Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μικρό ηλεκτρικό αυγό από E-Stim Systems

Μπορούμε να παρουσιάσουμε: το πιο συμπαγές μοντέλο των ηλεκτροδίων σε σχήμα αυγού από το E-Stim Systemsτο μικρό ηλεκτρικό αυγό. Λένε ότι μικρό αλλά δυνατό, και το μικρό ηλεκτρικό αυγό δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το μικρό αλλά όμορφα σχεδιασμένο ηλεκτρικό αυγό διαθέτει έναν μονωτικό δακτύλιο ροζ χρώματος που χωρίζει τα δύο εξαιρετικά γυαλισμένα μισά του αυγού.

Περισσότερες πληροφορίες

3782/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μικρό ηλεκτρικό αυγό από την E-Stim Systems: συμπαγής και ευέλικτη ηλεκτροδιέγερση.

    Μαΐου παρουσιάζουμε: το πιο συμπαγές μοντέλο των ηλεκτροδίων σε σχήμα αυγού από την E-Stim Systems E-Stim Systemsτο μικρό ηλεκτρικό αυγό. Λένε ότι μικρό αλλά δυνατό, και το μικρό ηλεκτρικό αυγό δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το μικρό αλλά όμορφα σχεδιασμένο ηλεκτρικό αυγό διαθέτει έναν μονωτικό δακτύλιο ροζ χρώματος που χωρίζει τα δύο εξαιρετικά γυαλισμένα μισά του αυγού.

    Ανακαλύψτε τις συναρπαστικές δυνατότητες της πρωκτικής ή κολπικής ηλεκτροδιέγερσης με το ηλεκτρικό αυγό της E-Stim Systems:

    Με τα ηλεκτρικά αυγά της E-Stim Systems η τεχνολογία ηλεκτροδιέγερσης συναντά το καθαρό σεξ. Διαθέσιμα σε τρία μεγέθη - μικρό, μεσαίο και μεγάλο - κάθε ηλεκτρικό αυγό είναι σχεδιασμένο για μια μοναδική εμπειρία. Η κολπική και πρωκτική ηλεκτροδιέγερση παρέχουν μια μοναδική αισθησιακή εμπειρία που διαφέρει σημαντικά από τις συμβατικές μεθόδους σεξουαλικής διέγερσης. Με την κολπική ηλεκτροδιέγερση, τα ηλεκτρικά ερεθίσματα στοχεύουν απαλά στις εσωτερικές νευρικές απολήξεις και δημιουργούν μια βαθιά, διαρκή αίσθηση που τα συμβατικά σεξουαλικά παιχνίδια, όπως οι δονητές ή οι δονητές, συχνά δεν μπορούν να παράγουν. Αυτός ο τύπος διέγερσης μπορεί να οδηγήσει σε πολύ έντονους οργασμούς. Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση, από την άλλη πλευρά, επικεντρώνεται στις νευρικές απολήξεις γύρω από τον πρωκτό. Οι ηλεκτρικοί παλμοί διεγείρουν αυτές τις ευαίσθητες περιοχές και δημιουργούν αισθήσεις που κυμαίνονται από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα έως ισχυρούς ρυθμικούς παλμούς. Αυτό μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη σεξουαλική ευχαρίστηση, ειδικά για όσους θέλουν να απολαύσουν τη διέγερση του προστάτη στο έπακρο. Είναι γνωστό ότι η ηλεκτροδιέγερση του προστάτη μπορεί να προκαλέσει έντονους οργασμούς ολόκληρου του σώματος. Όλες οι μέθοδοι πρωκτικής και κολπικής ηλεκτροδιέγερσης προσφέρουν υψηλό βαθμό ελέγχου και προσαρμογής χάρη στις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems προσφέρουν υψηλό βαθμό ελέγχου και εξατομίκευσης που μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές προτιμήσεις. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να πειραματιστούν με μια ποικιλία εντάσεων και μοτίβων ηλεκτροδιέγερσης. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βαθύτερη κατανόηση των προσωπικών σημείων ευχαρίστησης και στην ανακάλυψη άγνωστων προηγουμένως ερωτογενών ζωνών. Συνοψίζοντας, τόσο η κολπική όσο και η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να αυξήσετε τη σεξουαλική ευχαρίστηση και να βιώσετε νέες περιοχές αίσθησης και οικειότητας.

    Δεν απαιτείται πρόσθετο καλώδιο!

    Το μικρό ηλεκτρικό αυγό είναι εξοπλισμένο με ένα καλώδιο μήκους περίπου 1,5 μέτρου με βύσμα 3,5 mm jack, ώστε να μην απαιτούνται πρόσθετα καλώδια. Καθώς δεν υπάρχει βύσμα που να προεξέχει από το ηλεκτρικό αυγό, είναι το ιδανικό ηλεκτρόδιο για να απολαμβάνετε διακριτικά την ερωτική ηλεκτροδιέγερση κάτω από τα ρούχα κατά τη διάρκεια της ημέρας.


    Λεπτός σχεδιασμός για άνετη χρήση:

    • Το μικρό ηλεκτρικό αυγό έχει μοναδικό σχεδιασμό με μονωτικό δακτύλιο ροζ χρώματος που διαχωρίζει τα δύο εξαιρετικά γυαλισμένα μισά για αποτελεσματική διπολική διέγερση.
    • Το λείο σχήμα του ηλεκτρικού αυγού διευκολύνει την εισαγωγή του και το καθιστά εξίσου κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική διέγερση.


    Ποιότητα και εγγύηση:

    • Όπως συμβαίνει με όλα τα premium ηλεκτρόδια από E-Stim Systems το μικρό ηλεκτρικό αυγό καλύπτεται επίσης από τη μοναδική εγγύηση διάρκειας ζωής από την E-Stim Systems ( εξαιρουμένων των καλωδίων ), η οποία εγγυάται την ποιότητα και την αξιοπιστία.


    Προδιαγραφές:

    • Μέγεθος: Μήκος: 41mm, Διάμετρος: 30mm
    • Βάρος: 70 g


    Ενσωματωμένη σύνδεση για μεγαλύτερη ευκολία:

    • Το μικρό ηλεκτρικό αυγό συνοδεύεται από ένα μόνιμα συνδεδεμένο καλώδιο μήκους περίπου 1,5 μέτρου με βύσμα 3,5 mm jack για άμεση σύνδεση με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems που παρέχονται.


    Εύκολο στον καθαρισμό:

    • Απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σπρέι VERYCLEAN. Σκουπίστε στεγνά, μη χρησιμοποιείτε επιθετικά καθαριστικά και μη βυθίζετε σε υγρά.
    • Το ηλεκτρικό αυγό δεν έχει σχεδιαστεί για να αποσυναρμολογείται για καθαρισμό.


    Προετοιμασία και το κατάλληλο λιπαντικό:

    • Για βέλτιστη λειτουργία, θα πρέπει να χρησιμοποιείται λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK, ώστε να διασφαλίζεται η εύκολη εισαγωγή και η καλύτερη δυνατή ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Αποφύγετε τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή τα υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Μικρό ηλεκτρικό αυγό από την E-Stim Systems: Μια θαυμάσια συμπαγής εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης!

    Το μικρό ηλεκτρικό αυγό από το E-Stim Systems προσφέρει μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης σε μια συμπαγή και εύχρηστη μορφή. Είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος χρήστης, το μικρό ηλεκτρικό αυγό προσφέρει διακριτική και ευχάριστη διέγερση που εγγυάται η υψηλή ποιότητα του προϊόντος.


    Περαιτέρω λεπτομέρειες: Το αυγό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί από την εταιρεία "Εύκολο αυγό":

    • Από το μικρό ηλεκτρικό αυγό E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: μήκος: 41 mm, διάμετρος: 30 mm.
    • Βάρος: 70g
    • Το ηλεκτρικό αυγό ΔΕΝ προορίζεται να αποσυναρμολογηθεί για λόγους καθαρισμού.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Υποστηρίζεται από εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Absolut fantastisch

    Das Elektro-Ei hat meine Erwartung weit übertroffen. Die Größe für mich als Mann ist angenehm und die elektrischen Impulse werden gut weitergegeben. Leicht einzuführen, gut zu reinigen...für Estimspiele total empfehlenswert.....

      Αξιολόγηση 

      fonctionne très bien

      œuf électrique discrète, pratique à utiliser, qui ne gène pas quand elle est en place, facile à nettoyer.
      fonctionne très bien.

        Αξιολόγηση 

        WOW is all I can say for this one

        WOW is all I can say for this one. I got the small one which I would reccomend, goes in easy but provides some girth. Once it turns on though this baby contracts hard!!! I loved the way I could set it to pulsate. I reccomend guys pair this up with the electro cock straps as well.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Μικρό ηλεκτρικό αυγό από E-Stim Systems

          Μικρό ηλεκτρικό αυγό από E-Stim Systems

          Μπορούμε να παρουσιάσουμε: το πιο συμπαγές μοντέλο των ηλεκτροδίων σε σχήμα αυγού από το E-Stim Systemsτο μικρό ηλεκτρικό αυγό. Λένε ότι μικρό αλλά δυνατό, και το μικρό ηλεκτρικό αυγό δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το μικρό αλλά όμορφα σχεδιασμένο ηλεκτρικό αυγό διαθέτει έναν μονωτικό δακτύλιο ροζ χρώματος που χωρίζει τα δύο εξαιρετικά γυαλισμένα μισά του αυγού.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: