "Torment".
    • Είσοδος ήχου: εσωτερικό μικρόφωνο
    • Χειριστήρια: Δύο ανεξάρτητα χειριστήρια για την ένταση των καναλιών, χειριστήρια για τη ρύθμιση του τρόπου λειτουργίας και δύο κουμπιά επιλογής τρόπου λειτουργίας.
    • Κυματομορφή εξόδου: BiPhasic AC
    • Τροφοδοσία: Τυπική αλκαλική μπαταρία 9 βολτ (PP3)
    • Ασφάλεια και ποιότητα E-Stim Systems αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    • Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ο περιορισμός ρεύματος.
    • Σήμανση CE και UKCA.
    • Παρέχεται με εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Αξιολόγηση 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από E-Stim Systems

      Συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από E-Stim Systems

      Η συσκευή ηλεκτροδιέγερσης ElectroPebble™ από την E-Stim Systems είναι ιδανική για χρήση BDSM, καθώς διαθέτει 2 κανάλια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διέγερση πολλαπλών σημείων του σώματος και 9 προγράμματα (π.χ. άρμεγμα, πόνος, περιποίηση) που προσφέρουν ποικιλία αισθήσεων. Η λειτουργία ήχου προσθέτει μια άλλη συναρπαστική διάσταση στο E-Stim σε ένα πλαίσιο BDSM.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      17 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: