Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μικρό ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems

Το ηλεκτρόδιο σε σχήμα τορπίλης από E-Stim Systems είναι ένα εξαιρετικό διπολικό ηλεκτρόδιο, ιδανικό για όποιον θέλει να βιώσει μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση κατά την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση και ο στιβαρός σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3794/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μικρό ηλεκτρόδιο Torpedo™ από την E-Stim Systems: ένα ισχυρό διπολικό ηλεκτρόδιο για κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση!

    Το ηλεκτρόδιο σε σχήμα τορπίλης από το E-Stim Systems είναι ένα εξαιρετικό διπολικό ηλεκτρόδιο, ιδανικό για όποιον θέλει να βιώσει μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση κατά την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία με τον στιβαρό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του.

    Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του μικρού ηλεκτροδίου Torpedo™:

    • Διπολικό, εισαγόμενο ηλεκτρόδιο: Το μικρό ηλεκτρόδιο Torpedo™ είναι ένα διπολικό, εισαγόμενο ηλεκτρόδιο που παρέχει στοχευμένη ηλεκτροδιέγερση.
    • Λεία, στρογγυλεμένη κεφαλή: Το ηλεκτρόδιο διαθέτει λεία, στρογγυλεμένη κεφαλή που διευκολύνει την πρωκτική/κολπική εισαγωγή και επιτρέπει την άνετη χρήση.
    • Σατινέ φινίρισμα και καλός χειρισμός: Το Torpedo™ διαθέτει πολυτελές σατινέ φινίρισμα και φρεζαρισμένο αυλάκι στη βάση που διευκολύνει την πρωκτική/κολπική εισαγωγή και αφαίρεση.
    • Υψηλής ποιότητας κατασκευή: Αυτό το premium ηλεκτρόδιο είναι κατασκευασμένο από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας και έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το ηλεκτρόδιο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για καθαρισμό, ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή και η μακροζωία και συνοδεύεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής.
    • Εξαιρετική αγωγιμότητα: Με τις επιφάνειες ηλεκτρικής επαφής στο πάνω και στο κάτω μέρος, το ηλεκτρόδιο Torpedo™ παρέχει εξαιρετική και πιο φυσική επαφή από άλλα ηλεκτρόδια.


    Διαστάσεις και τεχνικά στοιχεία:

    Το μικρό ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems είναι ένα εισαγόμενο διπολικό ηλεκτρόδιο για πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση. Με συνολικό μήκος 130 mm και μήκος εισαγωγής 100 mm, το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους χρήστες. Με διάμετρο 38 mm και περιφέρεια 119 mm, το ηλεκτρόδιο είναι πολύ άνετο στη χρήση. Με βάρος 344 g, κάθεται άνετα στο χέρι χωρίς να είναι πολύ βαρύ. Για τη σύνδεση με μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, το μικρό ηλεκτρόδιο διαθέτει δύο Torpedo™ διαθέτει δύο υποδοχές των 4 mm στη βάση. Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών καθιστά το μικρό Torpedo™ ένα φανταστικό σεξουαλικό παιχνίδι για ηλεκτροδιέγερση.

    Καθαρισμός και φροντίδα:

    Ο καθαρισμός είναι απλός: καθαρίστε το ηλεκτρόδιο με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή με σπρέι VERYCLEAN και στη συνέχεια σκουπίστε το. Το ηλεκτρόδιο, συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών, πρέπει να είναι εντελώς στεγνό πριν από την αποθήκευση.

    Βέλτιστη χρήση του ηλεκτροδίου Torpedo™ Ηλεκτροδίου:

    Για μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης, συνιστούμε τη χρήση του λιπαντικού μας με βάση το νερό ESHOCK για να διευκολύνετε την εισαγωγή του ηλεκτροδίου και να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά σιλικόνης ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems ηλεκτρόδια.

    The little Torpedo™: Ένα must-have για τους λάτρεις του ηλεκτροδιεγέρτη

    Με τον στιβαρό σχεδιασμό και τα φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά του, το little Torpedo™ είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε ηλεκτροδιεγέρτη Torpedo™ είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και προσφέρει μια μοναδική και έντονη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Το ηλεκτρόδιο του μικρού Torpedo™ από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό, τοποθετούμενο
    • Συνολικό μήκος: 130 mm
    • Εισαγόμενο μήκος: 100 mm
    • Διάμετρος: 38 mm
    • Περιφέρεια/μέγεθος: 119 mm
    • Βάρος: 344g
    • Συνδέσεις: 2 x υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Για χρήση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης (διάφορα καλώδια σύνδεσης και προσαρμογείς διατίθενται ως αξεσουάρ).
    • Με αποκλειστική εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems η ασφάλεια και η ποιότητα προηγούνται.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Αξιολόγηση 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      commande recu

      impeccable

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μικρό ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems

      Μικρό ηλεκτρόδιο Torpedo™ από E-Stim Systems

      Το ηλεκτρόδιο σε σχήμα τορπίλης από E-Stim Systems είναι ένα εξαιρετικό διπολικό ηλεκτρόδιο, ιδανικό για όποιον θέλει να βιώσει μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση κατά την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση. Το ηλεκτρόδιο είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική ηλεκτροδιέγερση και ο στιβαρός σχεδιασμός και η λειτουργικότητά του εξασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: