Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Σύστημα ElectroRing™ από E-Stim Systems

E-Stim Systems παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα ElectroRing™, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ τα απλά δαχτυλίδια πέους E-Stim. Αυτό το σύστημα δεν αναπτύχθηκε μόνο ως διπλό δαχτυλίδι πέους, αλλά επεκτείνει επίσης τις δυνατότητες της ηλεκτροδιέγερσης προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της αγνότητας.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Σύστημα ElectroRing™ από την E-Stim Systems: Η επανάσταση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους!

    E-Stim Systems παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα ElectroRing™, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ τα απλά δαχτυλίδια πέους E-Stim. Το σύστημα αυτό δεν αναπτύχθηκε μόνο ως διπλός δακτύλιος πέους, αλλά διευρύνει τις δυνατότητες της ηλεκτροδιέγερσης προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της αγνότητας.

    Τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος ElectroRing™ από την E-Stim Systems:

    • Ευέλικτος και αρθρωτός σχεδιασμός: κάθε ElectroRing™ είναι σχεδιασμένο για χρήση με τους στιβαρούς συνδέσμους 4 mm από το E-Stim Systems και είναι απόλυτα συμβατό με τα καλώδια χαμηλού προφίλ 4 mm (είδος 3808). Οι υποδοχές βρίσκονται και στις δύο πλευρές του δακτυλίου πέους, ώστε τα καλώδια να μπορούν να συνδεθούν με ευελιξία.
    • Πραγματικές διπολικές αισθήσεις: Το σύστημα είναι μια σπονδυλωτή διπολική συσκευή με δύο δακτυλίους που χωρίζονται από έναν μονωτήρα για να παρέχουν διπολικές αισθήσεις που κόβουν την ανάσα. Συνήθως, ένας μεγαλύτερος δακτύλιος τοποθετείται πίσω από τους όρχεις και ένας μικρότερος δακτύλιος τοποθετείται στον άξονα του πέους και ασφαλίζεται με δύο βίδες με αντίχειρες για εύκολη και αποτελεσματική χρήση.
    • Χρήση ως συσκευή αγνότητας: Για πρόσθετη ασφάλεια σε ένα πλαίσιο BDSM, οι βίδες με οδοντωτό δακτύλιο μπορούν να αντικατασταθούν με εξαγωνικές βίδες, έτσι ώστε το σύστημα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από τον υποτακτικό άνδρα χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία (βλ. σετ εξαρτημάτων).
    • Πολυάριθμα μεγέθη: Με μεγέθη από 30 mm έως 65 mm (εσωτερική διάμετρος) σε σατινέ, ανθεκτικό φινίρισμα, υπάρχει ένα μέγεθος που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη.
    • Ευπροσάρμοστο: Ως μέρος του νέου συστήματος BiPolar ElectroRing™, οι δακτύλιοι αυτοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μεμονωμένο μονοηλεκτρόδιο ή ως απλός μεταλλικός δακτύλιος πέους.
    • Υλικό υψηλής ποιότητας: Κάθε ElectroRing™ είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου αεροδιαστημικής ποιότητας με υποδοχές 4 mm ενσωματωμένες στην κορυφή. Παρόλο που ο δακτύλιος διαθέτει δύο υποδοχές, δεν συνιστάται η σύνδεση και των δύο στο ίδιο κανάλι, εάν χρησιμοποιείται μόνο ένας δακτύλιος.


    Οδηγίες διαστασιολόγησης:

    Χρησιμοποιήστε μια μετροταινία για να μετρήσετε την περιφέρεια γύρω από τον άξονα του πέους και πίσω από τους όρχεις.
    Επιλέξτε δύο διαμέτρους δακτυλίων που αντιστοιχούν στην περιφέρεια γύρω από τον άξονα του πέους και πίσω από τους όρχεις. Οι δακτύλιοι πρέπει να εφαρμόζουν άνετα όταν είναι σε στύση, αλλά όχι πολύ σφιχτά.
    Χρησιμοποιήστε τον πίνακα για να μετατρέψετε την περιφέρεια σε εσωτερική διάμετρο του δακτυλίου.

    Σύστημα ElectroRing™ από την E-Stim Systems: Μια νέα διάσταση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους.

    Το σύστημα ElectroRing™ προσφέρει μια μοναδική και σύγχρονη προσέγγιση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους και των όρχεων συνδυάζοντας τη διεγερτική επίδραση της ηλεκτροδιέγερσης με τη φυσική αίσθηση των δακτυλίων πέους. Είτε αναζητάτε μια εμπειρία αγνότητας είτε θέλετε πιο έντονη ηλεκτροδιέγερση, το σύστημα ElectroRing™ προσφέρει μια ασφαλή, αποτελεσματική και ευέλικτη λύση για τις ανάγκες σας.

    Το E-Stim Systems Electro Ring διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη δακτυλίων για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Συνιστούμε να μην επιλέγετε ένα δαχτυλίδι που είναι πολύ σφιχτό, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την κυκλοφορία του αίματος, και όχι πολύ μεγάλο, καθώς όσο λιγότερο αγγίζει το δαχτυλίδι το δέρμα, τόσο πιο πιθανό είναι να είναι άβολο. Η διάμετρος του δακτυλίου είναι χαραγμένη στο μπροστινό μέρος του ElectroRing™.

    Εάν χρησιμοποιείται μόνο ένας δακτύλιος, πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα δεύτερο ηλεκτρόδιο (π.χ. ένα αυτοκόλλητο ηλεκτρόδιο E-Stim), ώστε να μπορεί να ρέει το ρεύμα. Για τους δακτυλίους, συνιστούμε το αγώγιμο gel ηλεκτροδίων ESHOCK με βάση το νερό, καθώς βελτιώνει την επαφή και την ηλεκτροδιέγερση.

    Για βέλτιστη χρήση, είναι απαραίτητο να συνδυάσετε τους δακτυλίους με το πακέτο αξεσουάρ ElectroRing™, καθώς η καινοτόμος ιδέα απαιτεί δύο δακτυλίους. Συνδυάστε αυτά τα δύο προϊόντα για μια έντονη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης που προσαρμόζεται πλήρως σε εσάς και τις προτιμήσεις σας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Σύστημα ElectroRing™ από την E-Stim Systems: Η επανάσταση στην ηλεκτροδιέγερση του πέους και των όρχεων.
    • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη με εσωτερικές διαμέτρους από 30 mm έως 65 mm.
    • Η εσωτερική διάμετρος κάθε δακτυλίου είναι χαραγμένη στο μπροστινό μέρος για εύκολη αναγνώριση.
    • Συνιστούμε τη χρήση με το αγώγιμο τζελ ESHOCK με βάση το νερό για την ενίσχυση της επαφής και της ηλεκτροδιέγερσης.
    • Σημείωση: Οι δακτύλιοι ElectroRing™ δεν παρέχονται με αξεσουάρ (μονωτικό, βίδες κ.λπ.). Θα πρέπει να παραγγείλετε το πακέτο εξαρτημάτων για αυτό.
    • Διαστάσεις: Οι δακτύλιοι ElectroRing™ κυμαίνονται από E-Stim Systems προσφέρει μια ποικιλία μεγεθών για να ταιριάζει σε διαφορετικές εφαρμογές. Ο δακτύλιος ElectroRing™ 30 mm έχει εσωτερική διάμετρο 30 mm, περιφέρεια 94 mm και βάρος 26 γραμμάρια. Το 35mm ElectroRing™ είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, έχει εσωτερική διάμετρο 35mm, περιφέρεια 110mm και ζυγίζει 28 γραμμάρια. Το 40mm ElectroRing™ έχει εσωτερική διάμετρο 40mm, περιφέρεια 126mm και ζυγίζει 30 γραμμάρια. Το 45mm ElectroRing™ έχει εσωτερική διάμετρο 45mm, περιφέρεια 141mm και ζυγίζει 32 γραμμάρια. Για όσους προτιμούν μεγαλύτερη διάμετρο, το 50mm ElectroRing™ προσφέρει εσωτερική διάμετρο 50mm, περιφέρεια 157mm και βάρος 36 γραμμάρια. Το ElectroRing™ 55mm έχει εσωτερική διάμετρο 55mm, περιφέρεια 172mm και ζυγίζει επίσης 36 γραμμάρια. Το 60mm ElectroRing™ έχει εσωτερική διάμετρο 60mm, περιφέρεια 188mm και ζυγίζει 38 γραμμάρια. Τέλος, το 65mm ElectroRing™, το μεγαλύτερο της σειράς, έχει εσωτερική διάμετρο 65mm, περιφέρεια 204mm και ζυγίζει επίσης 38 γραμμάρια. Κάθε ένα από αυτά τα μεγέθη της σειράς ElectroRing™ έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο και αποτελεσματικό για μια ευρεία ποικιλία ηλεκτροδιέγερσης.
    • Διαστασιολόγηση: Χρησιμοποιώντας μια χάρτινη ή υφασμάτινη μετροταινία, μετρήστε τον άξονα του πέους και την περιοχή πίσω από τους όρχεις. Ο ένας δακτύλιος θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωράει πίσω από τους όρχεις, ο άλλος δακτύλιος θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωράει γύρω από τον άξονα του πέους. Αυτή είναι η περιφέρεια που χρειάζεστε. Ο πίνακας θα σας βοηθήσει να τη μετατρέψετε στη διάμετρο του εσωτερικού δακτυλίου. Επιλέξτε τις δύο διαμέτρους δακτυλίων που χρειάζεστε. Οι δακτύλιοι πρέπει να εφαρμόζουν καλά και να μην είναι πολύ σφιχτοί όταν το πέος είναι σε στύση. Αν οι δακτύλιοι είναι πολύ σφιχτοί, μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες συσπάσεις και αν είναι πολύ χαλαροί, σε δυσάρεστες αισθήσεις.
    • Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση ασφαλείας: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stimulation) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Σύστημα ElectroRing™ από E-Stim Systems

    Σύστημα ElectroRing™ από E-Stim Systems

    E-Stim Systems παρουσιάζει το καινοτόμο σύστημα ElectroRing™, το οποίο υπερβαίνει κατά πολύ τα απλά δαχτυλίδια πέους E-Stim. Αυτό το σύστημα δεν αναπτύχθηκε μόνο ως διπλό δαχτυλίδι πέους, αλλά επεκτείνει επίσης τις δυνατότητες της ηλεκτροδιέγερσης προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της αγνότητας.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: