Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Vyper2™ - CBT μέσω ηλεκτρικής διέγερσης - E-Stim Systems

Το Vyper2 αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των μαζοχιστών ανδρών και είναι ένα αξεσουάρ CBT για ερωτική ηλεκτροδιέγερση. Εξοπλισμένο με 4 επιχρυσωμένα ηλεκτρόδια τοποθετημένα σε δύο πλάκες συμπίεσης, το Vyper2 χτυπά με ακρίβεια τα νευρικά σημεία που είναι απαραίτητα για το CBT.

Περισσότερες πληροφορίες

3768/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Vyper2 αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των μαζοχιστών ανδρών και είναι ένα αξεσουάρ CBT για ερωτική ηλεκτροδιέγερση. Εξοπλισμένο με 4 επιχρυσωμένα ηλεκτρόδια τοποθετημένα σε δύο πλάκες συμπίεσης, το Vyper2 χτυπά με ακρίβεια τα νευρικά σημεία που είναι απαραίτητα για το CBT. Το Vyper2 τοποθετείται πάνω από το πέος ή/και τους όρχεις σε στύση και τους συμπιέζει πριν αρχίσει η ηλεκτρική διέγερση.

    Vyper2™ από την E-Stim Systems: ηλεκτρική διέγερση του πέους και των όρχεων!

    Η MEO παρουσιάζει το Vyper2™, το οποίο βασίζεται στην επιτυχία του αρχικού Vyper™ από την E-Stim Systems βασίζεται στην επιτυχία του αρχικού Vyper™. Αυτή η καινοτόμος συσκευή τεσσάρων πόλων δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για το πέος, αλλά διεγείρει αποτελεσματικά και τους όρχεις, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη, εντυπωσιακή εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης από απαλή έως έντονη.

    Το Vyper2™ έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να καλύπτει τις ανάγκες των πολύ υποτακτικών ανδρών και κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτει τέσσερα επιχρυσωμένα ηλεκτρικά μαξιλαράκια επαφής που είναι προσαρτημένα σε δύο πλάκες συμπίεσης. Όταν το Vyper2™ τοποθετείται πάνω από το πέος και τους όρχεις σε στύση, μπορεί να πιέζει και να συμπιέζει τα γεννητικά όργανα, παρέχοντας την ερεθιστική αίσθηση της ηλεκτρικής διέγερσης τόσο στο πέος όσο και στους όρχεις.

    Αλλά προσέξτε: αν πιέσετε πολύ δυνατά, μπορεί να καταστρέψετε κάτι πολύ πολύτιμο!

    Αντί για λεπτές πλαστικές πλάκες με κολλημένη ασημένια ταινία όπως τα ανταγωνιστικά προϊόντα, το Vyper2™ χρησιμοποιεί E-Stim Systems ακρυλικές πλάκες πάχους 5 mm, οι οποίες κόβονται με λέιζερ και είναι εφοδιασμένες με ειδικά κατασκευασμένες πλακέτες κυκλωμάτων. Για μεγάλη διάρκεια ζωής και καλή ηλεκτρική επαφή, οι επιφάνειες επαφής είναι επιχρυσωμένες, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματική ηλεκτροδιέγερση του πέους και των όρχεων.

    Το Vyper2™ έχει εξοπλιστεί πλήρως με συνδέσμους Estim από ανοξείδωτο χάλυβα. Με τις τέσσερις επιφάνειες επαφής του, διαθέτει πολλαπλές ζώνες επαφής και επομένως είναι ιδανικό για τη σύνδεση με το 2B™ από E-Stim Systems ή με μια συσκευή ενός καναλιού για ηλεκτροδιέγερση.

    • Μεγάλο πλάτος ανοίγματος από 6,5 mm έως 50 mm.
    • Επιχρυσωμένες επιφάνειες επαφής για αποτελεσματική ηλεκτροδιέγερση
    • Στιβαρές συνδέσεις και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα 4 mm
    • Κατάλληλο για λειτουργία ενός και δύο καναλιών
    • Εύκολος καθαρισμός για υγιεινή χρήση


    Το Vyper2™ από E-Stim Systems είναι ένα βήμα μπροστά στον τομέα της ηλεκτροδιέγερσης και προσφέρει έναν συναρπαστικό συνδυασμό συμπίεσης και ηλεκτροδιέγερσης για το πέος και τους όρχεις. Έχει σχεδιαστεί για να εντείνει τις αισθητηριακές αισθήσεις του CBT παρέχοντας τόσο ευχαρίστηση όσο και ισχυρή διέγερση με ασφαλή και ελεγχόμενο τρόπο.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Vyper2™ από E-Stim Systems
    • Διαστάσεις: 140mm x 110mm x 40mm (κλειστό χωρίς βίδες)
    • Άνοιγμα: 160mm x 50mm
    • Περιοχή επαφής: BiPolar 60mm x 90mm (σε κάθε πλευρά)
    • Συνδέσεις: 8x υποδοχές 4mm στη βάση
    • Υλικό: Το Vyper2™ από E-Stim Systems είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και βέλτιστη λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Η κύρια δομή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, το οποίο είναι γνωστό για τη σταθερότητα και το χαμηλό του βάρος. Οι ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής είναι επιχρυσωμένες, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματική και ασφαλής μετάδοση των ηλεκτρικών παλμών. Οι πλάκες πίεσης είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό πάχους 5 mm, ένα σκληρό και διαφανές πλαστικό που είναι ανθεκτικό και οπτικά ελκυστικό. Στην κατασκευή χρησιμοποιείται επίσης ανοξείδωτος χάλυβας για να διασφαλίζεται η σταθερότητα και η αντοχή στη διάβρωση. Τέλος, αναπόσπαστο μέρος των ηλεκτρικών λειτουργιών αποτελούν οι προσαρμοσμένες κατά παραγγελία πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), οι οποίες προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών καθιστά το Vyper2™ μια υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται για την ηλεκτρική διέγερση σε ένα πλαίσιο CBT.
    • Οι πλακέτες PCB (Printed Circuit Boards) είναι βασικά συστατικά των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων. Είναι οι πλακέτες κυκλωμάτων στις οποίες τοποθετούνται και συνδέονται διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως αντιστάσεις, πυκνωτές και ολοκληρωμένα κυκλώματα. Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων αποτελούν τη βάση για αυτά τα εξαρτήματα και δημιουργούν τις ηλεκτρικές συνδέσεις που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του κυκλώματος. Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, από απλές μικροσυσκευές έως πολύπλοκα συστήματα υπολογιστών.
    • Κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Με αποκλειστική ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Σημείωση ασφαλείας: Η ηλεκτρική διέγερση (e-stim) για ερωτική απόλαυση χρησιμοποιείται ευρέως, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις πτυχές ασφαλείας. Το E-Stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα με βηματοδότες, ιατρικές εγχύσεις, καρδιακές παθήσεις ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλα τα προϊόντα από E-Stim Systems προϊόντα έχουν αναπτυχθεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αποδέχεται την πλήρη ευθύνη για αυτό.
    • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
    • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Vyper2™ - CBT μέσω ηλεκτρικής διέγερσης - E-Stim Systems

      Vyper2™ - CBT μέσω ηλεκτρικής διέγερσης - E-Stim Systems

      Το Vyper2 αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των μαζοχιστών ανδρών και είναι ένα αξεσουάρ CBT για ερωτική ηλεκτροδιέγερση. Εξοπλισμένο με 4 επιχρυσωμένα ηλεκτρόδια τοποθετημένα σε δύο πλάκες συμπίεσης, το Vyper2 χτυπά με ακρίβεια τα νευρικά σημεία που είναι απαραίτητα για το CBT.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: