Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Electrosex Anal Plug - Μεσαίο - από E-Stim Systems

Η MEO παρουσιάζει το Electrosex Anal Plug Μέσο από E-Stim Systemsμια μεγαλύτερη έκδοση του μικρότερου ομολόγου του από τη σειρά διπολικών ηλεκτροδίων. Εμπνευσμένο από το δημοφιλές Bobble™, το μεσαίο μέγεθος προσφέρει Electrosex Anal Plug προσφέρει μια πληρέστερη αίσθηση - ιδανική για όσους θέλουν λίγο περισσότερη πληρότητα και έκταση κατά τη διάρκεια της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3773/00

159,90 €


-20,00 €

139,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Electrosex Anal Plug - Medium - by E-Stim Systems: Ο καινοτόμος τρόπος πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης!

    Το MEO παρουσιάζει το Electrosex Anal Plug Medium από E-Stim Systemsμια μεγαλύτερη έκδοση του μικρότερου ομολόγου του από τη σειρά διπολικών ηλεκτροδίων. Εμπνευσμένο από το δημοφιλές Bobble™, το μεσαίο μέγεθος προσφέρει Electrosex Anal Plug προσφέρει μια πληρέστερη αίσθηση - ιδανική για όσους θέλουν λίγο περισσότερη πληρότητα και έκταση κατά την πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση (Anal E-Stim) προσφέρει μια μοναδική και έντονη εμπειρία που διαφέρει από το παραδοσιακό πρωκτικό σεξ με δονητές ή δονητές, κυρίως λόγω της στοχευμένης διέγερσης των νεύρων. Η πρωκτική περιοχή, η οποία είναι πλούσια σε ευαίσθητα νεύρα, αντιδρά έντονα στα ηλεκτρικά ερεθίσματα και προκαλεί βαθύτερες και συχνά πιο έντονες αισθήσεις από τη χειροκίνητη διέγερση. Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση επιτρέπει τη διέγερση της οποίας η ένταση και ο ρυθμός μπορούν να ελεγχθούν με ακρίβεια, προσφέροντας ένα εύρος αισθήσεων από ήπιο μυρμήγκιασμα έως πολύ ισχυρούς ρυθμικούς παλμούς. Επιπλέον, η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση μπορεί να εκπαιδεύσει τον σφιγκτήρα μυ, με αποτέλεσμα ισχυρές αλλά ευχάριστες μυϊκές συσπάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς "χωρίς χέρια" και προσφέρει έναν μοναδικό τύπο διέγερσης που είναι συνεχής και μπορεί να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης οδηγεί σε μοναδικές αισθήσεις και εμπειρίες και, ως εκ τούτου, αποτελεί δημοφιλή επιλογή για όποιον θέλει να ανακαλύψει μια νέα διάσταση της σεξουαλικότητας.

    Κομψός σχεδιασμός και ισχυρή διέγερση:

    • Εμπνευσμένο από το δημοφιλές πρωκτικό βύσμα Bobble™, το Electrosex Anal Plug μεγαλύτερο και εξοπλισμένο με πολυτελές, σατινέ φινίρισμα.
    • Η λεία, σφαιρική κεφαλή εξασφαλίζει την απαλή εισαγωγή στον πρωκτό, ενώ ο σχεδιασμός με διπλή μέση παρέχει άνετο κράτημα στον πρωκτικό σωλήνα και στοχευμένη διέγερση.
    • Η πρώτη μέση συγκεντρώνει τις αισθήσεις γύρω από τον πρωκτό, ενώ η εισαγωγή μέχρι τη δεύτερη μέση επιτρέπει βαθύτερη διέγερση σε συχνά απρόσιτα σημεία.


    Βελτιστοποιημένο για άνεση και διέγερση:

    • Οι ηλεκτρικές επαφές είναι ενσωματωμένες στο πάνω και στο κάτω μέρος, ώστε να αισθάνονται πιο φυσικά καθώς το ηλεκτρόδιο κινείται γύρω από το σώμα.
    • Το προϊόν είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική διέγερση και προσαρμόζεται τέλεια στην εσωτερική ανατομία του σώματος.


    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα:

    • Απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σπρέι VERYCLEAN. Βεβαιωθείτε ότι το Electrosex Anal Plug συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών είναι εντελώς στεγνό πριν το αποθηκεύσετε.
    • Για ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε το Electrosex Anal Plug και να πλύνετε τα μεταλλικά μέρη ξεχωριστά. Ωστόσο, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.


    Προετοιμασία για την πρωκτική/κολπική ηλεκτροδιέγερση:

    • Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK της MEO για εύκολη εισαγωγή και βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Αποφύγετε τη χρήση λιπαντικών σιλικόνης ή υβριδικών λιπαντικών. Τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems ηλεκτρόδια.


    Electrosex Anal Plug - Medium από το E-Stim Systems: Ανακαλύψτε την πιο έντονη πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Το Electrosex Anal Plug Medium από E-Stim Systems είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι πρωκτικού σεξ, είναι ένα προηγμένο προϊόν που σας επιτρέπει να βιώσετε βαθύτερη και πιο ικανοποιητική πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση. Είτε θέλετε να αυξήσετε από το μικρότερο μέγεθος είτε να βουτήξετε κατευθείαν στις πληρέστερες αισθήσεις, το Electrosex Anal Plug σας εγγυάται μια συναρπαστική και αισθησιακή εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Από: Electrosex anal plug - Medium - από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: Διαστάσεις: Μήκος 132mm, διάμετρος 50mm, μήκος εισαγωγής 100mm.
    • Βάρος: 522g
    • Συνδέσεις: Συμβατές με το τυποποιημένο καλώδιο 4mm από E-Stim Systems.
    • Η ευρεία βάση του Electrosex Anal Plug επιτρέπει τη χρήση του καλωδίου χαμηλού προφίλ από E-Stim Systemsεάν το πρωκτικό βύσμα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    • Παρέχεται με εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wonderful toy

    The medium bipolar plug is a wonderful toy. Set at the right intensity it can be extremely painful, but is also absolutely wonderful feeling at other settings.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Electrosex Anal Plug - Μεσαίο - από E-Stim Systems

      Electrosex Anal Plug - Μεσαίο - από E-Stim Systems

      Η MEO παρουσιάζει το Electrosex Anal Plug Μέσο από E-Stim Systemsμια μεγαλύτερη έκδοση του μικρότερου ομολόγου του από τη σειρά διπολικών ηλεκτροδίων. Εμπνευσμένο από το δημοφιλές Bobble™, το μεσαίο μέγεθος προσφέρει Electrosex Anal Plug προσφέρει μια πληρέστερη αίσθηση - ιδανική για όσους θέλουν λίγο περισσότερη πληρότητα και έκταση κατά τη διάρκεια της πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: