Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems

Το Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems είναι ένα ιδιαίτερα περίτεχνα σχεδιασμένο βύσμα πέους για όλους εκείνους που θέλουν ένα πολύ ιδιαίτερο είδος ηλεκτροδιέγερσης της ουρήθρας. Αυτό το μεσαίου μεγέθους βύσμα πέους αναπτύχθηκε από ειδικούς και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της E-Stim Systems δέσμευσης στην υψηλότερη ποιότητα και στον καινοτόμο σχεδιασμό.

Περισσότερες πληροφορίες

3766/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems: Η απόλυτη ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας.

Το Medium Diamond™ Penis Plug από E-Stim Systems είναι ένα ιδιαίτερα περίτεχνα σχεδιασμένο βύσμα πέους για όλους εκείνους που θέλουν ένα πολύ ιδιαίτερο είδος ηλεκτροδιέγερσης της ουρήθρας. Αυτό το βύσμα πέους μεσαίου μεγέθους αναπτύχθηκε από ειδικούς και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της E-Stim Systems για την υψηλότερη ποιότητα και τον καινοτόμο σχεδιασμό.

Εξαιρετικός σχεδιασμός για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση:

  • Το Medium Diamond™ Penis Plug έχει μήκος 55 mm και διάμετρο στελέχους 6,65 mm - ιδανικό για όσους θέλουν πιο έντονη αίσθηση.
  • Η κεφαλή σε σχήμα διαμαντιού με διάμετρο 8,5 mm στο ευρύτερο σημείο είναι ένα πραγματικό εντυπωσιακό στοιχείο και εξασφαλίζει καλό χειρισμό.
  • Κατασκευασμένο από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, το βύσμα πέους συνδυάζει χαμηλό βάρος με λεία, γυαλισμένη επιφάνεια.
  • Η εξαιρετικά λεία επιφάνεια και το στρογγυλεμένο άκρο εξασφαλίζουν εύκολη εισαγωγή, ενώ το κωνικό σχήμα του βύσματος πέους εξασφαλίζει ότι η ουρήθρα διευρύνεται απαλά και περικλείει σταθερά το βύσμα πέους, ώστε να παραμένει με ασφάλεια στη θέση του.


Εκλεπτυσμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες:

  • Οι αυλακώσεις στην κάτω πλευρά του βύσματος πέους βελτιώνουν το κράτημα, ειδικά με βρεγμένα δάχτυλα, και κάνουν πιο άνετη τη χρήση.
  • Κάθε βύσμα πέους είναι εξοπλισμένο με μια σύνδεση 4 mm στην κάτω πλευρά, ώστε να διασφαλίζεται η συμβατότητα με διάφορες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης της E-Stim-Systems.


Εύκολος καθαρισμός για υγιεινή χρήση:

  • Απλά καθαρίστε με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι ή με το σπρέι InstaClean της MEO. Το βύσμα πέους μπορεί να βράσει για πλήρη αποστείρωση, καθώς είναι κατασκευασμένο από συμπαγές αλουμίνιο.
  • Πριν από την αποθήκευση, βεβαιωθείτε ότι το βύσμα πέους είναι εντελώς στεγνό.
  • Η ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή από E-Stim Systems εγγυάται την ασφάλεια και την αξιοπιστία.


Προετοιμασία για ασφαλή και άνετη χρήση:

  • Καθώς η διέγερση της ουρήθρας είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη πρακτική, η υγιεινή παίζει σημαντικό ρόλο. Ως εκ τούτου, καθαρίστε το βύσμα πέους αμέσως πριν από τη χρήση.
  • Για μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βύσμα πέους με το ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό VeryDeep της MEO.


Το Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems: Ένα ταξίδι στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης της ουρήθρας.

Το Medium Diamond™ Penis Plug δεν είναι απλώς ένα ερωτικό παιχνίδι για την ουρήθρα, αλλά και ένα μοναδικό ταξίδι ανακάλυψης στον εξελιγμένο κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης. Είτε έχετε ήδη εμπειρία είτε είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέους τύπους διέγερσης, αυτό το βύσμα πέους σας προσφέρει μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Medium Diamond™ Penis Plug από E-Stim Systems
  • Διαστάσεις Διάμετρος άξονα 6,65 mm, διάμετρος κεφαλής 8,5 mm, διάμετρος βάσης 24,5 mm, συνολικό μήκος 55 mm, μήκος εισαγωγής 44 mm, βάρος 18 g.
  • Σύνδεση: 4 mm
  • Υλικό: Αλουμίνιο
  • Καθώς πρόκειται για μονοπολικό ηλεκτρόδιο, απαιτείται ένα δεύτερο ηλεκτρόδιο για ηλεκτροδιέγερση.
  • Το Urethral E-Stim, επίσης γνωστό ως ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας, είναι μια ειδική μορφή ηλεκτροδιέγερσης για τη διέγερση της ουρήθρας. Αυτή η μοναδική μορφή διέγερσης χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ερεθίσματα για να δημιουργήσει αισθητηριακή ή σεξουαλική διέγερση σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή του σώματος. Αυτό που κάνει το Urethral E-Stim ιδιαίτερο είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο οι ηλεκτρικοί παλμοί διοχετεύονται στην ουρήθρα για να δημιουργήσουν αισθήσεις που κόβουν την ανάσα. Αυτό γίνεται με τη χρήση ειδικών ηλεκτροδίων που εισάγονται στην ουρήθρα και παρέχουν ήπιους ηλεκτρικούς παλμούς. Οι ηλεκτρικοί παλμοί μπορούν να προκαλέσουν ποικίλες αισθήσεις, από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα έως πιο έντονες παλλόμενες ή τσιμπητικές αισθήσεις. Η ισχύς και η ένταση των ηλεκτρικών παλμών μπορεί να προσαρμοστεί μέσω της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές προτιμήσεις και να εξασφαλίζει μια ευχάριστη εμπειρία. Η ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας μπορεί να προσθέσει μια νέα διάσταση στη σεξουαλική διέγερση. Η ηλεκτροδιέγερση της ουρήθρας μπορεί να οδηγήσει σε διεγερτικές αισθήσεις και πιο έντονους οργασμούς τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.
  • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
  • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
  • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Λήψη

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems

Το Medium Diamond™ Penis Plug από το E-Stim Systems είναι ένα ιδιαίτερα περίτεχνα σχεδιασμένο βύσμα πέους για όλους εκείνους που θέλουν ένα πολύ ιδιαίτερο είδος ηλεκτροδιέγερσης της ουρήθρας. Αυτό το μεσαίου μεγέθους βύσμα πέους αναπτύχθηκε από ειδικούς και αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της E-Stim Systems δέσμευσης στην υψηλότερη ποιότητα και στον καινοτόμο σχεδιασμό.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: