Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γέλη Fisting

Ενημερωτικό δελτίο

J-JELLY Λιπαντικό για ακραίες σεξουαλικές πρακτικές

Νέο

J-JELLY είναι το απόλυτο λιπαντικό για μια εξαιρετική εμπειρία κατά τη διάρκεια του ακραίου σεξ. Βασισμένο στη δοκιμασμένη σκόνη J-Lube, αυτό το έτοιμο προς χρήση λιπαντικό προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα δικά σας φυσικά όρια. Ιδανικό για σεξουαλικές πρακτικές όπως το κολπικό ή το πρωκτικό σεξ fisting και ως λιπαντικό κατά τη χρήση μηχανής γαμησίματος.

Περισσότερες πληροφορίες

3736/240

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

J-JELLY είναι το απόλυτο λιπαντικό για μια εξαιρετική εμπειρία κατά τη διάρκεια του ακραίου σεξ. Βασισμένο στη δοκιμασμένη σκόνη J-Lube, αυτό το έτοιμο προς χρήση λιπαντικό προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα δικά σας φυσικά όρια. Ιδανικό για σεξουαλικές πρακτικές όπως το κολπικό ή το πρωκτικό σεξ fisting και ως λιπαντικό κατά τη χρήση μηχανής γαμησίματος. J-JELLY σας επιτρέπει να αφήσετε πίσω σας τα συνηθισμένα και σας προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες.

 

Με μια σύσταση που είναι γλιστερή, παχύρρευστη και ταυτόχρονα απίστευτα λεία, είναι ιδανικό για χρήση με πολύ μεγάλα πουλιά J-JELLY είναι ιδανικό για χρήση με πολύ μεγάλους δονητές ή για fisting. Είτε σόλο είτε ως ζευγάρι - με J-JELLY κάθε εμπειρία θα είναι εκπληκτικά καυτή.

 

Τα κυριότερα σημεία του J-JELLY:

 

  • J-JELLY βασίζεται στην έτοιμη σκόνη J-Lube.
  • J-JELLY είναι πολύ παχύρρευστο και εξαιρετικά ολισθηρό.
  • J-JELLY μειώνει την τριβή και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού κατά τη διάρκεια ακραίων σεξουαλικών πρακτικών.
  • J-JELLY είναι εύκολο στη χρήση χάρη στο πρακτικό καπάκι με αναδιπλούμενο καπάκι.
  • J-JELLY είναι άοσμο και άγευστο, δεν λιπαίνει και δεν λερώνει.
  • J-JELLY είναι συμβατό με λατέξ, σιλικόνη και όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια.
  • J-JELLY είναι έτοιμο προς χρήση αμέσως χωρίς να χρειάζεται να αναμειχθεί η σκόνη J-Lube.
  • J-JELLY μεγιστοποιεί την ευχαρίστηση με μεγάλους δονητές ή κατά τη διάρκεια του σεξ με γαμημένο μηχάνημα.
  • J-JELLY μπορεί να επανενεργοποιηθεί με νερό ανά πάσα στιγμή.

 

Συνιστάται για πιο ακραίες σεξουαλικές δραστηριότητες, αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση.

 

J-JELLY είναι ένα λιπαντικό που αναπτύχθηκε αρχικά στις ΗΠΑ για κτηνιατρική χρήση. Το αρχικό προϊόν "J-Lube" είναι μια σκόνη που αναμιγνύεται με νερό για να σχηματίσει ένα ολισθηρό λιπαντικό που μοιάζει με τζελ. J-Lube μπορεί να γίνει όσο παχύρρευστο ή λεπτόρρευστο επιθυμείτε.

 

Γιατί είναι J-JELLY απαραίτητο για σκληρότερες πρακτικές όπως το κολπικό ή πρωκτικό fisting

 

Η απάντηση βρίσκεται στην παχύρρευστη συνοχή του J-JELLYη οποία είναι απαραίτητη για την ασφαλή και άνετη διείσδυση σε σωματικές οπές. J-JELLY αυτό μειώνει την τριβή και επομένως ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για πιο εντατικές σεξουαλικές πρακτικές όπως το κολπικό ή πρωκτικό fisting.

 

Το μπουκάλι των 237 ml παρέχει αρκετό λιπαντικό για πολλές παθιασμένες ώρες. Και ο εύκολος χειρισμός χάρη στο πρακτικό καπάκι με αναδιπλούμενο καπάκι εξασφαλίζει ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας.

 

J-JELLY είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό λιπαντικό, είναι η απάντηση στην αναζήτηση μιας ανέμελης, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικής λύσης για όλες τις ακραίες σεξουαλικές πρακτικές. J-JELLY είναι άοσμο, άγευστο, μη λιπαρό και δεν λερώνει. Αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, είναι J-JELLY συμβατό με λατέξ, σιλικόνη και όλους τους τύπους σεξουαλικών παιχνιδιών, καθιστώντας το ένα ευέλικτο λιπαντικό σε κάθε συλλογή σεξουαλικών παιχνιδιών.

 

Για όσους θέλουν να πάρουν την ανάμειξη στα χέρια τους, υπάρχει πάντα η σκόνη J-Lube. Αλλά αν σας αρέσει το απλό και βολικό J-JELLY είναι η ιδανική επιλογή - ένα παχύρρευστο τζελ που είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί αμέσως.

 

J-JELLY το J-Lube δεν είναι απλώς ένα λιπαντικό, είναι το εισιτήριο για νέες, ικανοποιητικές εμπειρίες που θα απογειώσουν το παιχνίδι σας. Είτε με μεγάλους δονητές, fisting ή το σεξ με μια γαμημένη μηχανή, J-JELLY κάνει εξαιρετική δουλειά δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ολισθηρό στρώμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια για να μεγιστοποιήσει την απόλαυση.

 

Ως λιπαντικό με βάση το νερό, μπορεί να J-JELLY μπορεί να στεγνώσει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα: απλά απλώστε περισσότερο ή ενεργοποιήστε ξανά με μερικές σταγόνες νερό και συνεχίστε. Θα λατρέψετε το παχύρρευστο λιπαντικό J-JELLY που κολλάει στο δέρμα ή στο ερωτικό παιχνίδι μέχρι να γίνει πιο λεπτό και πιο ολισθηρό με τη θερμότητα. Χάρη στις υδατοδιαλυτές του ιδιότητες, τα υπολείμματα μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα μετά την απόλαυση.

 

Συνιστούμε J-JELLY σε όσους αναζητούν ένα παχύτερο, αποτελεσματικό και εύχρηστο λιπαντικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για απαιτητικές σεξουαλικές δραστηριότητες. Δοκιμάστε το και βιώστε πώς J-JELLY Κάνει τις προσωπικές σας στιγμές αξέχαστες!

 

Περισσότερες λεπτομέρειες: Το λιπαντικό για το δέρμα και το δέρμα είναι ιδανικό για την εφαρμογή του σε όλες τις χρήσεις:

 

  • J-JELLY Λιπαντικό για ακραίες σεξουαλικές πρακτικές
  • Εξαιρετικά ολισθηρό, παχύρρευστο και ταυτόχρονα απίστευτα απαλό.
  • Ιδανικό για χρήση με μεγάλους δονητές, για fisting (τόσο πρωκτικό όσο και κολπικό) ή για χρήση με μηχανές σεξ.
  • Κατάλληλο και για συνουσία (πρωκτική και κολπική)!
  • Διαρκεί περισσότερο από πολλά άλλα λιπαντικά.
  • Συστατικά (INCI): παραϋδροξυβενζοϊκό προπύλιο, παραϋδροξυβενζοϊκό μεθύλιο
  • Περιεκτικότητα: 237 ml (8 fl.oz.)
  • Ακολουθούν μερικές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σκόνη J-Lube: Ένα μπουκάλι J-Lube παράγει περίπου έντεκα λίτρα λιπαντικού. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να προετοιμάσετε το λιπαντικό πριν από το σεξ. Εάν, όπως εμείς, προτιμάτε να πάρετε ένα μπουκάλι λιπαντικό και να το κάνετε απλά, αυτό είναι J-JELLY είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς έρχεται προ-αναμεμειγμένο.
  • Το MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

J-JELLY Λιπαντικό για ακραίες σεξουαλικές πρακτικές

J-JELLY Λιπαντικό για ακραίες σεξουαλικές πρακτικές

J-JELLY είναι το απόλυτο λιπαντικό για μια εξαιρετική εμπειρία κατά τη διάρκεια του ακραίου σεξ. Βασισμένο στη δοκιμασμένη σκόνη J-Lube, αυτό το έτοιμο προς χρήση λιπαντικό προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεπεράσετε τα δικά σας φυσικά όρια. Ιδανικό για σεξουαλικές πρακτικές όπως το κολπικό ή το πρωκτικό σεξ fisting και ως λιπαντικό κατά τη χρήση μηχανής γαμησίματος.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: