Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικό λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικό λιπαντικό 

Με αυτά τα σύγχρονα πρωκτικά λιπαντικά, μπορείτε να αποφύγετε τον πόνο κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Το πρωκτικό λιπαντικό μας έχει ειδικές ιδιότητες που κάνουν το πρωκτικό σεξ ακόμα πιο διασκεδαστικό.

12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 23 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 23 στοιχεία

Το πρωκτικό λιπαντικό είναι απαραίτητο για να κάνετε πρωκτικό σεξ με χαλαρό τρόπο και χωρίς πολύ πόνο. Το πρωκτικό σεξ χωρίς ειδικό πρωκτικό λιπαντικό είναι δυνατό, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά επώδυνο. Τα πρωκτικά λιπαντικά μας βοηθούν τα ζευγάρια να απολαμβάνουν περισσότερο το πρωκτικό σεξ.

Σε αντίθεση με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν παράγει φυσική υγρασία, η οποία είναι σημαντική για το σεξ. Για το σκοπό αυτό, υπάρχουν πρωκτικά λιπαντικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή υγρασίας στον πρωκτό, ώστε να καταστεί εφικτό το πρωκτικό σεξ. Στη συνέχεια, δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείται προφυλακτικό ή όχι, διότι με το πρωκτικό λιπαντικό τζελ, η σεξουαλική επαφή είναι συνήθως δυνατή χωρίς προβλήματα. Το πρωκτικό λιπαντικό κάνει το πρωκτικό σεξ συνολικά πιο χαλαρό και πιο εύκολο. Ως εκ τούτου, συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση ενός τέτοιου πρωκτικού λιπαντικού, ειδικά ως αρχάριος ή άπειρος.

Είναι δυνατόν να κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς πρωκτικό λιπαντικό

Ηπρωκτική επαφή χωρίς πρωκτικό λιπαντικό είναι καταρχήν δυνατή, αλλά ειδικά για τα άπειρα ζευγάρια μπορεί να είναι πολύ επώδυνη και άβολη. Όταν κάνετε πρωκτικό σεξ χωρίς πρωκτικό λιπαντικό, χρειάζεστε υπομονή και κάποια προετοιμασία. Δεν είναι δυνατόν να διεισδύσετε απευθείας πρωκτικά σε μια γυναίκα ή έναν άνδρα χωρίς εκείνη ή εκείνος να αισθανθεί πόνο. Ο σφιγκτήρας μυς πρέπει να διασταλεί με τα δάχτυλα, ώστε να είναι ευκολότερη η διείσδυση από το πρωκτό.

Ένα butt plug, αν υπάρχει, μπορεί επίσης να βοηθήσει. Για το σκοπό αυτό, ο πρωκτός πρέπει να υγραίνεται με σάλιο, ώστε να είναι δυνατή η διείσδυση χωρίς ιδιαίτερο πόνο. Σε γενικές γραμμές, το πρωκτικό σεξ χωρίς πρωκτικό λιπαντικό είναι αρκετά εφικτό, αλλά δεν συνιστάται, διότι ειδικά για τα άπειρα ζευγάρια μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο, γεγονός που καθιστά το σεξ άβολο και όχι ευχάριστο.

Ποια είναι η διαφορά από το κανονικό λιπαντικό

Διάφοροι κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η MEO, έχουν αναπτύξει ειδικά πρωκτικά λιπαντικά για το πρωκτικό σεξ που είναι ακριβώς προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εραστών του πρωκτικού σεξ. Με αυτά τα πρωκτικά λιπαντικά, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο να διασφαλιστεί ότι το λιπαντικό φιλμ που παράγεται είναι πολύ παχύ και ότι οι ιδιότητες ολίσθησης διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να είναι εγγυημένη η εκτεταμένη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ.

Στο μεταξύ, στην αγορά κυκλοφορούν και πρωκτικά λιπαντικά με συστατικά όπως η λιδοκαΐνη. Αυτό το δραστικό συστατικό έχει αναισθητική δράση και εξουδετερώνει τον πόνο. Ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Ο καλύτερος τρόπος για να το διαπιστώσετε είναι να δοκιμάσετε αν σας ταιριάζει καλύτερα ένα πρωκτικό λιπαντικό με ενεργά συστατικά όπως η λιδοκαΐνη ή ένα συμβατικό πρωκτικό λιπαντικό.

Πόσο πρωκτικό λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιώ για το πρωκτικό σεξ

Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Ορισμένα ζευγάρια το προτιμούν όταν υπάρχει μόνο μια μικρή ποσότητα πρωκτικού λιπαντικού - σε άλλα αρέσει πραγματικά η αίσθηση όταν είναι εξαιρετικά υγρή λόγω της μεγάλης ποσότητας πρωκτικού λιπαντικού. Παρεμπιπτόντως, έχει διαφορά αν χρησιμοποιείτε πρωκτικό λιπαντικό με βάση το νερό ή τη σιλικόνη. Με το πρωκτικό λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη, πρέπει να χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερο απ' ό,τι με το πρωκτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Τελικά, είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ, ανεξάρτητα από το πόσο πρωκτικό λιπαντικό χρησιμοποιείτε. Είναι θέμα γούστου αν θα χρησιμοποιήσετε λίγο ή πολύ πρωκτικό λιπαντικό κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Αν έχετε αμφιβολίες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λίγο περισσότερο, γιατί τότε είστε στην ασφαλή πλευρά όσον αφορά τον πόνο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιγότερο την επόμενη φορά, αν ήταν πολύ πρωκτικό λιπαντικό για εσάς. Πολλά ζευγάρια απλώς διαφοροποιούν την ποσότητα του πρωκτικού λιπαντικού που χρησιμοποιούν, γεγονός που τους δίνει μεγάλη ποικιλία στο πρωκτικό σεξ.

Τι κάνει ένα καλό πρωκτικό λιπαντικό

Ένα καλό πρωκτικό λιπαντικό χαρακτηρίζεται κυρίως από το γεγονός ότι αποτελεί μεγάλη βοήθεια κατά την πρωκτική επαφή. Πρέπει να διευκολύνει τη διείσδυση και να κάνει το σεξ ευχάριστο και ανώδυνο για το ζευγάρι. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ενός καλού πρωκτικού λιπαντικού είναι η μεγάλης διάρκειας λίπανση, δηλαδή ότι το λιπαντικό διατηρεί τον πρωκτό υγρό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Με τα κατώτερα πρωκτικά λιπαντικά, η υγρασία δεν διαρκεί πολύ και πρέπει να επαναλαμβάνετε συνεχώς την εφαρμογή πρωκτικού λιπαντικού. Ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό δεν προκαλεί φαγούρα και δεν μυρίζει δυσάρεστα. Τα πρωκτικά λιπαντικά από τη MEO είναι η τέλεια επιλογή. Στην καλύτερη περίπτωση, ένα πρωκτικό λιπαντικό για πρωκτικό σεξ είναι άγευστο και άοσμο. Όταν αγοράζετε πρωκτικό λιπαντικό, θα πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή στις κριτικές, ώστε να παίρνετε ένα καλό λιπαντικόκαι να μην χρειάζεται να ενοχλείστε με κακή ποιότητα. Το πρωκτικό λιπαντικό υψηλής ποιότητας κοστίζει συνήθως περισσότερο από το πρωκτικό λιπαντικό κατώτερης ποιότητας, αλλά ειδικά για το πρωκτικό σεξ θα πρέπει να σας αξίζει τα χρήματα.

Είναι το πρωκτικό λιπαντικό κατάλληλο και για το κολπικό σεξ

Κατ' αρχήν, τα πρωκτικά λιπαντικά είναι κατάλληλα και για την κολπική επαφή. Υπάρχουν πολλά τζελ που είναι κατάλληλα και για τα δύο. Η διαφορά μεταξύ των διαφόρων λιπαντικών έγκειται κυρίως στην τιμή του pH. Ορισμένα πρωκτικά λιπαντικά περιέχουν ειδικές ουσίες που είναι ανακουφιστικές και αναισθητικές. Αυτά τα τζελ δεν είναι απαραίτητα για την κολπική επαφή.

Καλύτερα να επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της MEO και να ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα των διαφορετικών πρωκτικών λιπαντικών, διότι εκεί παρουσιάζονται και επεξηγούνται όλα τα πρωκτικά λιπαντικά. Ωστόσο, τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε ένα πρωκτικό λιπαντικό και για την κολπική επαφή. Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεστε καλά, να διασκεδάζετε κατά τη διάρκεια του σεξ και απλά να το απολαμβάνετε. Παρεμπιπτόντως, διαθέτουμε επίσης μια ευρεία γκάμα σπρέι blowjob και ακόμη και ένα καινοτόμο σπρέιdeep throat !