Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

E-Stim Systems

Ενημερωτικό δελτίο

Dual Splitter από το E-Stim Systems

Νέο

Το Dual Splitter από το E-Stim Systems είναι ένα καινοτόμο αξεσουάρ που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλαπλά ηλεκτρόδια σε μία μόνο έξοδο μιας συσκευής ηλεκτροδιέγερσης. Αυτός ο προσαρμογέας ταιριάζει απόλυτα με συσκευές όπως το E-Stim Series 1 Remote και διευρύνει τις δυνατότητες της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3820/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Dual Splitter από την E-Stim Systems: Πολλαπλασιάστε τις δυνατότητες της συσκευής ηλεκτροδιέγερσης.

Το Dual Splitter από E-Stim Systems είναι ένα καινοτόμο αξεσουάρ που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλαπλά ηλεκτρόδια σε μία μόνο έξοδο μιας συσκευής ηλεκτροδιέγερσης. Αυτός ο προσαρμογέας ταιριάζει απόλυτα με συσκευές όπως το E-Stim Series 1 Remote και διευρύνει τις δυνατότητες της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

Όταν δύο ηλεκτρόδια συνδέονται σε αυτό το Dual Splitter είναι πρακτικά στο ίδιο κύκλωμα. Αυτή η διάταξη μπορεί να οδηγήσει σε συναρπαστικά μοτίβα διέγερσης, καθώς οι αλλαγές στη διέγερση στο ένα ηλεκτρόδιο μπορούν να επηρεάσουν το άλλο ηλεκτρόδιο. Για παράδειγμα, η αλλαγή της έντασης ή του μοτίβου των ηλεκτρικών παλμών στο ένα ηλεκτρόδιο μπορεί να επηρεάσει την απόκριση του άλλου ηλεκτροδίου, το οποίο συνδέεται μέσω του Dual Splitter συνδέεται με το σύστημα E-Stim.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Dual Splitter του συστήματος E-Stim:

  • Σύνδεση πολλαπλών ηλεκτροδίων: Το Dual Splitter είναι εξοπλισμένο με δύο προσαρμογείς 3,5 mm που καθιστούν δυνατή τη σύνδεση πολλών ηλεκτροδίων σε μία μόνο έξοδο μιας συσκευής ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems συσκευή ηλεκτροδιέγερσης. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να διεγείρετε ταυτόχρονα πολλαπλές περιοχές του σώματος (π.χ. πρωκτικό και κολπικό ή πέος και όρχεις), αυξάνοντας την ευελιξία και την ένταση της ηλεκτροδιέγερσης.
  • Ιδανικό για το τηλεχειριστήριο της σειράς 1 και όχι μόνο: Παρόλο που το Dual Splitter ιδανικό για το τηλεχειριστήριο E-Stim Series 1 Remote, είναι συμβατό με όλες τις συσκευές ηλεκτροδιέγερσης από E-Stim Systems γεγονός που το καθιστά μια ευέλικτη προσθήκη.
  • Αλληλεπιδραστική ηλεκτροδιέγερση: Καθώς ο διαχωριστής λειτουργεί σε λειτουργία piggyback, υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση μεταξύ των συνδεδεμένων ηλεκτροδίων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενδιαφέροντα και δυναμικά μοτίβα διέγερσης, δίνοντας στην ηλεκτροδιέγερση μια δυναμική που κόβει την ανάσα.
  • Συμπαγής και φιλικός προς το χρήστη: Ο συμπαγής σχεδιασμός του διπλού διαχωριστή καθιστά εύκολη την ενσωμάτωσή του στην προσωπική σας ρύθμιση Estim, χωρίς να την καθιστά υπερβολικά περίπλοκη. Η απλή λειτουργικότητά του καθιστά εύκολη τη σύνδεση πολλαπλών ηλεκτροδίων.


Dual Splitter από την E-Stim Systems: Διευρυμένες επιλογές σύνδεσης ηλεκτροδίων για σεξουαλική ηλεκτροδιέγερση.

Με το Dual Splitter μπορείτε να δοκιμάσετε νέες διαμορφώσεις ηλεκτροδιέγερσης που κάνουν την ηλεκτροδιέγερση πιο σύνθετη και ποικίλη. Είτε θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές διατάξεις ηλεκτροδίων είτε να διεγείρετε πολλές περιοχές ή στόμια του σώματος ταυτόχρονα, το Dual Splitter είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο. Σας προσφέρει μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία και αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για όποιον θέλει να διευρύνει το φάσμα της ηλεκτροδιέγερσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Αξεσουάρ για ερωτική ηλεκτροδιέγερση
  • Κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ.
  • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
  • E-Stim Systems η and MEO χαρακτηρίζεται από καινοτομία και ποιότητα στην αγορά των προϊόντων ηλεκτροδιέγερσης και BDSM. Και οι δύο εταιρείες θέτουν ως προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στην κοινότητα BDSM. Μέσω της δέσμευσής τους στην ασφάλεια και την εκπαίδευση, διασφαλίζουν ότι οι χρήστες μπορούν να ζήσουν τις προτιμήσεις τους με ασφάλεια και καλή ενημέρωση. Με την παγκόσμια εμβέλειά τους, και οι δύο εταιρείες προσφέρουν τα προϊόντα τους σε παγκόσμιο κοινό, εδραιώνοντας τη θέση τους ως ηγέτες της αγοράς στον κλάδο.
  • Η MEO είναι ένα εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Dual Splitter από το E-Stim Systems

Dual Splitter από το E-Stim Systems

Το Dual Splitter από το E-Stim Systems είναι ένα καινοτόμο αξεσουάρ που σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλαπλά ηλεκτρόδια σε μία μόνο έξοδο μιας συσκευής ηλεκτροδιέγερσης. Αυτός ο προσαρμογέας ταιριάζει απόλυτα με συσκευές όπως το E-Stim Series 1 Remote και διευρύνει τις δυνατότητες της ερωτικής ηλεκτροδιέγερσης.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: