Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

ElectraStim

Ενημερωτικό δελτίο

ElectraLoops™ Prestige - Ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι πέους από ElectraStim

Εξαιρετικά σκληρές στύσεις και διέγερση που κόβει την ανάσα υπόσχονται τα ElectraLoops™ από το ElectraStimτα ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια για τον πούτσο που αγαπούν οι άνδρες. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και τη ρυθμιζόμενη εφαρμογή, αυτά τα δαχτυλίδια πέους προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό άνεσης, στυλ και ηλεκτρικής διέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Εξαιρετικά σκληρές στύσεις και διέγερση που κόβει την ανάσα υπόσχονται τα ElectraLoops™ από το ElectraStimτα ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια για τον πούτσο που αγαπούν οι άνδρες. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και τη ρυθμιζόμενη εφαρμογή, αυτά τα δαχτυλίδια πέους προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό άνεσης, στυλ και ηλεκτρικής διέγερσης.

    ElectraLoops

    Τα δαχτυλίδια πέους, τα οποία δεν είναι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά ευχάριστα, είναι κατασκευασμένα από χοντρό καουτσούκ (6,5 mm), το οποίο κατανέμει ομοιόμορφα την ηλεκτρική διέγερση και έτσι αυξάνει την ένταση. Ταυτόχρονα, το υλικό εξασφαλίζει σταθερό κράτημα γύρω από το πέος και, επομένως, πιο σκληρή και μεγαλύτερης διάρκειας στύση - ιδανική για εκτεταμένες σόλο συνεδρίες ή παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφό σας.

    Για τους πραγματικούς γνώστες που εκτιμούν όχι μόνο τη λειτουργία αλλά και το σχεδιασμό, έχουμε ενσωματώσει ένα υψηλής ποιότητας κλιπ ρύθμισης από αλουμίνιο φρεζαρισμένο με CNC. Αυτό διατίθεται σε τρία ανοδιωμένα μεταλλικά χρώματα, προσδίδοντας στους ElectraLoops™ μια πολυτελή πινελιά και κάνοντάς τους ένα πραγματικό εντυπωσιακό θέαμα.

    Σε κάθε συσκευασία θα βρείτε δύο θηλιές στο χρώμα της επιλογής σας, έτοιμες να εντείνουν την απόλαυσή σας. Χάρη στο καινοτόμο, ρυθμιζόμενο κλιπ ρύθμισης από συμπαγές, ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό αλουμίνιο, το οποίο προστατεύεται και ταυτόχρονα μονώνεται από την ανοδιωμένη επιφάνειά του, η ηλεκτρική διέγερση κατευθύνεται κατευθείαν εκεί όπου προσφέρει τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

    Είτε τοποθετήσετε και τους δύο βρόχους κατά μήκος του πέους είτε τοποθετήσετε τον έναν βρόχο γύρω από το πέος και τον άλλο γύρω από το όσχεο, οι ElectraLoops™ "Prestige" προσφέρουν σε εσάς και τον σύντροφό σας ατελείωτες δυνατότητες για να βιώσετε την ηλεκτρική διέγερση. Χάρη στη μονοπολική λειτουργία τους, μπορείτε ακόμη και να συνδυάσετε έναν μόνο βρόχο με ένα άλλο αξεσουάρ ηλεκτροδιέγερσης για να βιώσετε μια ποικιλία αισθήσεων. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας!

    Συμβατό με τις περισσότερες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης:

    Οι ElectraLoops™ είναι συμβατοί με όλες τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από ElectraStim συμβατές. Αν και τα ElectraLoops™ αναπτύχθηκαν για απευθείας σύνδεση με συσκευές ηλεκτροδιέγερσης ElectraStim, μπορούν επίσης να συνδεθούν με συσκευές ηλεκτροδιέγερσης άλλων κατασκευαστών χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς που προσφέρουμε.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • ElectraLoops™ Prestige - Ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι πέους από ElectraStim
    • Μέγιστη διάμετρος: 60 mm
    • Μέγιστη περιφέρεια: 188 mm
    • Σύνδεση: 2 mm
    • Βάρος: 36 γραμμάρια
    • Υλικό: πάχος 6,5 mm, αγώγιμο καουτσούκ, κλιπ ρύθμισης από ανοδιωμένο αλουμίνιο επεξεργασμένο με CNC.
    • Αριθμός πόλων: 1 (μονός πόλος). Και οι δύο βρόχοι πρέπει να είναι σε επαφή με το σώμα για να αισθανθείτε τις ηλεκτρικές αισθήσεις.
    • Περιλαμβάνεται στην παράδοση: 2x ElectraStim Prestige ElectraLoops ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι πέους (στο χρώμα της επιλογής σας), 1x θήκη από μικροΐνες, 1x πολύγλωσσο εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση (E-Stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις σχετικές πτυχές ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, χρησιμοποιούν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από ElectraStim συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.



    Οδηγίες χρήσης για τα ElectraLoops™ από ElectraStim

    Τα ElectraLoops™ είναι ειδικά σχεδιασμένοι, ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι πέους που εντείνουν τη σεξουαλική εμπειρία μέσω της ηλεκτρικής διέγερσης.

    Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε:

    Τα ElectraLoops™ είναι μονοπολικά, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τους δύο βρόχους ή να συνδυάσετε τον ένα βρόχο με άλλο μονοπολικό αξεσουάρ ηλεκτροδιέγερσης για να ολοκληρώσετε το ηλεκτρικό κύκλωμα. Για την ενεργοποίηση της ηλεκτρικής διέγερσης απαιτείται μια συσκευή διέγερσης ElectraStim (πωλείται ξεχωριστά).

    Προετοιμασία:

    • Βεβαιωθείτε ότι οι βρόχοι ElectraLoops™ και τα χέρια σας είναι καθαρά.
    • Επιλέξτε το μέγεθος του δακτυλίου για τον πούτσο που σας ταιριάζει καλύτερα. Το ElectraLoops™ μπορεί να φορεθεί κατά μήκος του άξονα του πέους ή γύρω από το όσχεο.


    Προσαρμόστε το μέγεθος:

    • Οδηγήστε το άκρο του βρόχου μέσα από το κλιπ ρύθμισης για να ανοίξετε ή να κλείσετε το δαχτυλίδι και να επιτύχετε την τέλεια εφαρμογή. Η τριβή του καουτσούκ πάνω στο μέταλλο αποτρέπει την ολίσθηση ή τη χαλάρωση.


    Εφαρμόστε αγώγιμο λιπαντικό:

    • Εφαρμόστε το αγώγιμο λιπαντικό μας ESHOCK (πωλείται ξεχωριστά) στο εσωτερικό των βρόχων για να βελτιώσετε την αγωγιμότητα και να αυξήσετε την άνεση.


    Συνδέστε τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης:

    • Συνδέστε τα καλώδια σύνδεσης 2 mm της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης από ElectraStim με τους βρόχους ElectraLoops™.
    • Ενεργοποιήστε τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και ξεκινήστε με χαμηλή ρύθμιση για να αυξήσετε σταδιακά την ένταση της ηλεκτροδιέγερσης.


    Χρησιμοποιώντας τους δακτυλίους πέους:

    • Πειραματιστείτε με διάφορες στάσεις για να βρείτε ποια σας αρέσει περισσότερο. Και οι δύο βρόχοι στον άξονα του πέους ή ο ένας βρόχος στον άξονα του πέους και ο άλλος γύρω από το όσχεο είναι δημοφιλείς.


    Μετά τη χρήση:

    • Αποσυνδέστε τους ElectraLoops™ από τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης και καθαρίστε τους σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή το σπρέι μας INSTACLEAN.


    Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας:

    • Χρησιμοποιείτε τα ElectraLoops™ μόνο όπως περιγράφεται στις παρούσες οδηγίες χρήσης.
    • Ξεκινάτε πάντα με τη χαμηλότερη ρύθμιση και αυξάνετε αργά την ένταση.
    • Τα άτομα με καρδιακά προβλήματα ή βηματοδότες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την ηλεκτροδιέγερση.
    • Διακόψτε αμέσως τη χρήση σε περίπτωση δυσφορίας ή πόνου.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim η μάρκα E-Stim αντιπροσωπεύει την καινοτομία και την ποιότητα στον τομέα της σεξουαλικής ηλεκτροδιέγερσης (E-Stim) και έχει κάνει όνομα από την ίδρυσή της, διευρύνοντας συνεχώς τα όρια του εφικτού σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα της ψυχαγωγίας ενηλίκων. Με μεγάλη έμφαση στο σχεδιασμό, την τεχνολογία και την εμπειρία του χρήστη, τα προϊόντα από ElectraStim προϊόντα προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό απόλαυσης και απόδοσης που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους χρήστες. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από κιτ εισαγωγικού επιπέδου έως σύνθετες συσκευές, όλες προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν μια ασφαλή, απολαυστική και αποτελεσματική εμπειρία. ElectraStim η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, η οποία αντικατοπτρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία "Flick" - μια απόδειξη της δέσμευσής της να κάνει την ηλεκτροδιέγερση πιο εξατομικευμένη και διαδραστική. Αυτή η δέσμευση στην αριστεία και η προθυμία να υπερβεί τις προσδοκίες των καταναλωτών καθιστά ElectraStim μια κορυφαία μάρκα στην κατηγορία της. Η MEO.de είναι ο τέλειος συνεργάτης διανομής για ElectraStim λόγω της τεχνογνωσίας της στη διανομή υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένων προϊόντων για ενήλικες. Η MEO.de έχει κερδίσει τη φήμη της βαθιάς κατανόησης των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών της, σε συνδυασμό με την ακλόνητη δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών της. Το κατάστημα BDSM της MEO δεν προσφέρει μόνο μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες, αλλά δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στην εκπαίδευση και την πληροφόρηση, ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς. Επιπλέον, η ομάδα-στόχος της MEO.de ταιριάζει απόλυτα με ElectraStimκαθώς και οι δύο εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα την προσφορά υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων που ενισχύουν τη σεξουαλική ευημερία και εμπειρία των πελατών τους. Η ευρεία εμβέλεια της MEO.de, τόσο διαδικτυακά όσο και μέσω του καθιερωμένου δικτύου συνεργατών της, εγγυάται ότι τα προϊόντα της ElectraStim φτάνουν σε μια ευρεία και ενδιαφερόμενη ομάδα-στόχο. Ο συνδυασμός της πρωτοποριακής τεχνολογίας της ElectraStim με την τεχνογνωσία και τη δέσμευση της MEO.de για την ικανοποίηση των πελατών της αποτελεί μια ισχυρή συνεργασία που επικεντρώνεται στην παροχή εξαιρετικών και εμπλουτιστικών εμπειριών στους πελάτες της. Μαζί, βρίσκονται σε ιδανική θέση για να φέρουν την επανάσταση στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη.

    Λήψη

    Δαχτυλίδια πέους

    Πώς να φορέσετε ένα δαχτυλίδι πέους και πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για ένα δαχτυλίδι πέους

    Λήψη (1.21M)

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Αξιολόγηση 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Αξιολόγηση 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          ElectraLoops™ Prestige - Ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι πέους από ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Ρυθμιζόμενοι δακτύλιοι πέους από ElectraStim

          Εξαιρετικά σκληρές στύσεις και διέγερση που κόβει την ανάσα υπόσχονται τα ElectraLoops™ από το ElectraStimτα ρυθμιζόμενα δαχτυλίδια για τον πούτσο που αγαπούν οι άνδρες. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και τη ρυθμιζόμενη εφαρμογή, αυτά τα δαχτυλίδια πέους προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό άνεσης, στυλ και ηλεκτρικής διέγερσης.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          26 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: