Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM paddle

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM paddle 

Πολλοί από τους πελάτες μας προτιμούν το spanking με ένα paddle στο BDSM (δουλεία, πειθαρχία, υποταγή και μαζοχισμός). Τα paddles χρησιμοποιούνται συχνά σε συνεδρίες BDSM ή spanking, καθώς μπορούν να παρέχουν μια ισχυρή, έντονη αίσθηση χωρίς να προκαλούν σοβαρό τραυματισμό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κουπιών: ξύλινα κουπιά BDSM, δερμάτινα κουπιά κα...

Πολλοί από τους πελάτες μας προτιμούν το spanking με ένα paddle στο BDSM (δουλεία, πειθαρχία, υποταγή και μαζοχισμός). Τα paddles χρησιμοποιούνται συχνά σε συνεδρίες BDSM ή spanking, καθώς μπορούν να παρέχουν μια ισχυρή, έντονη αίσθηση χωρίς να προκαλούν σοβαρό τραυματισμό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι κουπιών: ξύλινα κουπιά BDSM, δερμάτινα κουπιά και κουπιά από καουτσούκ. Ορισμένα paddles έχουν επίσης διαφορετικές υφές ή σχήματα, όπως το σχήμα μιας καρδιάς, για να ενισχύσουν την αίσθηση. Ορισμένα έχουν επίσης paddle έχουν ανοίγματα ή σχισμές που μπορούν να κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο έντονη. Η επιλογή του κουπιού είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και είναι καλύτερο να πειραματιστείτε για να βρείτε τι σας αρέσει.

Περισσότερα
12
ανά σελίδα
Εμφάνιση 1 - 12 από 40 στοιχεία
Εμφάνιση 1 - 12 από 40 στοιχεία

Τα BDSM paddles είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε δραστηριότητες BDSM (δουλεία, πειθαρχία, κυριαρχία, υποταγή, σαδισμός και μαζοχισμός) για το λεγόμενο "Impact Play", δηλαδή τον ξυλοδαρμό. Τα paddles είναι συνήθως κατασκευασμένα από ξύλο, δέρμα ή πλαστικό και τα paddles διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν τα paddles BDSM για διάφορους λόγους. Για ορισμένους, είναι μια μορφή ανταλλαγής δύναμης σε ένα πλαίσιο BDSM, όπου ο κυρίαρχος σύντροφος χρησιμοποιεί το paddle για να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του πάνω στον υποτακτικό σύντροφό του. Για άλλους, είναι ένας τρόπος να δοκιμάσουν τα όριά τους και να βιώσουν έντονες αισθήσεις. Τα κουπιά BDSM μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μέρος του ερωτικού ξυλοδαρμού, όπου ο ένας σύντροφος χτυπά τους γλουτούς του άλλου με το paddle για να δημιουργήσει σεξουαλική διέγερση.

MEO προσφέρει διαφορετικούς τύπους κουπιών BDSM, καθένα paddle με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους κουπιών είναι:

Ξύλινα κουπιά: Αυτός είναι ο πιο παραδοσιακός τύπος κουπιού που χρησιμοποιείται στο BDSM. Τα κουπιά MEO είναι συνήθως κατασκευασμένα από σκληρά ξύλα, όπως δρυς, κερασιά ή σφενδάμι και μπορεί να είναι λεία ή να έχουν επιφάνεια με υφή.

Δερμάτινα κουπιά: Αυτά τα κουπιά είναι κατασκευασμένα από δέρμα και μπορεί να έχουν λεία ή με υφή επιφάνεια. Τα δερμάτινα κουπιά είναι συνήθως πιο εύκαμπτα από τα ξύλιναpaddle κουπιά, καθιστώντας τα πιο άνετα στη χρήση.

Πλαστικά κουπιά: Αυτά τα κουπιά είναι κατασκευασμένα από σκληρό πλαστικό και είναι συνήθως φθηνότερα από τα ξύλινα ή δερμάτινα κουπιά. Μπορεί να έχουν λεία ή με υφή επιφάνεια.

Κουπιά από καουτσούκ: Αυτά τα κουπιά είναι κατασκευασμένα από καουτσούκ και είναι συνήθως πιο εύκαμπτα από τα ξύλινα ή τα πλαστικά κουπιά. Αυτά τα κουπιά ξυλοδαρμού μπορεί να έχουν λεία ή με υφή επιφάνεια.