Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

E-Stim Systems

Ενημερωτικό δελτίο

2B™ Πακέτο αξεσουάρ από E-Stim Systems

Η MEO παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πακέτο αξεσουάρ 2B™ από το E-Stim Systemsτο οποίο έχει συγκεντρωθεί προσεκτικά για τους λάτρεις που είτε διαθέτουν συσκευή ηλεκτροδιέγερσης 2B™ είτε σκέφτονται να αγοράσουν μία. Αυτό το πακέτο αξεσουάρ είναι ένας πραγματικός θησαυρός βασικών αξεσουάρ που εμπλουτίζουν και διαφοροποιούν την ηλεκτροδιέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

3757/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Το πακέτο αξεσουάρ 2B™ παρέχει 30% περισσότερη ισχύ: η είσοδός σας στον κόσμο της προηγμένης ηλεκτροδιέγερσης!

Η MEO παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πακέτο αξεσουάρ 2B™ από το E-Stim Systemsτο οποίο έχει συγκεντρωθεί προσεκτικά για τους λάτρεις που είτε διαθέτουν συσκευή ηλεκτροδιέγερσης 2B™ είτε σκέφτονται να αγοράσουν μία. Αυτό το πακέτο αξεσουάρ είναι ένας θησαυρός βασικών αξεσουάρ για τη βελτίωση και τη διαφοροποίηση της ηλεκτροδιέγερσης.

Βασικά χαρακτηριστικά του πακέτου αξεσουάρ 2B™:

  • Καθολικός προσαρμογέας δικτύου: Με τον καθολικό προσαρμογέα δικτύου (220 V/110 V), ο οποίος διαθέτει προσαρμογείς για την ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, τα προβλήματα με τις μπαταρίες ανήκουν στο παρελθόν. Δεν καθιστά μόνο περιττές τις ενοχλητικές μπαταρίες. Αυξάνει επίσης την απόδοση του 2B™ κατά ένα εντυπωσιακό ποσοστό 30%.
  • διεπαφή ψηφιακής σύνδεσης 2B™: Με την παρεχόμενη διεπαφή ψηφιακής σύνδεσης 2B™, το 2B™ παραμένει πάντα ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό. Κάθε ενημέρωση από E-Stim Systems διασφαλίζει ότι το 2B™ σας είναι πάντα ενημερωμένο με την τελευταία τεχνολογία E-Stim. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή PC ή Mac μέσω αυτής της διεπαφής. Αυτό σας επιτρέπει να διεγείρετε τον εαυτό σας εξ αποστάσεως μέσω του διαδικτύου και να μετατρέψετε συνεδρίες με κάμερα σε διαδραστικές εμπειρίες ηλεκτροδιέγερσης.
  • καλώδιο 4mm: Για να ολοκληρώσετε τα εκτεταμένα αξεσουάρ του E-Stim Systems περιλαμβάνονται δύο καλώδια 4mm στο πεδίο της παράδοσης. Αυτό είναι το πρότυπο για τα περισσότερα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems.


Αυτό το πακέτο δεν είναι απλώς ένα σετ αξεσουάρ, αλλά μια πλήρης αναβάθμιση για τη συσκευή 2B™, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης. Είτε πρόκειται για την ευκολία μιας αδιάλειπτης παροχής ρεύματος, είτε για τον συναρπαστικό έλεγχο μέσω του διαδικτύου είτε για τη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ, το πακέτο αξεσουάρ 2B™ προσφέρει όλα αυτά τα πλεονεκτήματα σε εξαιρετική τιμή.

Το πακέτο αξεσουάρ 2B™ τονίζει E-Stim Systems τη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας και ευέλικτα προϊόντα στην κοινότητα των e-stim. Αυτό το πακέτο είναι απαραίτητο για κάθε κάτοχο του 2B™ που θέλει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες της συσκευής του, απολαμβάνοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα, άνεση και ευχαρίστηση.

Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας το 2B™ από το E-Stim Systems ή σκέφτεστε να αγοράσετε ένα, σίγουρα θα θέλετε να διευρύνετε την εμπειρία σας στο e-stim. Για το λόγο αυτό E-Stim Systems έχει λανσάρει το νέο πακέτο αξεσουάρ 2B™. Περιέχει όλα τα αξεσουάρ που συνήθως αγοράζουν οι κάτοχοι του 2B™ σε ένα πακέτο σε εξαιρετική τιμή.

Το πακέτο αξεσουάρ 2B™ περιέχει τον καθολικό προσαρμογέα δικτύου 220V/110V (συμπεριλαμβανομένων των προσαρμογέων Ηνωμένου Βασιλείου, ΗΠΑ, ΕΕ και Αυστραλίας), ο οποίος σας εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις άδειες μπαταρίες και αυξάνει την ισχύ του 2B™ κατά ένα επιβλητικό 30%. Το σετ εξαρτημάτων περιλαμβάνει επίσης τη διεπαφή ψηφιακής σύνδεσης 2B™, η οποία σας επιτρέπει να ενημερώνετε το υλικολογισμικό του 2B™ όποτε E-Stim Systems κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγχετε το 2B™ από έναν υπολογιστή PC ή Mac μέσω του διαδικτύου. Αντί να συνομιλείτε απλώς με κάποιον, μπορείτε τώρα να ελέγχετε την ηλεκτροδιέγερση σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος ή στόμιο της επιλογής σας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνοδεύεται επίσης από δύο καλώδια 4mm E-Stim Systems έχει επίσης συμπεριλάβει δύο καλώδια 4mm, έτσι ώστε να έχετε τώρα καλώδια για τη μεγάλη γκάμα ηλεκτροδίων, τα περισσότερα από τα οποία χρησιμοποιούν το βύσμα 4mm.

Με αυτό το πακέτο, ο χρήστης του 2B® αποκτά όλα τα πρόσθετα που χρειάζεται για να πάει την ερωτική ηλεκτροδιέγερση στο επόμενο επίπεδο - και μάλιστα σε εξαιρετική τιμή.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Το πακέτο αξεσουάρ 2B®: Η είσοδός σας στην προηγμένη ηλεκτροδιέγερση.
  • Πεδίο παράδοσης: Καθολικό τροφοδοτικό 220V/110V με αντάπτορες για το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, διεπαφή ψηφιακής σύνδεσης 2B™ πλήρης με στικ USB με λογισμικό Uplink και Commander για PC και Mac, 2 x καλώδια 4mm 1,5m.
  • Με σήμανση CE και UKCA.
  • Παρέχεται με εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
  • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (E-Stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
  • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

2B™ Πακέτο αξεσουάρ από E-Stim Systems

2B™ Πακέτο αξεσουάρ από E-Stim Systems

Η MEO παρουσιάζει με υπερηφάνεια το πακέτο αξεσουάρ 2B™ από το E-Stim Systemsτο οποίο έχει συγκεντρωθεί προσεκτικά για τους λάτρεις που είτε διαθέτουν συσκευή ηλεκτροδιέγερσης 2B™ είτε σκέφτονται να αγοράσουν μία. Αυτό το πακέτο αξεσουάρ είναι ένας πραγματικός θησαυρός βασικών αξεσουάρ που εμπλουτίζουν και διαφοροποιούν την ηλεκτροδιέγερση.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: