Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Estim butt plug Pro - Δονητής πρωκτού με ηλεκτροδιέγερση

Ζήστε μια ηλεκτρισμένη περιπέτεια σε μια κατηγορία από μόνη της με αυτό το ανατομικά διαμορφωμένο Estim butt plug - από τρυφερό σε σκληρό! Το δονητικό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης E-Stim Pro συνδυάζει την παραδοσιακή πρωκτική διέγερση με τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, χωρίς να χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος, καλώδια ή ηλεκτρόδια.

Περισσότερες πληροφορίες

3422/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε μια ηλεκτρισμένη περιπέτεια σε μια κατηγορία από μόνη της με αυτό το ανατομικά διαμορφωμένο Estim butt plug - από τρυφερό σε σκληρό! Το δονητικό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης E-Stim Pro συνδυάζει την παραδοσιακή πρωκτική διέγερση με τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, χωρίς να χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος, καλώδια ή ηλεκτρόδια. Ζήστε την εκπληκτική αίσθηση της διείσδυσης σε συνδυασμό με τα σαγηνευτικά ηλεκτρικά ερεθίσματα βαθιά μέσα στο σώμα σας!

     

    Πρωκτικό βύσμα E-Stim Pro με τηλεχειριστήριο: Αυτό το ερωτικό παιχνίδι EStim θα φέρει επανάσταση στην ερωτική σας ζωή!

     

    Επιλέξτε ανάμεσα σε μαλακό και σκληρό: Επιλέξτε ανάμεσα σε 5 λειτουργίες δόνησης και 5 λειτουργίες ηλεκτροδιέγερσης για την απόλυτη πρωκτική απόλαυση. Χρησιμοποιήστε τη δόνηση και την ηλεκτροδιέγερση ξεχωριστά ή σε συνδυασμό για να βρείτε την τέλεια πρωκτική διέγερση για εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτό το Estim butt plug για πρόσθετη απόλαυση με ηλεκτρική κλωτσιά ενώ κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας ή απολαύστε το butt plug μόνο του για να προσθέσετε μια ιδιαίτερη πινελιά στη συνεδρία σας.

     

    Ασύρματος έλεγχος: Τα ερωτικά παιχνίδια E-Stim Pro της MEO διαθέτουν ασύρματο τηλεχειριστήριο με μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη, ώστε να γνωρίζετε πάντα ακριβώς ποια δόνηση και ποιο ρεύμα είναι ενεργά. Ιδανικό για να βρείτε τον ιδανικό συνδυασμό δόνησης και ηλεκτροδιέγερσης για να φτάσετε την απόλαυσή σας σε ένα νέο επίπεδο.

     

    Παραδώστε τον έλεγχο: Το ασύρματο τηλεχειριστήριο θέτει νέα πρότυπα για ερωτικές ή ακόμα και κυρίαρχες εκπλήξεις. Φανταστείτε μια βραδιά με τον σύντροφό σας όπου παραδίδετε πλήρως τα ηνία. Στη μέση του δείπνου ή σε ένα πάρτι, ένα μυστικό πάτημα ενός κουμπιού πυροδοτεί ξαφνικά μια ηλεκτρισμένη ώθηση ή μια βαθιά δόνηση βαθιά μέσα στο σώμα σας.

     

    Καθαρή πολυτέλεια: κάθε προϊόν της σειράς E-Stim Pro της MEO είναι επαναφορτιζόμενο μέσω ενός παρεχόμενου καλωδίου φόρτισης USB και κατασκευασμένο από βελούδινα απαλή σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα και λατέξ - για μια ασφαλή και ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία. Για μέγιστη απόλαυση, συνιστούμε τη χρήση με τζελ ηλεκτροδίων με βάση το νερό.

     

    Ένα ερωτικό παιχνίδι με δόνηση και ηλεκτροδιέγερση προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων στο πλαίσιο του BDSM για να εντείνει το παιχνίδι ανάμεσα στην ευχαρίστηση και τον πόνο, την κυριαρχία και την υποταγή, τον έλεγχο και την παράδοση. Ακολουθούν ορισμένες πιθανές εφαρμογές και τεχνικές για την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των ερωτικών παιχνιδιών Estim:

     

    Αυξημένη ευαισθησία: Ξεκινήστε με απαλές δονήσεις για να αυξήσετε την ευαισθησία του υποτακτικού συντρόφου. Μετά από λίγο, η ηλεκτροδιέγερση εντείνεται, αυξάνοντας το αίσθημα διέγερσης και υπερευαισθησίας ταυτόχρονα.

     

    Ελεγχόμενη απόλαυση: Ο κυρίαρχος σύντροφος μπορεί να ελέγχει την ένταση και το ρυθμό των δονήσεων και της ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό καθιστά δυνατό να φέρει τον υποτακτικό σύντροφο στα πρόθυρα του οργασμού και στη συνέχεια να τον σταματήσει ξανά (πείραγμα και άρνηση).

     

    Τιμωρία και ανταμοιβή: Χρησιμοποιήστε τα υψηλότερα επίπεδα ηλεκτροδιέγερσης ως "τιμωρία" και τις δονήσεις ως "ανταμοιβή". Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον υποτακτικό να νιώσει ότι πρέπει να "κερδίσει" την απόλαυση.

     

    Δέσιμο: Ο υποτακτικός σύντροφος είναι δεμένος και το ερωτικό παιχνίδι Estim χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα αίσθημα αδυναμίας. Ο συνδυασμός της δουλείας και της ερωτικής ηλεκτρικής διέγερσης μπορεί να αυξήσει το αίσθημα της υποταγής.

     

    Στέρηση αισθήσεων: δέστε τα μάτια του συντρόφου σας και χρησιμοποιήστε ωτοασπίδες για να απενεργοποιήσετε άλλες αισθήσεις. Αυτό αυξάνει την εστίαση στην ηλεκτρική διέγερση και τις δονήσεις, γεγονός που αυξάνει την ένταση της εμπειρίας.

     

    Παιχνίδι ρόλων: Ενσωματώστε το ερωτικό παιχνίδι Estim σε διάφορα παιχνίδια ρόλων, π.χ. ως "ιατρική συσκευή" σε ένα σενάριο κλινικής.

     

    Συνδυασμός με άλλα ερωτικά παιχνίδια: Χρησιμοποιήστε το ερωτικό παιχνίδι Estim σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ BDSM, όπως μαστίγια, σφιγκτήρες θηλών ή κερί. Ανάλογα με το πλαίσιο, αυτό μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστηση ή τον πόνο.

     

    Συμβουλή: Για μια ιδιαίτερα έντονη εμπειρία, συνιστούμε τη χρήση ενός τζελ ηλεκτροδίων με βάση το νερό, όπως το λιπαντικό μας ESHOCK. Πριν και μετά τη χρήση, θα πρέπει να καθαρίζετε το ερωτικό παιχνίδι Estim με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Αφήστε τον εαυτό σας να περιποιηθείτε από αυτό το απόλυτο e-stim butt plug και αυξήστε την απόλαυσή σας με μια αίσθηση μυρμηγκιάσματος που δεν έχετε ξαναζήσει!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Το Estim είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα..:

     

    • Estim butt plug - πρωκτικός δονητής με ηλεκτροδιέγερση
    • Με τηλεχειριστήριο
    • Με 3 διαφορετικές εντάσεις Estim, 2 μοτίβα διέγερσης, 3 ταχύτητες δόνησης και 2 μοτίβα δόνησης.
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Συνολικό μήκος 104 mm, μήκος εισαγωγής 81 mm, μεγαλύτερη διάμετρος εισαγωγής 41 mm.
    • Υλικό: Σιλικόνη και πλαστικό ABS.
    • Σημείωση: Λειτουργεί με μπαταρία με 1 μπαταρία CR2032, η οποία περιλαμβάνεται.
    • Τα σεξουαλικά παιχνίδια με δόνηση και ηλεκτρική διέγερση μπορούν να αποτελέσουν μια συναρπαστική προσθήκη σε μια συνεδρία BDSM, αν και η ασφάλεια θα πρέπει πάντα να αποτελεί προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να καθορίσετε εκ των προτέρων σαφή όρια και ασφαλείς λέξεις και να δίνετε πάντα προσοχή στις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Η ηλεκτροδιέγερση πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με προσοχή και αφού διαβάσετε διεξοδικά τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
    • Γνωρίστε τον συναρπαστικό κόσμο της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης με τη MEO - έναν από τους ηγέτες του κλάδου στα προϊόντα e-stimulation. Με πολυετή εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων που θα κάνουν ακόμη και τις πιο τρελές φαντασιώσεις πραγματικότητα. E-Stim Dildos & Estim Anal Plugs: Νιώστε την έντονη και μοναδική αίσθηση των ηλεκτρικών παλμών που πάλλονται βαθιά μέσα σας. Οι δονητές E-Stim και τα πρωκτικά βύσματα δεν είναι μόνο εργονομικά σχεδιασμένα, αλλά προσφέρουν επίσης ασφαλή και ευχάριστη χρήση για στιγμές που κόβουν την ανάσα. Ηλεκτρικά δαχτυλίδια πέους: Ανεβάστε τη διέγερσή σας σε ένα νέο επίπεδο! Τα δαχτυλίδια πέους μας υπόσχονται όχι μόνο πιο σκληρή και μεγαλύτερη στύση, αλλά και μια μυρμηγκιαστική απόλαυση που εντείνει κάθε άγγιγμα. Ηλεκτρικά μαξιλάρια & ηλεκτρόδια: Ιδανικά για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες. Τοποθετήστε τα εκεί που θέλετε να απολαύσετε περισσότερο την ηλεκτρική διέγερση και ζήστε ένα εντελώς νέο φάσμα αισθήσεων. Ελεγκτές E-Stim: Από το απαλό τσούξιμο μέχρι τις έντονες αυξήσεις, οι ελεγκτές μας σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο των ηλεκτρικών σας περιπετειών. Η MEO αντιπροσωπεύει την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία. Όλα τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο στην ερωτική ηλεκτρική διέγερση. Εμπνευστείτε από την ποικιλία των προϊόντων μας Estim και βουτήξτε στον κόσμο της ηλεκτρικής έκστασης.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr gut

    Sehr gut stimulierend oder sehr gut bestrafend. Ich liebe es!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Awesome

    Good piece to ease into estim play. Remote makes for a great restraint/bondage tool and allows great control over the intensity. My sub goes wild with this in her.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Good feeling

    I love the way it vibrates and shocks gave me pleasure but even better when Electro Sex Gel ESHOCK is used. The only thing I don't like is you can't stop either action unless you turn it off but other than that great toy to use.

      Αξιολόγηση 

      Good first e-stim toy

      The size and shape are perfect, the vibrations are just right, it's easy to pull out, and the e-stim is not too extreme for a beginner. I'm looking forward to trying it with the gel next. Most of the time it works just like the instructions say, and you can actually turn off one or both or the other without turning off the whole she-bang, but you have to read the instructions to learn how. It's not intuitive to learn how to use. That said, I had it get stuck on the lowest e-stim and vibe setting once, but it was mild enough to be more of a hilarious situation than truly uncomfortable, don't know what happened to cause it because it never happened again.

      When I wear this out, which I probably will, I'll buy it again. Absolutely worth it, especially for the relatively low price.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Estim butt plug Pro - Δονητής πρωκτού με ηλεκτροδιέγερση

        Estim butt plug Pro - Δονητής πρωκτού με ηλεκτροδιέγερση

        Ζήστε μια ηλεκτρισμένη περιπέτεια σε μια κατηγορία από μόνη της με αυτό το ανατομικά διαμορφωμένο Estim butt plug - από τρυφερό σε σκληρό! Το δονητικό πρωκτικό βύσμα σιλικόνης E-Stim Pro συνδυάζει την παραδοσιακή πρωκτική διέγερση με τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, χωρίς να χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος, καλώδια ή ηλεκτρόδια.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: