Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτική ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Μακρύ κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

Αυτό το μακρύ ηλεκτρόδιο είναι ένα κλασικό από E-Stim Systemsτο οποίο είναι κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση. Με τη λεπτή του διάμετρο, αυτό το ηλεκτρόδιο είναι ιδανικό για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους χρήστες. Λόγω του μήκους του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη διέγερση του προστάτη.

Περισσότερες πληροφορίες

3779/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μακρύ κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems: ηλεκτροδιέγερση του προστάτη.

    Αυτό το μακρύ ηλεκτρόδιο είναι κλασικό από την E-Stim Systems E-Stim Systemsτο οποίο είναι κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση. Με τη λεπτή του διάμετρο, αυτό το ηλεκτρόδιο είναι ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Λόγω του μήκους του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη διέγερση του προστάτη και αυξάνει την ένταση του προστατικού οργασμού.

    Ηλεκτρική διέγερση του προστάτη:

    • Η ηλεκτρική διέγερση του προστάτη μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αίσθηση της απόλαυσης.
    • Τα ηλεκτρικά ερεθίσματα από το κλασικό μακρύ ηλεκτρόδιο διεγείρουν τα νεύρα και τους ιστούς γύρω από τον προστάτη, γεγονός που εντείνει τις αισθήσεις και μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρότερο οργασμό στον προστάτη.
    • Αυτοί οι οργασμοί είναι γνωστοί για τις βαθιές, ολόσωμες αισθήσεις τους και μπορεί να είναι πιο έντονοι και πιο μακροχρόνιοι από τους παραδοσιακούς οργασμούς.


    Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός και κατασκευή:

    • Αυτό το διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems είναι κατασκευασμένο από υλικά ποιότητας αεροσκάφους με σατινέ φινίρισμα. Συνδυάζει την ανθεκτικότητα με μια υπέροχη αίσθηση κατά την πρωκτική ή κολπική διέγερση.
    • Το ηλεκτρόδιο διαθέτει άνω και κάτω επαφές ηλεκτροδίου για πιο φυσική αίσθηση κατά τη χρήση.


    Προδιαγραφές και φροντίδα:

    • Μέγεθος: διάμετρος 25 mm x μήκος 135 mm, βάρος 165 g.
    • Το ηλεκτρόδιο διαθέτει χωνευτές υποδοχές 4 mm στη βάση για αξιόπιστη σύνδεση καλωδίου.
    • Όπως όλα τα ηλεκτρόδια υψηλής ποιότητας από E-Stim Systems το ηλεκτρόδιο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα για καθαρισμό και καλύπτεται από την αποκλειστική εγγύηση διάρκειας ζωής του κατασκευαστή.


    Συνιστώμενο λιπαντικό:

    • Θα πρέπει να χρησιμοποιείται λιπαντικό με βάση το νερό ESHOCK για βέλτιστη λειτουργία. Εγγυάται την εύκολη πρωκτική ή κολπική εισαγωγή του ηλεκτροδίου και εξασφαλίζει τη βέλτιστη αγωγιμότητα.
    • Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη ή υβριδικά λιπαντικά και σημειώστε ότι τα προφυλακτικά δεν είναι συμβατά με τα ηλεκτρόδια από E-Stim Systems δεν είναι συμβατά.


    Το μακρύ κλασικό ηλεκτρόδιο από την E-Stim Systems: Παρέχει οργασμούς που κόβουν την ανάσα.

    Το μακρύ κλασικό ηλεκτρόδιο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να εμβαθύνει στον κόσμο της ηλεκτροδιέγερσης. Είτε για πρωκτική ή κολπική διέγερση είτε για διέγερση του προστάτη, αυτό το ηλεκτρόδιο προσφέρει μια μοναδική και εκπληκτική εμπειρία.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Κλασικό μακρύ ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems
    • Τύπος: Διπολικό ηλεκτρόδιο για εισαγωγή.
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 25 mm, περιφέρεια 78,5 mm.
    • Βάρος: 162 g
    • Συνδέσεις Δύο υποδοχές 4 mm στη βάση.
    • Απαιτείται καλώδιο 4 mm. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλώδιο κορδέλας (3808). Ένα καλώδιο χαμηλού προφίλ έχει βύσματα 4 mm, αλλά δεν προεξέχει τόσο πολύ από το ηλεκτρόδιο όσο το τυπικό καλώδιο 4 mm. Είναι ιδανικό για τη σύνδεση σε αυτό το ηλεκτρόδιο, εάν το ηλεκτρόδιο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί και σε καθιστή θέση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ένα δι-καλώδιο (3809). Διαθέτει έναν σύνδεσμο 4 mm και έναν σύνδεσμο 2 mm στο ίδιο άκρο, ώστε να μπορούν να συνδεθούν διαφορετικά ηλεκτρόδια. Είναι ιδανικό για το συνδυασμό ενός εισαγόμενου ηλεκτροδίου με αυτοκόλλητα μαξιλάρια.
    • Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι E-Stim Systems πρώτη προτεραιότητα.
    • Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους βρετανικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφαλείας.
    • Με ισόβια εγγύηση του κατασκευαστή.
    • Κατασκευάζεται σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους κανονισμούς ασφαλείας της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου.
    • Σημείωση για την ασφάλεια: Η ερωτική ηλεκτροδιέγερση (e-stim) είναι μια κοινή πρακτική, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα σχετικά ζητήματα ασφαλείας. Το e-stim δεν είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από επιληψία, έχουν βηματοδότη ή ιατρική συσκευή έγχυσης, έχουν καρδιακές παθήσεις ή είναι έγκυες και δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται πάνω από το στήθος ή το λαιμό. Όλες οι συσκευές από E-Stim Systems συσκευές έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Ο αγοραστής αναλαμβάνει την ευθύνη για τη σωστή χρήση των προϊόντων.
    • E-Stim Systems και MEO: ο ηγέτης στο BDSM και την ηλεκτροδιέγερση!
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    It's good -- soooooo goooood!

    One of the best estim anal plugs on the market. Well built & provides excellent sensations, especially in conjunction with a ElectroPebble from MEO. With proper adjustment on the 312, the ass muscles will make this plug pump in and out on it's own.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Μακρύ κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Μακρύ κλασικό διπολικό ηλεκτρόδιο από E-Stim Systems

      Αυτό το μακρύ ηλεκτρόδιο είναι ένα κλασικό από E-Stim Systemsτο οποίο είναι κατάλληλο τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική ηλεκτροδιέγερση. Με τη λεπτή του διάμετρο, αυτό το ηλεκτρόδιο είναι ιδανικό για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους χρήστες. Λόγω του μήκους του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη διέγερση του προστάτη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: