Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Electrosex Anal Plug - XL - από E-Stim Systems


Το Electrosex Anal Plug XL είναι το μεγαλύτερο μοντέλο μιας σειράς τεσσάρων διπολικών ηλεκτροδίων από την E-Stim Systems και αναπτύχθηκε για όσους έχουν εμπειρία με την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση και αναζητούν μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Η έκδοση XL βασίζεται στο σχεδιασμό του δημοφιλούς πρωκτικού βύσματος Bobble™, αλλά είναι μεγαλύτερη και έχει σατινέ φινίρισμα.

Περισσότερες πληροφορίες

3775/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Electrosex Anal Plug - XL - από την E-Stim Systems: Η μεγαλύτερη πρόκληση στην πρωκτική ηλεκτροδιέγερση!

    Το Electrosex Anal Plug XL είναι το μεγαλύτερο μοντέλο μιας σειράς τεσσάρων διπολικών ηλεκτροδίων από την E-Stim Systems και αναπτύχθηκε για όσους έχουν ήδη αρκετή εμπειρία με την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση και αναζητούν μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Η έκδοση XL βασίζεται στο σχεδιασμό του δημοφιλούς πρωκτικού βύσματος Bobble™, αλλά είναι σημαντικά μεγαλύτερη και έχει πολυτελές σατινέ φινίρισμα.

    Η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση (anal e-stim) προσφέρει μια μοναδική και έντονη εμπειρία που διαφέρει από το παραδοσιακό πρωκτικό σεξ με δονητές ή δονητές, κυρίως λόγω της στοχευμένης διέγερσης των νεύρων. Η πρωκτική περιοχή, η οποία είναι πλούσια σε ευαίσθητα νεύρα, αντιδρά έντονα στα ηλεκτρικά ερεθίσματα και προκαλεί βαθύτερες και συχνά πιο έντονες αισθήσεις από τη χειροκίνητη διέγερση. Αυτή η στοχευμένη προσέγγιση επιτρέπει τη διέγερση της οποίας η ένταση και ο ρυθμός μπορούν να ελεγχθούν με ακρίβεια, προσφέροντας ένα εύρος αισθήσεων από ήπιο μυρμήγκιασμα έως πολύ ισχυρούς ρυθμικούς παλμούς. Επιπλέον, η πρωκτική ηλεκτροδιέγερση μπορεί να εκπαιδεύσει τον σφιγκτήρα μυ, με αποτέλεσμα ισχυρές αλλά ευχάριστες μυϊκές συσπάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς "χωρίς χέρια" και προσφέρει έναν μοναδικό τύπο διέγερσης που είναι συνεχής και μπορεί να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτός ο τύπος πρωκτικής ηλεκτροδιέγερσης οδηγεί σε μοναδικές αισθήσεις και εμπειρίες και, ως εκ τούτου, αποτελεί δημοφιλή επιλογή για όποιον θέλει να ανακαλύψει μια νέα διάσταση της σεξουαλικότητας.

    Κομψός σχεδιασμός και ισχυρή διέγερση:

    • Εμπνευσμένο από το δημοφιλές πρωκτικό βύσμα Bobble™, το Electrosex Anal Plug μεγαλύτερο και εξοπλισμένο με πολυτελές, σατινέ φινίρισμα.
    • Η λεία, σφαιρική κεφαλή εξασφαλίζει την απαλή εισαγωγή στον πρωκτό, ενώ ο σχεδιασμός με διπλή μέση παρέχει άνετο κράτημα στον πρωκτικό σωλήνα και στοχευμένη διέγερση.
    • Η πρώτη μέση συγκεντρώνει τις αισθήσεις γύρω από τον πρωκτό, ενώ η εισαγωγή μέχρι τη δεύτερη μέση επιτρέπει βαθύτερη διέγερση σε συχνά απρόσιτα σημεία.


    Βελτιστοποιημένο για άνεση και διέγερση:

    • Οι ηλεκτρικές επαφές είναι ενσωματωμένες στο πάνω και στο κάτω μέρος, ώστε να αισθάνονται πιο φυσικά καθώς το ηλεκτρόδιο κινείται γύρω από το σώμα.
    • Το προϊόν είναι κατάλληλο τόσο για κολπική όσο και για πρωκτική διέγερση και προσαρμόζεται τέλεια στην εσωτερική ανατομία του σώματος.


    Εύκολος καθαρισμός και φροντίδα:

    • Απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σπρέι VERYCLEAN. Βεβαιωθείτε ότι το Electrosex Anal Plug συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών είναι εντελώς στεγνό πριν το αποθηκεύσετε.
    • Για ενδελεχή καθαρισμό, μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε το Electrosex Anal Plug και να πλύνετε τα μεταλλικά μέρη ξεχωριστά. Ωστόσο, ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για την αποσυναρμολόγηση και τη συναρμολόγηση.


    Προετοιμασία για πρωκτική/κολπική ηλεκτροδιέγερση:

    • Χρησιμοποιήστε το λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK της MEO για εύκολη εισαγωγή και βέλτιστη ηλεκτρική αγωγιμότητα.
    • Αποφύγετε τη χρήση λιπαντικών σιλικόνης ή υβριδικών λιπαντικών. Τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια του E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Το Electrosex Anal Plug XL από την E-Stim Systems: ένα τολμηρό βήμα προς την ακραία πρωκτική ηλεκτροδιέγερση.

    Το Electrosex Anal Plug XL είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι, είναι η απόλυτη πρόκληση στην πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση. Για όλους εκείνους που είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια εντελώς νέα διάσταση σεξουαλικής ικανοποίησης, το υπερμεγέθης Electrosex Anal Plug προσφέρει μια συναρπαστική και έντονη εμπειρία. Και μάλιστα συνοδεύεται από εγγύηση εφ' όρου ζωής από το E-Stim Systems.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Electrosex Anal Plug - XL από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: Μήκος 163mm, διάμετρος 62mm, μήκος εισαγωγής 120mm.
    • Βάρος: 974g
    • Σύνδεσμοι: Συμβατό με το τυποποιημένο καλώδιο 4mm από E-Stim Systems.
    • Η ευρεία βάση του Electrosex Anal Plug επιτρέπει τη χρήση του καλωδίου χαμηλού προφίλ από E-Stim Systemsεάν το πρωκτικό βύσμα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    • Παρέχεται με εγγύηση κατασκευαστή εφ' όρου ζωής.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση.

     

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfektion trifft Komfort

    Habe den Estim-Analplug von MEO bestellt aufgrund seiner Länge. Mir war nicht bewusst das der Durchmesser über 60mm ist an der dicksten Stelle.

    Ungedehnt dauert es schon ein Weilchen bis der Estim-Analplug im Po versenkt ist.....mit viel Gleitmittel und Geduld war er dann doch drin.

    Ist der Estim-Analplug einmal drin sitzt er bombenfest und rutscht aufgrund seiner Form nicht mehr von alleine heraus. Daher kann man den Plug auch unbemerkt im Alltag tragen, egal bei welchen Aktivitäten von alleine rutscht der Plug nicht mehr raus.

    Selbst beim sitzen ist der Estim-Analplug absolut komfortabel.....nichts drückt und nichts kneift. Einfach perfekt!

    Dann habe ich den Estim-Analplug an mein Tensgerät angeschlossen und ihn "arbeiten" lassen......eine Prostatamassage und drei Orgasmen vom feinsten.

    Auch die Anschlüsse für Kabel im Sockel sind so angeordnet das man sich ganz normal setzen und bewegen kann. Die Stecker sitzen bombenfest und lösen sich nicht von alleine.

    Kann diesen Estim-Analplug nur jedem empfehlen der es gerne eine Nummer größer mag. Den Elektro-Plugs für Tensgeräte gibt es viele, aber dieser Estim-Analplug von MEO ist schon ein dickes Ding....der richtig ausfüllt!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Electrosex Anal Plug - XL - από E-Stim Systems

    Electrosex Anal Plug - XL - από E-Stim Systems


    Το Electrosex Anal Plug XL είναι το μεγαλύτερο μοντέλο μιας σειράς τεσσάρων διπολικών ηλεκτροδίων από την E-Stim Systems και αναπτύχθηκε για όσους έχουν εμπειρία με την πρωκτική ή κολπική ηλεκτροδιέγερση και αναζητούν μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Η έκδοση XL βασίζεται στο σχεδιασμό του δημοφιλούς πρωκτικού βύσματος Bobble™, αλλά είναι μεγαλύτερη και έχει σατινέ φινίρισμα.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: