Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

POWER EXCHANGE - Βύσμα πέους για ηλεκτροδιέγερση

Ψάχνετε για σεξουαλική κυριαρχία και υποταγή Με το ηλεκτρικό βύσμα πέους μας (με σύνδεση για Estim) για υποτακτική απόλαυση, μπορείτε να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας με ή χωρίς σύντροφο και να παραδοθείτε στην απόλυτη απώλεια ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ψάχνετε για σεξουαλική κυριαρχία και υποταγή Με το ηλεκτρικό βύσμα πέους (με σύνδεση για Estim) για υποτακτική απόλαυση, μπορείτε να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας με ή χωρίς σύντροφο και να αφεθείτε στην απόλυτη απώλεια ελέγχου.

    Όποιος απολαμβάνει τα ακραία παιχνίδια με καθετήρα θα λατρέψει το βύσμα πέους POWER EXCHANGE. Ο διεγέρτης της ουρήθρας από σιλικόνη μπορεί να ηλεκτριστεί και είναι το ιδανικό BDSM σεξουαλικό παιχνίδι για γνώστες και ειδικούς. Μια εγγύηση για εξαιρετικά έντονες αισθήσεις βαθιά μέσα σας.

    Έχουμε χρησιμοποιήσει ηλεκτρικά αγώγιμη σιλικόνη για την ιδιαίτερα ολισθηρή επιφάνεια των μονόπολων βυσμάτων πέους μας. Εύκαμπτο από άκρη σε άκρη.

    Με συνολικό μήκος 35 cm και διάμετρο από 4,5 mm έως σχεδόν 10 mm, είναι αρκετά μακρύ για να δημιουργήσει πλήρη απώλεια ελέγχου.

    Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας όρια Τι μπορείτε να πάρετε Με αυτόν τον ηλεκτροδιαστολέα μήκους 35 cm, μπορείτε να το μάθετε και να απολαύσετε ασύγκριτα έντονη διέγερση.

    Χάρη στο στρογγυλεμένο άκρο, την ευκαμψία τους και τη μεγάλη επιφάνεια, τα Estim-Sounds της MEO εισάγονται ιδιαίτερα εύκολα.

    Τα sondes μας από την επαναστατική "SuperSoft" πλατινέ σιλικόνη είναι σίγουρα τα πιο καινοτόμα Estim-Sextoys της αγοράς. Χάρη στην υψηλή ευκαμψία τους και την απαλή επιφάνειά τους, δεν είναι μόνο διασκεδαστικά στη χρήση, αλλά η διαδικασία κατασκευής επιτρέπει επίσης σχήματα και επιφάνειες που κάνουν την καρδιά να χτυπάει πιο γρήγορα.

    Διάμετρος:

    Μικρό: 4,5 mm ø
    Μεσαίο: 5,5 mm ø
    Μεγάλο: 7,5 mm ø
    X-large: 9,5 mm ø

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Ηλεκτροκαθετήρας για σύνδεση με συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, όπως το SEXBOX μας.
    • Για ακραία διέγερση της ουρήθρας.
    • Διαστάσεις: μήκος 35 cm, διατίθενται διάφορες διάμετροι.
    • Η υγιεινή είναι σημαντική. Παρακαλείστε να απολυμάνετε τα χέρια σας και το προϊόν που πρόκειται να εισαχθεί σχολαστικά. Συνιστούμε το σπρέι υγιεινής "VERYCLEAN". Για την εισαγωγή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο το ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό μας VERYDEEP.
    • Για να λειτουργήσει αυτό το ηλεκτρόδιο ενός πόλου, θα χρειαστείτε έναν δεύτερο πόλο, π.χ. το δαχτυλίδι Estim cock ring ή τα αυτοκόλλητα μαξιλάρια Estim.
    • Το καλώδιο προσαρμογέα δεν περιλαμβάνεται στο αντικείμενο της παράδοσης (βλ. συνιστώμενα αξεσουάρ).

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Addict

    Livré en 3 jours je fais un essai ce soir et je suis près à essayer les tailles L et XL XXX.

      Αξιολόγηση 

      OMG the best urethral sound stick

      Even though I had tried previous urethral sticks, I was little wary of taking something as long as this in my penis, but I needed have worried. Lubed up through its length my penis took it well and when powered up together with the cock ring, OMG the sensation is amazing and out of this world. You can really milk yourself to the most intense orgasms. Definitely one to use with plenty of time to enjoy !!

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Shock your cock with electric pleasure!

      I must say I could not believe how big it was but once I was lubed up and got over the shock of having something inside my cock it felt amazing. When I turned on the machine the electro vibes I felt was out of this world,in no time I had the most amazing orgasm.I use my electro toys regularly and now the misses is involved in helping me with the art of electro sex.

      • 7 από 7 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      POWER EXCHANGE - Βύσμα πέους για ηλεκτροδιέγερση

      POWER EXCHANGE - Βύσμα πέους για ηλεκτροδιέγερση

      Ψάχνετε για σεξουαλική κυριαρχία και υποταγή Με το ηλεκτρικό βύσμα πέους μας (με σύνδεση για Estim) για υποτακτική απόλαυση, μπορείτε να ζήσετε τις φαντασιώσεις σας με ή χωρίς σύντροφο και να παραδοθείτε στην απόλυτη απώλεια ελέγχου.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: