Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χάντρες πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικές χάντρες Analgeddon ® Black Baller

Τώρα υπάρχει ένα τέλος στις συνηθισμένες πρωκτικές χάντρες: Έρχεται η αναβάθμιση που όλοι περίμεναν! Ενώ πολλές μεγάλες πρωκτικές χάντρες κάνουν μόνο αυτό που περιμένετε να κάνουν, ή πολύ λιγότερα, οι μεγάλες πρωκτικές χάντρες της Analgeddon θέτουν νέα πρότυπα στην πρωκτική απόλαυση. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, εδώ έρχονται πρωκτικές χάντρες σε 6 μεγάλα μεγέθη για να ικανοποιήσουν τους

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Όχι άλλες συνηθισμένες πρωκτικές χάντρες: Έρχεται η αναβάθμιση που όλοι περίμεναν! Ενώ πολλές μεγάλες πρωκτικές χάντρες κάνουν μόνο αυτό που περιμένετε να κάνουν, ή πολύ λιγότερο, οι μεγάλες πρωκτικές χάντρες Black Baller από την Analgeddon θέτουν νέα πρότυπα όσον αφορά την πρωκτική απόλαυση. Είτε αρχάριος είτε ειδικός, εδώ έρχονται πρωκτικές χάντρες σε 6 μεγάλα μεγέθη για να ικανοποιήσουν τους πάντες!

     

    Γιατί αυτές οι μεγάλες πρωκτικές χάντρες είναι η πρώτη επιλογή για τόσους πολλούς πελάτες μας Η απάντηση βρίσκεται στο υλικό και στο σχεδιασμό:

     

    Υγρή σιλικόνη! Αυτό το επαναστατικό υλικό είναι μεταξένια μαλακό, υποαλλεργικό και εξαιρετικά εύκαμπτο, ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε καμπύλη του σώματός σας. Είναι φιλικό προς το δέρμα και προσφέρει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση.

     

    Έχετε αυτό που χρειάζεται για να γίνετε επαγγελματίας πρωκτικός Δοκιμάστε το με το Black Baller Πρωκτικές χάντρες από το Analgeddon!

     

    Το σωστό μέγεθος για όλους! Είτε πρόκειται για αρχάριους, προχωρημένους ή απόλυτους πρωκτικούς επαγγελματίες - προσφέρουμε μια ποικιλία μεγεθών, ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει το τέλειο μέγεθος για τις ανάγκες του.

     

    • S: 9 μπάλες - διάμετρος 4 cm, μήκος 45 cm
    • M: 9 μπάλες - διάμετρος 5 cm, μήκος 55 cm
    • L: 9 μπάλες - διάμετρος 6 cm, μήκος 66 cm
    • XL: 6 μπάλες - διάμετρος 6 cm, μήκος 46 cm
    • XXL: 5 μπάλες - διάμετρος 8 cm, μήκος 49 cm
    • XXXL: 4 μπάλες - διάμετρος 9 cm, μήκος 45 cm

     

    Γιατί αυτές οι πρωκτικές χάντρες εξαντλούνται συνεχώς - μάθετε το τώρα!

     

    Καινοτόμος σχεδιασμός! Η ισχυρή βάση αναρρόφησης μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, επιτρέποντας τη χρήση των πρωκτικών χαντρών χωρίς χέρια. Η βάση αναρρόφησης χρησιμεύει επίσης ως πρακτική λαβή ανάκτησης για να βγάζετε τη μία μπάλα μετά την άλλη με την ταχύτητα που σας αρέσει καλύτερα. Αυτή η αργή ή γρήγορη απόσυρση κατά τη διάρκεια του οργασμού μπορεί να αυξήσει την ένταση του οργασμού πολλές φορές!

     

    Πολύ περισσότερα από ένα απλό πρωκτικό παιχνίδι: η ευελιξία του Analgeddon's Black Baller Οι πρωκτικές χάντρες από την Analgeddon δεν τελειώνουν με την πρωκτική χρήση. Είναι επίσης κατάλληλες για κολπικό παιχνίδι και επομένως αποτελούν must-have για κάθε λάτρη των ιδιαίτερων περιπετειών.

     

    Το μέγεθος δεν είναι το παν - αλλά κάνει τη διαφορά! Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκεστε στο πρωκτικό σας ταξίδι ανακάλυψης, έχουμε το τέλειο μέγεθος για εσάς. Από τον περίεργο αρχάριο μέχρι τον έμπειρο γνώστη - η ποικιλία μεγεθών μας εγγυάται μια εξατομικευμένη εμπειρία.

     

    Από το 0 στο 100: Πώς να εντείνετε τον οργασμό σας σε δευτερόλεπτα!

     

    Το φαινόμενο του οργασμού! Πολλοί άνδρες αναφέρουν ότι οι πρωκτικές χάντρες τους δίνουν μια αίσθηση διέγερσης και έντασης που είναι δύσκολο να επιτευχθεί διαφορετικά. Αυτό οφείλεται στον προστάτη, γνωστό και ως "σημείο P", ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε συγκλονιστικούς οργασμούς όταν διεγείρεται σωστά με πρωκτικές χάντρες. Και αυτό είναι το σημείο όπου το Black Baller Πρωκτικές χάντρες μπαίνουν στο παιχνίδι: η ιδιαίτερη αίσθηση του να τραβάτε τις πρωκτικές χάντρες αργά ή γρήγορα κατά τη διάρκεια του οργασμού εντείνει τις αισθήσεις πάρα πολύ. Είναι σαν τα κύματα της ηδονής να πλημμυρίζουν το σώμα σε ατελείωτους βρόχους και να εντείνουν τον οργασμό τόσο σε διάρκεια όσο και σε ένταση.

     

    Γιατί οι ειδικοί προτιμούν το Aquameo και το Extremeo όταν χρησιμοποιούν μεγάλες πρωκτικές χάντρες!

     

    Για μια βέλτιστη εμπειρία, συνιστούμε τη χρήση μιας πρωκτικής πλύσης προηγουμένως. Αυτό εξασφαλίζει καθαρή και ανέμελη απόλαυση. Όταν επιλέγετε λιπαντικό, συνιστούμε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, για να προστατέψετε το υψηλής ποιότητας υλικό και να κάνετε την εισαγωγή των πρωκτικών χαντρών ακόμα πιο άνετη. Το σπρέι Extremeo Spray μας χαλαρώνει τον σφιγκτήρα και σας διευκολύνει να εισάγετε τις πρωκτικές χάντρες.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Analgeddon ® Black Baller
    • Το Analgeddon® είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας. Το Analgeddon αντιπροσωπεύει την ποιότητα, το πάθος και τις απαράμιλλες στιγμές έκστασης.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Κατάλληλο για αρχάριους και επαγγελματίες.
    • Για πρωκτική και κολπική χρήση.
    • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό. Τα προϊόντα που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό. Το σπρέι Extremeo Spray μας χαλαρώνει τον σφιγκτήρα και σας διευκολύνει να εισάγετε τις πρωκτικές χάντρες.
    • Ανθεκτικότητα: Τα ερωτικά παιχνίδια που κατασκευάζονται από το Liquid Silicone είναι ανθεκτικά και μακροχρόνια. Με τη σωστή φροντίδα, μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.
    • Δεν είναι τυχαίο ότι το Liquid Silicone είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά για παιχνίδια οικειότητας. Ειδικά για τις πρωκτικές χάντρες, το Liquid Silicone προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα.
    • Ασφάλεια: Το Liquid Silicone είναι υποαλλεργικό, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ απίθανο να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι επίσης μη πορώδες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στα βακτήρια και σε άλλους μικροοργανισμούς που μπορούν να συσσωρευτούν σε πορώδη υλικά.
    • Ευκαμψία: Το Liquid Silicone είναι ταυτόχρονα σταθερό και εύκαμπτο, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό υλικό για πρωκτικά σφαιρίδια. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στα πρωκτικά σφαιρίδια να προσαρμόζονται στο σώμα και να εξασφαλίζουν άνετη εισαγωγή στον πρωκτό και αφαίρεση από αυτόν.
    • Ανακαλύψτε το MEO, το κορυφαίο κατάστημα για πρωκτικές χάντρες, πρωκτικές χάντρες σιλικόνης, μεγάλες πρωκτικές χάντρες και πολλά άλλα! Είτε πρόκειται για πρωκτική αλυσίδα, πρωκτικό παιχνίδι, butt plug ή πρωκτικό δονητή - η MEO σας προσφέρει το καλύτερο από τα καλύτερα. Από πρωκτικές χάντρες για αρχάριους μέχρι σετ πρωκτικής εκπαίδευσης για προχωρημένους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων εύκαμπτων πρωκτικών παιχνιδιών, αδιάβροχων πρωκτικών χαντρών και βελούδινα μαλακών πρωκτικών χαντρών. Προσφέρουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας, από πρωκτικές χάντρες χωρίς φθαλικό εστέρα έως φιλικές προς το δέρμα. Παραγγείλετε πρωκτικές χάντρες από τη MEO τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση.

    Big Anal Beads

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfecto

    Ya las he probado y genial, recomiendo el producto

      Αξιολόγηση 

      Muy placenteras

      El tacto es muy suave y la sensación al usarlas es muy buena. Los 49 cm son el largo total, siendo el insertable algo menor, pero de todas maneras es un tamaño bastante aceptable.

        Αξιολόγηση 

        This thing is the Everest of anal toys!

        These beads live up to the name of the company; they are extreme! I cannot wait to get the 4th bead in. But be careful if you're used to soft big toys, because although it's flexible overall, the beads are firmer than a fist. You definitely need depth experience along with girth to get these in all the way :') .

          Αξιολόγηση 

          Tolle Verarbeitung

          Tolle Verarbeitung! Fühlt sich gut an! Größen Auswahl ist der Wahnsinn. Kompliment.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Jederzeit wieder. Top Qualität.

          Gute Verarbeitung. Aber wirklich etwas schwer die Größe XXL komplett aus nutzen zu können. Mit etwas Übung und ausreichend Entspannung klappte es aber dann doch!

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Perfect for both of us!

          My girlfriend and I are absolutely thrilled with these anal beads. The workmanship is excellent and the silicone feels really comfortable on the skin. The size and length are just right - it fits perfectly. We would recommend this product to anyone. It really lived up to our expectations and is a great upgrade for our bedroom. We are completely satisfied!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Πρωκτικές χάντρες Analgeddon ® Black Baller

            Πρωκτικές χάντρες Analgeddon ® Black Baller

            Τώρα υπάρχει ένα τέλος στις συνηθισμένες πρωκτικές χάντρες: Έρχεται η αναβάθμιση που όλοι περίμεναν! Ενώ πολλές μεγάλες πρωκτικές χάντρες κάνουν μόνο αυτό που περιμένετε να κάνουν, ή πολύ λιγότερα, οι μεγάλες πρωκτικές χάντρες της Analgeddon θέτουν νέα πρότυπα στην πρωκτική απόλαυση. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, εδώ έρχονται πρωκτικές χάντρες σε 6 μεγάλα μεγέθη για να ικανοποιήσουν τους

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            28 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: