Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Small Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems

Η υψηλή ποιότητα Small Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems αναπτύχθηκε για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στη συμβατική διέγερση της ουρήθρας. Το βύσμα πέους συνδυάζει καινοτόμο σχεδιασμό με υλικά υψηλής ποιότητας για μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3765/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Small Diamond™ Penis Plug από την E-Stim Systems: Η ακρίβεια συναντά την ευχαρίστηση!

    Η υψηλής ποιότητας Small Diamond™ Penis Plug από E-Stim Systems αναπτύχθηκε για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στη συμβατική διέγερση της ουρήθρας. Το βύσμα πέους συνδυάζει καινοτόμο σχεδιασμό με υλικά υψηλής ποιότητας για μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Μοναδικός σχεδιασμός και άνετη εφαρμογή:

    • Το Small Diamond™ Penis Plug έχει μήκος 55 mm και λεπτό στέλεχος 5,65 mm.
    • Η κεφαλή του σε σχήμα διαμαντιού με διάμετρο 7,5 mm στο ευρύτερο σημείο δεν εξασφαλίζει μόνο μια ελκυστική εμφάνιση, αλλά και μια άνετη και διεγερτική εισαγωγή του βύσματος πέους.
    • Κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, το βύσμα πέους είναι ελαφρύ και ανθεκτικό, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και εύκολο χειρισμό.
    • Η καθρέφτη-ομαλή επιφάνεια και το στρογγυλεμένο άκρο επιτρέπουν την εύκολη εισαγωγή στην ουρήθρα, ενώ ο κωνικός άξονας του βύσματος πέους διαστέλλεται απαλά και συγκρατεί το βύσμα πέους στη θέση του.
    • Κάθε βύσμα πέους διαθέτει ειδική ραβδώσεις στην κεφαλή, οι οποίες βελτιώνουν το κράτημα ακόμη και με βρεγμένα δάχτυλα και ενισχύουν την αίσθηση κατά τη χρήση.
    • Εξοπλισμένο με τυποποιημένη σύνδεση 4 mm στην κεφαλή, το βύσμα πέους είναι συμβατό με τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης της E-Stim-Systems.


    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα:

    • Ο καθαρισμός είναι εξαιρετικά εύκολος: απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή χρησιμοποιήστε το σπρέι INSTACLEAN της MEO. Καθώς το βύσμα πέους είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, μπορεί να βραστεί για πλήρη αποστείρωση.
    • Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα πέους είναι εντελώς στεγνό πριν από την αποθήκευση.
    • E-Stim Systems παρέχει εγγύηση εφ' όρου ζωής για κάθε βύσμα πέους.


    Προετοιμασία για μια βέλτιστη εμπειρία:

    • Λόγω της φύσης της διέγερσης της ουρήθρας, η καθαριότητα είναι το κλειδί. Ως εκ τούτου, καθαρίστε το βύσμα πέους αμέσως πριν από τη χρήση.
    • Για να αυξήσετε την άνεση της χρήσης, χρησιμοποιήστε το λιπαντικό VeryDeep της MEO, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για τέτοιου είδους δραστηριότητες.


    Small Diamond™ Penis Plug από την E-Stim Systems: Ένα πραγματικό διαμάντι για τη διέγερση της ουρήθρας.

    Το Small Diamond™ Penis Plug είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σεξουαλικό παιχνίδι για την ουρήθρα- είναι ένα σύμβολο της δέσμευσης της E-Stim Systems στην ποιότητα, την άνεση και τον διεγερτικό σχεδιασμό. Είτε εξερευνάτε τη διέγερση της ουρήθρας για πρώτη φορά είτε είστε έμπειρος λάτρης της πρακτικής αυτής, αυτό το βύσμα πέους προσφέρει μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία και αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τη συλλογή σας με ερωτικά παιχνίδια ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Small Diamond™ από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις Διάμετρος άξονα 5.65mmm, διάμετρος κεφαλής 7.5mmm, διάμετρος βάσης 24.5mmm, συνολικό μήκος 55mmm, μήκος εισαγωγής 44mmm, βάρος 17g
    • Σύνδεση: 4mm
    • Υλικό: Αλουμίνιο
    • Καθώς πρόκειται για μονοπολικό ηλεκτρόδιο, απαιτείται ένα δεύτερο ηλεκτρόδιο.
    • Το Urethral E-Stim, επίσης γνωστό ως ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας, είναι μια εξειδικευμένη μορφή ηλεκτροδιέγερσης που χρησιμοποιείται για τη διέγερση της ουρήθρας. Αυτή η μοναδική μορφή διέγερσης χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ερεθίσματα για να δημιουργήσει αισθητηριακή ή σεξουαλική διέγερση σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή του σώματος. Αυτό που κάνει το Urethral E-Stim τόσο ιδιαίτερο είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι ηλεκτρικοί παλμοί διοχετεύονται στην ουρήθρα για να δημιουργήσουν αισθήσεις που κόβουν την ανάσα. Αυτό γίνεται με τη χρήση ειδικών ηλεκτροδίων που εισάγονται στην ουρήθρα και παρέχουν ήπιους ηλεκτρικούς παλμούς. Οι ηλεκτρικοί παλμοί μπορούν να προκαλέσουν ποικίλες αισθήσεις, από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα έως πιο έντονες παλλόμενες ή τσιμπητικές αισθήσεις. Η ισχύς και η ένταση των ηλεκτρικών παλμών μπορεί να προσαρμοστεί μέσω της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές προτιμήσεις και να εξασφαλίζει μια ευχάριστη εμπειρία. Η ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας μπορεί να προσθέσει μια νέα διάσταση στη σεξουαλική διέγερση. Η ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας μπορεί να οδηγήσει σε διεγερτικές αισθήσεις και πιο έντονους οργασμούς τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.



    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Small Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems

      Η υψηλή ποιότητα Small Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems αναπτύχθηκε για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στη συμβατική διέγερση της ουρήθρας. Το βύσμα πέους συνδυάζει καινοτόμο σχεδιασμό με υλικά υψηλής ποιότητας για μια εξαιρετική εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: