Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μικρό ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems

Το μικρό Magnum™ Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να εξερευνήσουν την κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Ως μέρος της οικογένειας Magnum™, αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου αεροσκαφών για μια έντονη και άκρως ικανοποιητική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3798/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μικρό ηλεκτρόδιο Magnum™ από την E-Stim Systems: ιδανικό για αρχάριους στην κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση!

    Το μικρό Magnum™ Ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να εξερευνήσουν την κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Ως μέλος της οικογένειας Magnum™, αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου αεροσκαφών για μια έντονη και ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία.

    Τεχνικά στοιχεία:

    • Τύπος: Τοποθετήσιμο διπολικό ηλεκτρόδιο, ιδανικό για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.
    • Συνολικό μήκος: Στα 87 mm, το ηλεκτρόδιο έχει άνετο μέγεθος για αρχάριους.
    • Εισαγώγιμο μήκος: Το εισαγώγιμο μήκος 65 mm είναι ιδανικό για μια άνετη και σταδιακή εισαγωγή στην ηλεκτροδιέγερση.
    • Διάμετρος: Η μέτρια διάμετρος των 25 mm δεν τρομάζει και καθιστά αυτά τα ηλεκτρόδια ιδανικό σημείο εκκίνησης για όποιον ξεκινά την ηλεκτροδιέγερση.
    • Περιφέρεια/μέγεθος: Με περιφέρεια 78 mm, το ηλεκτρόδιο προσφέρει ικανοποιητικό μέγεθος χωρίς να είναι υπερβολικά μεγάλο.
    • Βάρος: Με βάρος 111 g, το ηλεκτρόδιο Magnum® είναι ελαφρύ και εύχρηστο.
    • Συνδέσεις: Δύο υποδοχές 4 mm στη βάση εξασφαλίζουν συμβατότητα με διάφορες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης.


    Ευκολία και άνεση στον χρήστη:

    Το μικρό, εργονομικά διαμορφωμένο ηλεκτρόδιο Magnum™ Ηλεκτρόδιο διευκολύνει την εισαγωγή χάρη στο σχεδιασμό του και αυξάνει την άνεση κατά την κολπική και πρωκτική χρήση. Το πολυτελές σατινέ φινίρισμα το καθιστά ακόμη πιο ευχάριστο στη χρήση. Το συμπαγές μέγεθος και η απαλή καμπυλότητα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για τους νεοεισερχόμενους στην ηλεκτροδιέγερση, καθώς επιτρέπουν μια ήπια αλλά έντονη εισαγωγή.

    Συντήρηση και φροντίδα:

    Η φροντίδα του ηλεκτροδίου Magnum® είναι πολύ απλή: καθαρίστε το ηλεκτρόδιο με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή χρησιμοποιήστε το σπρέι VERYCLEAN. Βεβαιωθείτε ότι το ηλεκτρόδιο είναι εντελώς στεγνό πριν το αποθηκεύσετε. Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα ειδικό λιπαντικό, όπως το ESHOCK μας. Αυτό διευκολύνει την εισαγωγή του ηλεκτροδίου και αυξάνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα. Λάβετε υπόψη ότι τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή τα υβριδικά λιπαντικά πρέπει να αποφεύγονται και ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια E-Stim.

    Εγγύηση εφ' όρου ζωής:

    E-Stim Systems προσφέρει εγγύηση διάρκειας ζωής για το ηλεκτρόδιο Magnum™, αντανακλώντας την εμπιστοσύνη στην ποιότητα και τη μακροζωία του. Αυτό το ηλεκτρόδιο είναι η τέλεια επιλογή για αρχάριους που θέλουν μια ασφαλή, άνετη και αποτελεσματική εισαγωγή στην κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνολικό μήκος: 87 mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 65 mm
    • Διάμετρος: 25 mm
    • Περιφέρεια/μέγεθος: 78 mm
    • Βάρος: 111g
    • Συνδέσεις: 2 x υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση του κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα πάνω απ' όλα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr zufrieden

    2,5 cm Durchmesser reichen für meine analen "Bedürfnisse" :-) absolut aus. Finde die Elektro genau richtig so. Die Stromwirkung ist gut da zu spüren, wo ich es haben will. Man muss am Reizstromgerät ein wenig rumspielen, um den schönsten Effekt zu erzielen. Sehr zufrieden, schneller Versand, keine Probleme.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Wow

    used this on my boyfriend tonight..goes in easy but make sure due to the girth you use plenty of lubrication..once in my BF and he is secured in his sleepsack i started his pleasure ride, later he returned the favor and all i cam say is WOW...this thing is wonderful..fits secure, excellent conductivity...love it

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μικρό ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems

    Μικρό ηλεκτρόδιο Magnum™ από E-Stim Systems

    Το μικρό Magnum™ Ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους που θέλουν να εξερευνήσουν την κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Ως μέρος της οικογένειας Magnum™, αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου αεροσκαφών για μια έντονη και άκρως ικανοποιητική εμπειρία.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: