Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Προϊόντα spanking

Ενημερωτικό δελτίο

Κόκκινο slapper από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO

Το μας slapper είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στον εξοπλισμό BDSM, καθώς επιτρέπει την ακριβή δοσολογία της έντασης της τιμωρίας και την ικανοποίηση των ατομικών ορίων και προτιμήσεων των συμμετεχόντων. Επιπλέον, η εργονομική ξύλινη λαβή επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο και χειρισμό, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνεδριών.

Περισσότερες πληροφορίες

3824/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε το απόλυτο αξεσουάρ για τις συνεδρίες BDSM: το slapper σε έναν καθαρογραμμένο σχεδιασμό συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική κομψότητα. Αυτό το εξαιρετικό όργανο δεν αποτελεί μόνο ένα οπτικό highlight στη συλλογή σας, αλλά εγγυάται επίσης μια έντονη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

    Εξοπλισμένο με μια στιβαρή, καφέ ξύλινη λαβή και έναν διπλό ιμάντα από δέρμα PU υψηλής ποιότητας, το slapper προσφέρει ένα εντυπωσιακό μήκος 47 cm (συμπεριλαμβανομένου του μήκους της λαβής 18 cm) και πλάτος 5 cm. Η προσεκτική σύνδεση του vegan δέρματος με την ξύλινη λαβή μέσω δύο βιδωτών συνδέσεων δεν υπόσχεται μόνο μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση, αλλά και αξιοσημείωτη στιβαρότητα.

    Ο σχεδιασμός είναι καλά μελετημένος: η χοντρή, εργονομικά διαμορφωμένη λαβή κάθεται άνετα στο χέρι και, μαζί με τον εύκαμπτο ιμάντα, εξασφαλίζει άνετο βάρος και τέλεια ισορροπία. Αυτό διευκολύνει το χειρισμό και κάνει τη χρήση του ευχάριστη. Το slapper είναι ιδανικό για τους λάτρεις του BDSM που αναζητούν ένα αξεσουάρ για να πειθαρχήσουν τους ανυπάκουους υποτακτικούς, καθώς ο πολύ εύκαμπτος ιμάντας παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα κρούσης.

    Συνδυάστε το slapper με άλλα βασικά είδη BDSM, όπως χειροπέδες, μαντήλι με κλειστά μάτια και μπαστούνι, για μια αυθεντική σκηνή. Είτε προτιμάτε μια ήπια τιμωρία είτε ένα δυνατό ξύλο, αυτό το ευέλικτο slapper προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και κάνει τις καρδιές όλων των οπαδών του BDSM να χτυπούν πιο γρήγορα.

    Το δικό μας slapper είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στον εξοπλισμό BDSM, καθώς επιτρέπει την ακριβή δοσολογία της έντασης της τιμωρίας και έτσι την ανταπόκριση στα ατομικά όρια και τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων. Επιπλέον, η εργονομική ξύλινη λαβή επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο και χειρισμό, γεγονός που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνεδριών.

    Η ιστορική χρήση του χαστουκιού στη σχολική πειθαρχία του προσδίδει μια ορισμένη αύρα εξουσίας και αυστηρότητας, η οποία είναι συχνά επιθυμητή σε μια συνεδρία BDSM. Το slapper χρησιμεύει όχι μόνο ως σωματικό αλλά και ως ψυχολογικό εργαλείο για την ενίσχυση της δυναμικής μεταξύ κυριαρχίας και υποταγής.

    Ο συνδυασμός της παραδοσιακής σημασίας και της σύγχρονης προσαρμογής καθιστά το slapper ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό εργαλείο. Η ικανότητα να δημιουργείται ένα τόσο ευρύ φάσμα αισθήσεων με ένα μόνο εργαλείο, από τη λεπτή διέγερση έως την έντονη ευχαρίστηση και τον πόνο, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους. Η χρήση δέρματος PU στη σύγχρονη έκδοση του Slapper απευθύνεται επίσης σε μια αυξανόμενη κοινότητα επαγγελματιών BDSM που εκτιμούν τα vegan ή μη ζωικά προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να συμβιβαστούν στην ποιότητα ή την αποτελεσματικότητα του παιχνιδιού.

    Συνολικά, το slapper είναι ένα παράδειγμα του πώς τα παραδοσιακά όργανα μπορούν να ενσωματωθούν στη σύγχρονη κουλτούρα BDSM και να προσαρμοστούν στα σημερινά πρότυπα και αξίες. Η δημοτικότητά του υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη γοητεία και την ανάγκη για ευέλικτα, αποτελεσματικά και ψυχολογικά ελκυστικά εργαλεία στην τέχνη της τιμωρίας και της πειθαρχίας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • BDSM slapper από το Mauvais Garçon Σειρά από τη MEO
    • Υλικό: Ξύλο, δέρμα PU vegan
    • Διαστάσεις: (συμπεριλαμβανομένου του μήκους της λαβής 18 cm) και πλάτος 5 cm.
    • Καθαρισμός: Μετά τη χρήση με σπρέι VERYCLEAN.
    • Όταν χρησιμοποιείτε τα χαστούκια μας, είναι σημαντικό να τηρείτε πάντα τις αρχές SSC (Safe, Sane, and Consensual). Η ασφάλεια, η λογική και η αμοιβαία συναίνεση είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της υπεύθυνης συμπεριφοράς στην κοινότητα BDSM. Το slapper πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από άτομα που έχουν επίγνωση των κινδύνων και λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή βλάβης. Συνιστάται να εξοικειωθείτε εκ των προτέρων με τις τεχνικές και τις πρακτικές που διασφαλίζουν την ασφαλή χρήση. Το χαστούκι μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα, γι' αυτό είναι σημαντικό να συμφωνηθούν σαφή όρια και σήματα μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών. Οι δραστηριότητες BDSM θα πρέπει πάντα να είναι συναινετικές, ενημερωμένες και σε ασφαλές περιβάλλον, ώστε να διασφαλίζεται η ευημερία όλων των εμπλεκομένων.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Gut für Anfänger geeignet

    Gut für Anfänger geeignet. Sieht toll aus

      Αξιολόγηση 

      Schön anzusehen , aber …

      Bisher immer sehr zufrieden gewesen mit meinen Bestellungen hier.
      Aber diesmal leider nur 2 Sterne .
      Für die stylische Optik und die gute Idee.
      Doch leider schlecht verarbeitet.
      Bei der ersten Session ist das Band schon ausgerissen .
      Also eigentlich eher für Kuschel SM
      Schade

        Αξιολόγηση 

        Fun times

        What fun! It makes a loud slapping noise that sounds much worse than it is... exciting! While nice for nice rosy skin, would take a lot of effort to make marks.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Κόκκινο slapper από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO

          Κόκκινο slapper από το Mauvais Garçon Σειρά από την MEO

          Το μας slapper είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στον εξοπλισμό BDSM, καθώς επιτρέπει την ακριβή δοσολογία της έντασης της τιμωρίας και την ικανοποίηση των ατομικών ορίων και προτιμήσεων των συμμετεχόντων. Επιπλέον, η εργονομική ξύλινη λαβή επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο και χειρισμό, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων συνεδριών.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          10 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: