Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Puppy Βύσματα Butt

Ενημερωτικό δελτίο

Puppy Βύσματα Butt 

Κάθε human pup χρειάζεται έναν ωραίο πούτσο για να κουνιέται. Εδώ είναι η μεγαλύτερη ποικιλία από βύσματα puppy και πρωκτικά βύσματα με ουρά.

Εμφάνιση 1 - 11 από 11 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 11 από 11 στοιχεία

Όταν πρόκειται για το Pup Play, το MEO είναι το μέρος που πρέπει να πάτε με την απίστευτη ποικιλία από ουρές κουταβιών και βύσματα πισινό puppy.

Είτε ψάχνετε για ένα βύσμα "ουράς κουταβιού" είτε για μια "ουρά επίδειξης", είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε εδώ.

Διαθέτουμε τις πιο δημοφιλείς ουρές από την εταιρεία Bad puppy και πολλές άλλες μάρκες σε μια τεράστια γκάμα μεγεθών, χρωμάτων και στυλ. Συνδυάστε τα πρωκτικά μας βύσματα με μία από τις υπέροχες μάσκες puppy για την τέλεια εμφάνιση.

Τι είναι τα πρωκτικά βύσματα puppy;

Ένα πρωκτικό βύσμα puppy (επίσης γνωστό ως πρωκτικό βύσμα): human pup Πρωκτικό βύσμα, Human puppy butt plug ή πρωκτικό βύσμα με ουρά) είναι ένας τύπος δονητή που έχει σχεδιαστεί για πρωκτική χρήση. Για το σκοπό αυτό, τα puppy anal plugs είναι στρογγυλεμένα στο ένα άκρο και κωνικά για ευκολότερη εισαγωγή. Επιπλέον, το άλλο άκρο είναι αρκετά παχύ ώστε το puppy πρωκτικό βύσμα να παραμένει στη θέση του χωρίς πολλή δύναμη και να μην εισάγεται κατά λάθος μέχρι τέρμα. Εκτός από αυτούς τους κοινούς παρονομαστές, υπάρχουν human pup Τα Butt Plugs κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχήματα, χρώματα και υλικά! Puppy Τα πρωκτικά βύσματα χωρίς δόνηση χρησιμοποιούνται είτε για καθαρή διέγερση είτε για την προετοιμασία της πρωκτικής επαφής. Είναι κατάλληλα τόσο για γυναίκες όσο και για ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους άνδρες, στην πραγματικότητα για όλους τους περίεργους ανθρώπους.

Τι κάνουν για μένα τα πρωκτικά βύσματα puppy με ουρά σκύλου

Puppy Τα πρωκτικά βύσματα είναι ιδιαίτερα καλά για την προετοιμασία για ανώδυνη πρωκτική επαφή. Τοποθετούνται με κάποιο λιπαντικό και στη συνέχεια αφήνονται στη θέση τους για λίγα λεπτά για να χαλαρώσουν και να τεντώσουν τους μυς του ορθού. Υπάρχουν διάφορα σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα λιπαντικό. Τα λιπαντικά με βάση το λάδι είναι ιδανικά για το πρωκτικό σεξ επειδή δεν ξηραίνουν τον πρωκτό. Ωστόσο, δεν είναι συμβατά με προφυλακτικά ή παιχνίδια από σιλικόνη ή λατέξ! Μπορείτε αντ' αυτού να χρησιμοποιήσετε ειδικά πρωκτικά λιπαντικά. Διαφορετικά, τα βύσματα πρωκτού είναι επίσης δημοφιλή για καθαρή διέγερση ή ως εφέ επίδειξης ή για να τελειοποιήσετε το ντύσιμο puppy human pup Στολή. Μπορούν επίσης να διεγείρουν το σημείο P του άνδρα κατά τη διάρκεια του σεξ και έτσι να εξασφαλίσουν μια πιο σκληρή στύση!

Puppy Αγοράστε online πρωκτικά βύσματα στο MEO.com

Είτε ψάχνετε για ένα puppy πρωκτικό βύσμα με ή χωρίς δόνηση, θα το βρείτε εδώ στο MEO! Τα βύσματα με ουρά, όπως αυτά της Badpuppy, έχουν τόσο διακοσμητικό όσο και διεγερτικό αποτέλεσμα. Ένα πρωκτικό βύσμα από αλουμίνιο ή ένα υψηλής ποιότητας γυάλινο βύσμα μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερες αισθήσεις λόγω της αρχικά δροσερής επιφάνειάς τους. Φυσικά, διαθέτουμε επίσης εντυπωσιακά πρωκτικά βύσματα puppy από σιλικόνη. Καλή περιήγηση!