Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ηλεκτροδιέγερση - πέος & όρχεις

Ενημερωτικό δελτίο

Python™ από E-Stim Systems - E Stim όρχεις

Το Python™, άλλη μια καινοτομία από την E-Stim Systemsείναι μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ηλεκτροδιέγερση των όρχεων. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα συστήματα - και μάλιστα κατάλληλο για CBT - που παρέχει μια σειρά από ήπια έως ΠΟΛΥ έντονη ηλεκτροδιέγερση απευθείας στους όρχεις.

Περισσότερες πληροφορίες

3769/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Python™ από την E-Stim Systems: Εντατική ηλεκτροδιέγερση για τους όρχεις.

Το Python™, μια άλλη καινοτομία από την E-Stim Systemsείναι μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ηλεκτροδιέγερση των όρχεων. Είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα - και μάλιστα έτοιμο για CBT - που παρέχει μια σειρά από ήπια έως ΠΟΛΥ έντονη ηλεκτροδιέγερση απευθείας στους όρχεις.

Προσαρμοσμένο για την ανδρική απόλαυση και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο:

  • Ειδικά σχεδιασμένο για την ανδρική ανατομία, το Python™ προσφέρει έναν εκπληκτικό συνδυασμό πίεσης και ηλεκτροδιέγερσης στους όρχεις.
  • Το Python™ είναι εξοπλισμένο με δύο επιχρυσωμένες επιφάνειες ηλεκτρικής επαφής. Η πίεση είναι ρυθμιζόμενη, επιτρέποντας την προσαρμογή και την ένταση της διέγερσης.
  • Το Python™ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το μη όρθιο πέος και οι όρχεις να χωράνε μέσα από το άνοιγμα σε σχήμα δακτυλίου (όπως ένα δαχτυλίδι πούτσου) και οι όρχεις μπορούν στη συνέχεια να στερεωθούν απευθείας μεταξύ των δύο πλακών συμπίεσης.


Ισορροπημένη συμπίεση και ηλεκτρική διέγερση:

  • Το Python™ έχει σχεδιαστεί για να εφαρμόζει μια επακριβώς ρυθμιζόμενη ποσότητα πίεσης στους όρχεις, η οποία μπορεί να εντατικοποιηθεί όπως επιθυμείτε.
  • Η ένταση κυμαίνεται από μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος έως ισχυρότερες αισθήσεις, ιδανική για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το φάσμα της ηλεκτροδιέγερσης των όρχεων.


Υψηλής ποιότητας υλικό και σχεδιασμός:

  • E-Stim Systems χρησιμοποιεί ακρυλικά πάνελ κοπής με λέιζερ πάχους 5 mm με προσαρμοσμένες πλακέτες κυκλωμάτων για να διασφαλίσει ένα ανθεκτικό και αποτελεσματικό προϊόν.
  • Οι επιχρυσωμένες πλάκες επαφής εξασφαλίζουν εξαιρετική ηλεκτρική αγωγιμότητα και επαφή.
  • Για ανθεκτικότητα, το Python™ είναι εξοπλισμένο με εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ορείχαλκο.


Λειτουργικότητα για μια καλύτερη εμπειρία ηλεκτροδιέγερσης.

  • Το Python™ είναι επίσης κατάλληλο για ένα μεγαλύτερο πέος (άνοιγμα διαμέτρου 50 mm) και επομένως προσφέρει άνετη εφαρμογή για τους περισσότερους άνδρες.
  • Εξοπλισμένη με συνδέσμους 4 mm, η συσκευή αυτή είναι κατάλληλη για χρήση με συσκευές ενός καναλιού, όπως η σειρά 1 από το E-Stim Systems ή με πιο προηγμένες συσκευές ηλεκτροδιέγερσης, όπως η 2B™.
  • Ο καθαρισμός είναι εύκολος και υγιεινός με το σπρέι μας VERYCLEAN.


Python™ από την E-Stim Systems: Μια συσκευή BDSM για καινοτόμο ηλεκτροδιέγερση των όρχεων.

Η Python™ δεν είναι μόνο μια συσκευή ηλεκτροδιέγερσης, αλλά και η πύλη για την εξερεύνηση βαθύτερων αισθήσεων κατά τη διέγερση των όρχεων. Είτε ψάχνετε για ήπια ηλεκτροδιέγερση είτε για μια πιο έντονη εμπειρία, η Python™ προσφέρει μια ασφαλή, προσαρμόσιμη και συναρπαστική επιλογή και είναι ένα must-have για όποιον θέλει να πάει την ηλεκτροδιέγερση ένα βήμα παραπέρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • Python™ από E-Stim Systems
  • Κατάλληλο για CBT.
  • Υλικό: Το Python™ από E-Stim Systems είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και βέλτιστη λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια της ηλεκτροδιέγερσης. Η κύρια δομή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο αεροδιαστημικής ποιότητας, το οποίο είναι γνωστό για τη σταθερότητα και το χαμηλό του βάρος. Οι ηλεκτρικές επιφάνειες επαφής είναι επιχρυσωμένες για να διασφαλίζεται η αποτελεσματική και ασφαλής μετάδοση ηλεκτρικού σήματος. Οι πλάκες πίεσης είναι κατασκευασμένες από ακρυλικό πάχους 5 mm, ένα σκληρό και διαφανές πλαστικό που είναι τόσο ανθεκτικό όσο και οπτικά ελκυστικό. Επιπλέον, για την τοποθέτηση χρησιμοποιούνται εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα, τα οποία είναι ισχυρά και ανθεκτικά στη διάβρωση. Τέλος, αναπόσπαστο μέρος των ηλεκτρικών λειτουργιών αποτελούν οι προσαρμοσμένες πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), οι οποίες προσαρμόζονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών καθιστά το Vyper2™ μια υψηλής ποιότητας και αξιόπιστη επιλογή για όποιον απολαμβάνει την ηλεκτροδιέγερση.
  • Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων αποτελούν ουσιαστικό μέρος των σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων. Είναι οι πλακέτες κυκλωμάτων στις οποίες τοποθετούνται και συνδέονται διάφορα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, όπως αντιστάσεις, πυκνωτές και ολοκληρωμένα κυκλώματα. Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων αποτελούν τη φυσική πλατφόρμα για αυτά τα εξαρτήματα και παρέχουν τις ηλεκτρικές συνδέσεις που απαιτούνται για τη λειτουργία του κυκλώματος. Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, από απλές μικροσυσκευές έως πολύπλοκα συστήματα υπολογιστών.
  • Κατασκευάζονται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια συνήθης πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, φορούν βηματοδότη ή χρησιμοποιούν ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
  • E-Stim Systems και MEO: ηγέτες στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση
  • Η MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Python™ από E-Stim Systems - E Stim όρχεις

Python™ από E-Stim Systems - E Stim όρχεις

Το Python™, άλλη μια καινοτομία από την E-Stim Systemsείναι μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την ηλεκτροδιέγερση των όρχεων. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα συστήματα - και μάλιστα κατάλληλο για CBT - που παρέχει μια σειρά από ήπια έως ΠΟΛΥ έντονη ηλεκτροδιέγερση απευθείας στους όρχεις.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: