Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μικρό κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

Το μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems μαρτυρά την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροδιέγερσης. Ως ένα από τα πρώτα ηλεκτρόδια, έχει αποδείξει ξανά και ξανά τη δημοτικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μήκη και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων για πρωκτική και κολπική διέγερση.

Περισσότερες πληροφορίες

3777/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μικρό κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems: Διαχρονικός σχεδιασμός για την καλύτερη δυνατή ηλεκτροδιέγερση.

    Το μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems μαρτυρά την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροδιέγερσης. Ως ένα από τα πρώτα ηλεκτρόδια, έχει αποδείξει ξανά και ξανά τη δημοτικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μήκη και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων για πρωκτική και κολπική διέγερση.


    Ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες:

    • Η μικρή διάμετρος του μικρού κλασικού ηλεκτροδίου το καθιστά ιδανικό για αρχάριους και παρέχει μια άνετη εισαγωγή στην πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση.
    • Παρά το μικρό του μέγεθος, παρέχει αρκετή διέγερση για να συναρπάσει ακόμη και τους έμπειρους χρήστες, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας.


    Καλά μελετημένος και αποτελεσματικός σχεδιασμός:

    • Αυτό το ηλεκτρόδιο διαθέτει άνω και κάτω επαφές που παρέχουν εξαιρετική αγωγιμότητα και πιο φυσική αίσθηση από άλλα ηλεκτρόδια.
    • Ο ειδικός σχεδιασμός του το καθιστά κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική χρήση και προσφέρει ευελιξία στην εφαρμογή.


    Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός και ποιότητα κατασκευής:

    • Το μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο έχει κατασκευαστεί από υλικά αεροδιαστημικής ποιότητας και έχει τελειώσει με το σατινέ φινίρισμα της E-Stim Systems σατινέ φινίρισμα για να διασφαλιστεί η μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
    • Με την κατάλληλη φροντίδα, αυτό το υψηλής ποιότητας διπολικό ηλεκτρόδιο θα αποτελέσει πλεονέκτημα για τη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης για πολλά χρόνια.


    Προδιαγραφές και φροντίδα:

    • Μέγεθος: διάμετρος 25mm και μήκος 95mm, βάρος 120g.
    • Εξοπλισμένο με υποδοχές 4mm στη βάση για εύκολη σύνδεση σε συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems.
    • Το ηλεκτρόδιο μπορεί να καθαριστεί με ζεστό νερό και ήπιο απορρυπαντικό ή με το σπρέι VERYCLEAN της MEO. Θα πρέπει να αποφεύγονται τα σκληρά καθαριστικά μέσα για να μην υποβαθμιστεί η ποιότητα του ηλεκτροδίου.


    Συνιστώμενο λιπαντικό:

    • Για να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση, θα πρέπει να χρησιμοποιείται το λιπαντικό ESHOCK με βάση το νερό. Αυτό εξασφαλίζει εύκολη πρωκτική ή κολπική εισαγωγή και καλή αγωγιμότητα.
    • Θα πρέπει να αποφεύγονται τα λιπαντικά σιλικόνης ή τα υβριδικά λιπαντικά. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems: Μια αξιόπιστη και ευέλικτη επιλογή για ηλεκτροδιέγερση.

    Το μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο αποτελεί σύμβολο της δέσμευσης της E-Stim Systems για ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών E-Stim Systems στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Ανεξάρτητα από το αν είστε νέοι στην ερωτική ηλεκτροδιέγερση ή αν έχετε ήδη εμπειρία σε αυτήν, αυτό το ηλεκτρόδιο σας προσφέρει εύκολο και ευχάριστο χειρισμό.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό ηλεκτρόδιο για κολπική ή πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.
    • Διαστάσεις: Διάμετρος: 25 mm, περιφέρεια: 78,5 mm.
    • Βάρος: 114 g
    • Συνδέσεις: Στη βάση.
    • Απαιτείται καλώδιο 4 mm. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο κορδέλας (3808). Ένα καλώδιο χαμηλού προφίλ έχει υποδοχές 4 mm αλλά δεν προεξέχει τόσο πολύ από το ηλεκτρόδιο όσο το τυπικό καλώδιο 4 mm. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση με αυτό το ηλεκτρόδιο, εάν το ηλεκτρόδιο πρόκειται επίσης να χρησιμοποιηθεί σε καθιστή θέση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα δι-καλώδιο (3809). Διαθέτει έναν σύνδεσμο 4 mm και έναν σύνδεσμο 2 mm στο ίδιο άκρο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά ηλεκτρόδια. Είναι ιδανικό για το συνδυασμό ενός εισαγόμενου ηλεκτροδίου με αυτοκόλλητα μαξιλάρια.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Με ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Love it

    Purchased the plug and love it. It produces a sensation like no other toy can.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μικρό κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Μικρό κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Το μικρό κλασικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems μαρτυρά την πολυετή εμπειρία της εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροδιέγερσης. Ως ένα από τα πρώτα ηλεκτρόδια, έχει αποδείξει ξανά και ξανά τη δημοτικότητα και την αποτελεσματικότητά του. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μήκη και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων για πρωκτική και κολπική διέγερση.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: