Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Electro Cock Straps από το E-Stim Systems

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση της ηλεκτροδιέγερσης του πέους με το Electro Cock Straps από το E-Stim Systems. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες έχουν σχεδιαστεί ως κλασικό ηλεκτρόδιο πέους και ταιριάζουν τόσο στη βάλανο όσο και στον άξονα του πέους. Το Electro Cock Straps αναπτύχθηκαν για να δημιουργήσουν μια αίσθηση που διεισδύει σε ολόκληρο το πέος και οδηγεί σε μια εμπειρία που κόβει την

Περισσότερες πληροφορίες

3771/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Electro Cock Straps από την E-Stim Systems: Συναρπαστική ηλεκτροδιέγερση για ολόκληρο το πέος.

    Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση της ηλεκτροδιέγερσης του πέους με το Electro Cock Straps από το E-Stim Systems. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες έχουν σχεδιαστεί ως κλασικό ηλεκτρόδιο πέους και ταιριάζουν τόσο στη βάλανο όσο και στον άξονα του πέους. Το Electro Cock Straps αναπτύχθηκαν για να δημιουργήσουν μια αίσθηση που διεισδύει σε ολόκληρο το πέος και οδηγεί σε μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

    Μια έντονη και πολυεπίπεδη ηλεκτρική διέγερση:

    • Η χρήση του Electro Cock Straps δεν περιορίζεται μόνο στο πέος. Μπορούν επίσης να τυλιχθούν γύρω από τον καρπό, να χρησιμοποιηθούν για τιμωρία ή να συνδεθούν σε άλλες ερωτογενείς ζώνες, διευρύνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες.
    • Τα ασημένια νήματα επαφής, τα οποία είναι υφασμένα απευθείας στο ύφασμα, εξασφαλίζουν μέγιστη επιφάνεια επαφής και εντείνουν την ηλεκτρική διέγερση για μια ολιστική εμπειρία.
    • Το Electro Cock Straps μπορεί να υγρανθεί πριν από τη χρήση για να ενισχυθεί η αγωγιμότητα και η αίσθηση της ηλεκτροδιέγερσης.


    Ρυθμιζόμενη εφαρμογή για κάθε μέγεθος:

    • Χάρη στον ρυθμιζόμενο σχεδιασμό, το Electro Cock Straps όλα τα κοινά μεγέθη πέους, εξασφαλίζοντας μια άνετη και ασφαλή εφαρμογή.
    • Η προσαρμοστικότητα του Electro Cock Straps τα καθιστά την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια εξατομικευμένη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.


    Εύκολη και βολική σύνδεση με συσκευή ηλεκτροδιέγερσης:

    • Οι παρεχόμενοι προσαρμογείς βύσματος μπανάνας 4 mm επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με διάφορες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης.
    • Η απλή και αποτελεσματική σύνδεση επιτρέπει τη γρήγορη ρύθμιση, ώστε η απόλαυση της ηλεκτροδιέγερσης να ξεκινήσει αμέσως.


    Το Electro Cock Straps από την E-Stim Systems: Απελευθερώστε τη δύναμη της ηλεκτροδιέγερσης.

    Το Electro Cock Straps από E-Stim Systems είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό αξεσουάρ: είναι η πύλη σε έναν κόσμο έντονης και συναρπαστικής ηλεκτροδιέγερσης στο πέος. Είτε ανακαλύπτετε τον συναρπαστικό κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης για πρώτη φορά είτε έχετε ήδη εμπειρία με αυτήν, τα Electro Cock Straps σας προσφέρουν μια μοναδική και συγκλονιστική εμπειρία που θα σας κόψει την ανάσα. Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική και αξέχαστη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Electro Cock Straps από E-Stim Systems
    • Υλικό: Η Electro Cock Straps από E-Stim Systems αποτελούνται από ένα εύκαμπτο υφασμάτινο ύφασμα στο οποίο ενσωματώνονται ασημένια σύρματα επαφής. Αυτό εξασφαλίζει τόσο ευχάριστη άνεση στη χρήση όσο και αποτελεσματική αγωγιμότητα. Τα ασημένια σύρματα εξασφαλίζουν εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα, η οποία είναι απαραίτητη για την ομοιόμορφη κατανομή των ηλεκτρικών ερεθισμάτων. Αυτός ο συνδυασμός υλικών εξασφαλίζει τέλεια, ρυθμιζόμενη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια ζωής του προϊόντος, καθιστώντας το Electro Cock Straps την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να ανακαλύψει την ηλεκτροδιέγερση για τον εαυτό του.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Electro Cock Straps από το E-Stim Systems

    Electro Cock Straps από το E-Stim Systems

    Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση της ηλεκτροδιέγερσης του πέους με το Electro Cock Straps από το E-Stim Systems. Αυτοί οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες έχουν σχεδιαστεί ως κλασικό ηλεκτρόδιο πέους και ταιριάζουν τόσο στη βάλανο όσο και στον άξονα του πέους. Το Electro Cock Straps αναπτύχθηκαν για να δημιουργήσουν μια αίσθηση που διεισδύει σε ολόκληρο το πέος και οδηγεί σε μια εμπειρία που κόβει την

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: